fbpx
Perhiasan Perhiasan 925 Nyaéta Kategori Trendi Anyar Kanggo Dropshipping
08 / 30 / 2019
Kumaha Nganggo Fitur Bungkusan Adat Anyar?
09 / 09 / 2019

Naon Ari Ganjaran sareng Kumaha ngamangpaatkeunana?

Ganti Titik nyaéta jasa anu nembé ditambah dina CJDropshipping. Ku cara nempatkeun pesenan dina sistem CJDropshipping, anjeun tiasa nampi titik anu tangtu dumasar kana jumlah penjualan anjeun. Salaku conto, upami jumlah penjualan anjeun dolar 1000, anjeun tiasa nampi poin 100 anu bakal nunjukkeun dina dasbor CJ anjeun. Saatos Anjeun ngumpulkeun titik-titik anu tangtu, anjeun tiasa ngagunakeun titik-titik ieu pikeun kéngingkeun layanan anu relevan di Tiongkok anu bakal masihan genah anu hadé pikeun anjeun upami anjeun bakal angkat ka Cina atanapi ngarencanakeun perjalanan di China.

Janten, naon anu kalebet kana jasa Ganjaran Titik? Kumaha cara ngagunakeun éta?

Naon éta ganjaranna?

1. Palayanan pickup

Nalika anjeun bade sumping ka Cina, urang bakal ngatur taksi antosan di bandara sateuacan kadatangan pesawat anjeun. Taksi khusus kami bakal dibawa ka mana waé anjeun badé angkat. Ngalaksanakeun kantor Hangzhou kami salaku conto, supir urang bakal nyandak anjeun tina bandara ka kantor kami. Tapi, bandara angkat kedah janten jarak-jero mobil 2-jam jarak jauh ti kantor Hangzhou urang. Upami pesawat anjeun ka bandara Beijing, hampura moal ngajemput anjeun di Beijing.

2. Palayanan Hotel

Kami ogé bakal nyayogikeun layanan pesenan hotél pikeun anjeun. Nalika anjeun kinten bingung ka booking hotél Cina sateuacanna, urang badé napelkeun batur pikeun ngalakukeun pikeun anjeun. Henteu janten masalah éta hotél tilu bintang atanapi hotél bintang lima, kami bakal nyampurnakeun sadayana pikeun anjeun. Anjeun meureun hoyong terang naha anjeun tiasa nyampur jasa pikapip sareng ieu. Dina jawabanana nyaéta. Anjeun tiasa milih palayanan pickup sareng jasa hotél babarengan.

3. Palayanan dahareun

Ngomongkeun katuangan Cina, seueur anjeun panginten tuangeun Chuan anu kakoncara ku rempah-rempah éta. Éta leres, asakan Chuan mangrupikeun masakan paling luhur 8 asakan utama. Kanyataanna, sajaba asakan Chuan asalna ti propinsi Sichuan, asakan Zhe ti propinsi Zhejiang mangrupikeun tuangeun utama di Cina samentawis Dongpo Pork anu cukup populer di tenggara China. Upami anjeun hoyong nyobian katuangan cina, jasa ieu bakal janten pilihan anu saé pikeun anjeun.

4. Palayanan Tarjamahan

Sieun teu kahartos kana Cina sareng nyarios Cina? Éta henteu pantes nyekel salempang anjeun. Kami bakal nyayogikeun jasa tarjamahan profésional pikeun anjeun. Kami bakal nunjuk penerjemah terampil babarengan sareng anjeun pikeun mawa anjeun pangalaman anu saé. Sacara umum, jasa éta bakal tarjamahan Cina-Inggris sareng Inggris-Cina. Di hareup, panginten urang bakal ngadukung basa-bahasa sanés, anu ogé gumantung kana jumlah paménta.

5. Layanan wisata

Anjeun tiasa sumping ka Cina pikeun usaha dropshipping anjeun. Tapi tetempoan hebat cina ogé pantes boga tampilan. Di Hangzhou, West Lake mangrupikeun tempat anu hadé pikeun wisatawan. Upami anjeun resep bentang anu saé jeung indah, West Lake mangrupakeun tempat anu saé pikeun anjeun nganjang. Sareng warta anu saé nyaéta West Lake mangrupikeun atraksi anu lengkep. Kami tiasa bukuna kumpulan nganjang kana tempat anu dipikaresep sateuacanna pikeun anjeun ogé.

Kumaha carana make eta?

Anjeun tiasa milarian bagian Girang Titik dina dasbor CJDropshipping salaku gambar di handap ieu nunjukkeun gambar.

Upami anjeun ngarencanakeun nganggo jasa sapertos Hotel Services, kantunkeun pointer mouse anjeun di dinya teras halamanna bakal janten tempat anjeun tiasa milih tipeu hotél, nomer kamar sareng jalma. Saatos Anjeun milih sadaya inpormasi anu diperyogikeun, poin anu diperyogikeun bakal diitung sareng muncul sacara otomatis di juru. Anjeun tiasa milih jasa sanés nganggo cara anu sami.

Saatos ngabéréskeun léngkah-léngkahna milih, anjeun ngan kedah turun ka Kirim.

Lajeng Reservasi Review bakal dipidangkeun pikeun anjeun pikeun mastikeun. Upami sadayana leres, punten klik Kirim. Tapi éta bakal gagal upami titik-titik anu sayogi henteu cekap mayar jasa, janten anjeun kedah ningkatkeun jumlah penjualan anjeun pikeun meunangkeun langkung titik.

Tungtungna, halaman kasuksésan ngumpulkeun bakal ditingalikeun salaku poto di handap ieu.

Ganjaran Titik anu énggal sareng jasa gratis kanggo konsumén CJDropshipping. Baheula, kami nyayogikeun sumber daya sareng pengiriman jasa anu hadé pikeun konsumén urang. Anjeun ngical, urang sumber sareng kapal pikeun anjeun. Ayeuna, salian pikeun layanan sumber daya sareng pengiriman anu hebat, kami ogé bakal nawiskeun jasa kunjungan hébat anu nyertakeun transfer bandara, ngumpulkeun hotél, perjalanan, tarjamahan, sareng rupa-rupa tuangeun Cina. Salami anjeun ngarencanakeun nganjang China, anjeun tiasa kéngingkeun jasa anu saé pikeun ngagunakeun titik-titik anjeun tanpa nyeken artos.

Jual langkung seueur produk ayeuna

Facebook Comments