fbpx
Kumaha Cara Gendakan Ka Swédia, Norwégia Tanpa Pajak Mayar Pelanggan?
08 / 26 / 2019
Perhiasan Perhiasan 925 Nyaéta Kategori Trendi Anyar Kanggo Dropshipping
08 / 30 / 2019

Ditarikna Amérika Ti Uni Pos Uni: Kumaha Pikeun Ngalangkungan Harga Pangiriman ePacket?

Dina Oktober 17, 2018, Administrasi Trump ngumumkeun rencana pikeun mundur tina perjangjian Universal Pos Union kusabab alesan éta aya sengketa ngeunaan harga pos diskon anu dituduhkeun kana bungkusan Cina anu dikirim ka Amérika Serikat. Mindahkeun ieu mangrupikeun bagian usaha administrasi pikeun ngiringan lapangan maén antara usaha Cina sareng AS. Ditarikna moal balukar sataun. Sareng taun, rundingan parantos dilaksanakeun, sareng harepan éta pihak-pihak tiasa ngahontal kasepakatan anu memuaskan pikeun ngajaga partisipasi Amérika Serikat dina Universal Post Union (UPU).

Naon Ari UPU

Uni Pos Union anu diadegkeun ku Perjangjian Bern of 1874 mangrupikeun agénsi khusus PBB anu ngagabungkeun kawijakan pos di antara nagara anggota, salian ti sistem pos di dunya. Cai mibanda nagara anggota 192 ayeuna. Konstitusi UPU netepkeun organisasi sareng kerangka pamimpin na. Dina kerangka éta, Kongrés UPU mangrupikeun lembaga pembuatan kaputusan primér pikeun organisasi, sareng forum pikeun anggota-anggota bangsa pikeun negosiasi masalah UPU, kalebet aturan masa depan pikeun bursa surat internasional. Nganggo hiji nagara, hiji prosés undian, Kongrés UPU biasana ngayakeun rapat quadrennial pikeun nyetél kawijakan pikeun daur opat taun anu bakal datang.

kunaon Is Tanjeunna US Withdrawing FRom Tanjeunna UPU

Diwangun kana kerangka UPU mangrupikeun prinsip yén nagara-nagara beunghar kedah nanggungkeun biaya ngarobih surat di sakumna dunya, sareng nagara-nagara berkembang kedah nampi diskon. Sareng, bahkan parantos janten ékonomi kadua panggedéna sareng produsén panglegana, Cina tetep dina daptar UPU nagara-nagara berkembang, anu ngamungkinkeun éta ngaleungitkeun beban pos na ka AS sareng Uni Éropa. Administrasi Trump diperkirakeun AS nyéépkeun $ 300 juta sataun kanggo masihan kiriman kiriman ti China.

Naon deui, dina 2011, USPS kana perjanjian sareng jasa pos Hong Kong sareng Cina ngadamel kategori anyar kelas kelas pertama pikeun bungkusan dugi 4.4 pon. Ladenan anyar, anu disebut ePacket, sacara khusus "terstruktur pikeun ngukut pertumbuhan e-commerce,". Ieu dilakukeun kiriman ePacket ngabitukeun. Biaya pikeun ngintunkeun pakét 4.4-pon ti China ka AS kirang ti éta penjual eCommerce AS pikeun ngirim barang anu sami ka alamat AS. Sareng harga anu murah narik kanggo para pembeli sareng penjual. Barang leutik ti penjual Cina di eBay, atanapi ti salah sahiji pasar pihak katilu Amazon tanpa nganggo layanan minuhan Amazon, sigana pisan pangiriman ePacket. Sanaos USPS henteu ngabubarkeun P&L ePacket salaku barang linier, saur jasa éta ngahasilkeun pendapatan $ 493 juta tambahan pikeun taun fiskal 2014 ngalangkungan 2016 dina laporan audit 2018. Teu heran yénUSna hoyong ngarobih kaayaan éta.

Naon Ari Pangaruh Anu Ditarikna

Nalika ngadeukeutan 17 Oktober, administrasi parantos masihan UPU sacara ultimatum, yén aranjeunna: boh ngawenangkeun USPS netepkeun ongkos pikeun mail Cina anu sumping di AS, atanapi AS bakal sacara resmi ninggalkeun UPU dina Oktober 17th.

Éta paling dipikaresep yén UPU flinches sareng dunya ngajadikeun konsési anu masihan alesan pikeun AS tetep dina perjangjian. Tarif, khususna anu aya dina bungkusan alit Cina, tiasa ningkat pikeun nolak keluhan ti para padagang Amérika sacara teu adil ku tingkat pangiriman ayeuna. Sareng upami AS ngantunkeun UPU tanggal Oktober 17, éta tiasa leres nyetél sakedik suku sorangan pikeun unggal nagara dumasar kana standar naon waé anu katingali pas. Nagara-nagara sanés tiasa nampi atanapi nolak suku ieu dumasar kana sabaraha padeukeutna kamampuan pikeun ngirim mail ka AS. Teu aya ragu yén maranéhna bakal ningkatkeun suku bungkusan Cina.

Boh waé, ultimatum anu dipasihkeun ku administrasi hartos dugi ka Oktober 17, henteu langkung mirah pengiriman Cina anu langsung mangaruhan ePacket. Sanaos perjanjian jasa ePacket direncanakeun dua kali, harga kasebut ditambihkeun ka perjangjian UPU. Aranjeunna kedah mayar harga domestik anu sami sapertos kami sakali e-pakét na sumping di dieu. Sareng Lilis, penjual e-commerce Cina, Ali-ekspres, jsb anu dipangaruhan ku parobihan ku alesan éta cara pengiriman utami nyaéta ePacket.

Kumaha Cara Ngatasi Masalah Pertambangan Tingkat Pengiriman

Nanging, bakal robahan anu bener-bener ngontrol e-commerce ti China ka AS?

Teu aya anu anyar anu saé anu bakal ngagorot para pembeli sareng para penjual anu badé ngintun ti China ka Amérika Serikat, khususna dropshippers anu titisan ti China ka Amérika Serikat. CJPacket anu nyayogikeun jasa pengiriman bungkusan leutik ngumumkeun ngajaga harga pengiriman aslina nalika pengiriman ka AS ti China. Éta ogé nyayogikeun nyukcruk logistik tina asal ka tujuan anu anjeun tiasa asupkeun nomer pelacak sareng parios inpormasi logistik pakét. Tur éta salah sahiji kauntungan CJDropshipping anu mangrupikeun platform dropshipping anu nyayogikeun produk sumber, pangolahan pesenan, sareng pengiriman kana dropshippers ti China ka seluruh dunya.

Milarian produk anu unggul pikeun payu app.cjdropshipping

Facebook Comments