fbpx
Kumaha Nganggo Fitur Bungkusan Adat Anyar?
09 / 09 / 2019
Naha Daptar Listing ka eBay Toko sareng Naon Kudu Sadérék?
09 / 24 / 2019

Kumaha Sambungkeun Toko Shopee anjeun ka CJ Dropshipping APP?

Shopee, dipendakan di 2015, nyaéta platform e-commerce online anu kantor pusat di Singapura. Éta dikabarkékeun pikeun nyayogikeun jasa anu saé pikeun para pembeli sareng penjual ti Asia Kidul sareng Taiwan. Ayeuna parantos ngagedekeun pasar di Malaysia, Thailand, Indonesia, Taiwan, Vietnam, sareng Filipina.

Ngadelkeun data gedé sareng téknologi AI, Shopee komitmen pikeun ngahijikeun data dina browsing pembeli na mésér inpormasi pikeun nyayogikeun saran anu cekap pikeun nasabah sareng ningkatkeun pangalaman pangguna, anu ngahasilkeun aranjeunna reputasi anu hadé dina industri.

Anyar-anyar urang réngsé integrasi sareng Shopee, anu hartosna anjeun tiasa nyambungkeun toko Shopee anjeun sareng CJ Dropshipping sareng nikmati jasa anu saé anu kami sediakan pikeun anjeun. Ieu mangrupikeun léngkah konkrit ngeunaan kumaha nyambungkeun toko Shopee anjeun CJ Dropshipping.

1. Lebet CJDropshipping sareng asupkeun dasbor anjeun. Milari anu mieun kuwasa > Waragad > Tambihkeun Toko

2. Klik Tambahkeun Toko, halaman otorisasi bakal ngaluncat ka kaca login salaku gambar anu handap ieu nunjukkeun. Dina halaman ieu, anjeun kedah ngeusian inpormasi anu diperyogikeun kalebet pasar akun pusat penjual anjeun, email anjeun sareng kecap akses.

3. Saatos ngeusian inpormasi anu diperyogikeun, halaman ieu bakal ningalikeun halaman di handap ieu pikeun ngonfirmasi yén anjeun daék pikeun ngijinkeun data ka toko anjeun. Anjeun kedah klik "Sumuhun" pikeun lumangsungna.

Lajeng, anjeun bakal nampi pituduh "kasuksésan otorisasi", anu hartosna anjeun ngajantenkeun hubungan antara toko Shopee anjeun sareng platform kami. Saatos éta, anjeun tiasa nyambungkeun atanapi ngadaptarkeun produk sapertos tutorial kami nyarios, anu anjeun tiasa mendakan dina halaman utama CJDropshipping.

Nu di luhur nyaéta ngeunaan kumaha nyambungkeun toko Shopee anjeun sareng CJ App. Miharep integrasi antara Shopee sareng CJ bakal kéngingkeun langkung genah pikeun konsumén urang sareng ngabantosan aranjeunna ngerjakeun karir. CJ bakal salawasna nyayogikeun produk anu saé sareng jasa sampurna.

Facebook Comments