fbpx
Naon Ari Ganjaran sareng Kumaha ngamangpaatkeunana?
09 / 04 / 2019
Kumaha Sambungkeun Toko Shopee anjeun ka CJ Dropshipping APP?
09 / 12 / 2019

Kumaha Nganggo Fitur Bungkusan Adat Anyar?

Naha anjeun mendesain bungkusan adat anjeun pikeun tujuan mérek sareng mérek bodas anjeun?

Naon Bungkusan Adat?

Pakét adat mangrupikeun fitur anu kami bikeun pikeun palanggan anu hoyong kirimkeun pesenan nganggo rangkep sorangan anu ngandung sapertos logo adat, toko online, sareng inpormasi adat anu sanés. Baheula, fitur pakét adat saukur ngamungkinkeun para nasabah pikeun milih produk bungkusan bérés anu nambihan pilihan anu terbatas.

Ayeuna, ieu mangrupikeun potongan warta anu saé pikeun anjeun mendesain pakét adat anjeun anu ku fitur diropéa kami ngadukung anjeun ngararancang hal-hal khusus dina aplikasi CJDropshipping. Anjeun tiasa ngarancang pakét pribadi anjeun nganggo alat desain kami.

Kumaha ngagunakeun fitur anyar ieu?

Catetan:
Sateuacan anjeun logkeun sistem CJDropshipping pikeun mendesain inpormasi khusus anjeun, hal anu pangheulana anjeun kedah ngobrol sareng agén anjeun sareng ngantepkeun anjeunna unggah produk bungkusan saatosna anjeun tiasa ngalaksanakeun ngarancang salajengna. Upami produk bungkusan anu anjeun hoyong pake pikeun ngirim pesenan parantos diunggah ku agén pribadi anjeun, éta bakal muncul dina bagian Adat Bungkusan.

Pikeun conto ieu, kami nganggo kaos oblong salaku produk bungkusan. ( Anjeun tiasa unggah kantong bungkus atanapi kotak anu anjeun hoyong pake)

Saatos anjeun mendakan bungkusan produk anu anjeun peryogikeun dina éta custom bungkusan bagian, ngan klik rarancang kancing. Saatos éta, halaman bakal luncat kana halaman desain sapertos gambar di handap ieu nunjukkeun.

Lajeng, hungkul Mimitian Desain kancing, alat desain bakal pop up pikeun anjeun pikeun ngédit. Kami ngagaduhan dua bagian desain utama, salah sahiji nyaéta Lapisan Desain. Anu séjén informasi produk. Anjeun tiasa nyimpen naon anu anjeun resep aya. Nanging, aya anu Area Citak anu meryogikeun anjeun ngan ukur mendesain pola atanapi téks dina daérah ieu. Punten perhatian henteu nyebrang wates terbatas. Ngalengkepan sadaya ciptaan anu unik, punten ulah hilap klik Simpen tombol.

Upami produk bungkusan anu dirarancang disimpen sacara suksés, anjeun tiasa mendakan éta Bungkusan Adat Kuring. Punten parios cek naha éta anu parantos dirarancang. Dugi dugi ka, tata cara ngarancang produk bungkusan anjeun parantos bérés.

Hiji hal deui, pikeun nyebetkeun pesenan anjeun nganggo produk bungkusan anu dirancang sareng gancang sareng leres, kami nyarankeun anjeun mésér sababaraha inventory euweuh urusan dimana nempatkeun, boh gudang anjeun atanapi gudang CJ. Tanpa inventory, sanaos produk anjeun sumping di gudang kami, kami kedah ngantosan bungkusan produk anu bakal ditunda pesenan pesat anjeun.

Perlu diémutan yén anjeun nyarios ka agén pribadi anjeun upami anjeun gaduh minat dina bungkusan Adat kusabab léngkah anu pangheulana unggah produk bungkusan tos dilakukeun ku agén anjeun.

Fitur Kemasan Adat anu parantos parantos nyayogikeun kasenangan anu hadé pikeun anu resep kana ngawangun brand sorangan pikeun nganggap yén branded sareng produk pribadi mangrupikeun tren sareng gaduh poténsi pasar masif. Sabenerna, sajaba bungkusan khusus, CJDropshipping ngadukung produk POD. Upami anjeun tiasa ngagunakeun produk CJ POD hébat sareng Adat Pembungkusan, kedah aya jalan terang anu payun anjeun ngawangun brand sorangan.

artikel patali:
Kumaha Nganggo CJ Cetak ngeunaan Pitunjuk Permintaan pikeun Ngembangkeun Usaha Dropshipping Anjeun - Désain ku Dagang

Facebook Comments