fbpx
Kumaha Sambungkeun Toko Shopee anjeun ka CJ Dropshipping APP?
09 / 12 / 2019
Naon Masalah Masalah Toko Woocommerce Umum sareng Naon Anu Kedah Kuring Laksanakeun?
09 / 24 / 2019

Naha Daptar Listing ka eBay Toko sareng Naon Kudu Sadérék?

Naha anjeun kantos gagal daptar produk CJ ka toko eBay anjeun?

Upami anjeun ngagaduhan toko eBay dihubungkeun sareng CJDropshipping sareng ngalaman sababaraha gagal, kedah anjeun kedah maca tulisan ieu.

Sakumaha anjeun terang, aya sababaraha larangan ti platform eBay anu mangrupikeun alesan naha sababaraha anjeun tetep gagal gagal daptar produk urang ka toko anjeun. Pikeun masalah na, urang moal tiasa ngarobih masalah ieu pikeun anjeun sorangan. Anu tiasa urang laksanakeun nyaéta masihan sababaraha saran pikeun anjeun.

Pikeun dinten ieu, kami parantos ngempelkeun seueur masalah tina daptar produk CJDropshipping ka toko eBay anjeun. Sareng sajaba masalah anu dipidangkeun di handap ieu, urang bakal nyayogikeun solusi sareng saran anu mungkin.

Hayu urang milarian naon masalah sareng saran.

1. Kategori anu dipilih teu diaktipkeun pikeun daptar variasi. Éta nunjukkeun kategori produk anu anjeun hoyong daptar henteu tiasa didaptarkeun kanggo daptar. Dina kasus sapertos ieu, saran kami pikeun nyobaan kategori anu béda produk. Henteu janten masalah upami kategori henteu naon produk milik.

2. Kategori anu dipilih henteu kategori daun. Éta sigana rada mirip kana masalah munggaran anu teu tiasa janten daptar variasi. Kukituna, pikeun solusi anu mungkin, anjeun tiasa ngarujuk heula saran anu anjeun ngarobih kategori anu béda pikeun langkung cobian. Upami éta tetep henteu jalan, mangga hubungi platform eBay kumaha cara ngabéréskeunana.

3. Anjeun henteu nampi Perjual Internasional Jual. Sakumaha tip na nunjukkeun, anjeun moal tiasa daptar barang-barang dina situs anu sanés anjeun kadaptar nalika anjeun nolak nampi Perjangjian Jual Internasional. Upami anjeun henteu terang dimana nampi Perjual Internasional saatos anjeun nyobian sababaraha kali tapi sia-sia, kami nyarankeun anjeun kéngingkeun pitulung ti palanggan eBay.

4. Judul sareng / atanapi déskripsi tiasa ngandung kecap anu henteu pas atanapi daptar atanapi anu sénsor tiasa ngalanggar kawijakan eBay. Nalika anjeun nyayogikeun kaayaan sapertos kitu, coba diajar ngeunaan kawijakan platform eBay teras teraskeun sacara manual. Anjeun tiasa unggah produk di toko anjeun ku nyalira ku kaayaan patuh eBay sareng teras nyambungkeun produk tina CJDropshipping.

5. Anjeun bakal ngaleuwihan jumlah item terbatas sareng jumlah anu anjeun tiasa daptar. Numutkeun pangwatesan, anjeun ngan ukur tiasa daptar ka 342 langkung seueur barang sareng 17,300.06 dolar AS langkung seueur dina penjualan sabulan. Anjeun kedah ngirangan watesan ieu sareng ngirangan kuantitas. Punten angkat ka toko eBay anjeun upami gaduh parios cek éta.

6. Alamat email nu anjeun lebetkeun teu kaitkeun kana akun Paypal. Upami anjeun nampi tip kasalahan sapertos kitu, punten angkat pikeun mariksa naha alamat email anjeun cocog sareng akun Paypal anjeun dumasar kana anu dipidangkeun dina halaman.

7. Alamat email anjeun lebetkeun moal tiasa dianggo pikeun mayar Paypal dina waktos ayeuna. Kami, CJDropshipping, teu tiasa ngalakukeun nanaon tentang masalah ieu. Éta ngabutuhkeun anjeun pikeun ngaktipkeun pitulung ti platform eBay atanapi perusahaan Paypal bahkan pangladén email anjeun. Jelaskeun kunaon alamat email anjeun teu tiasa dianggo saatos anjeun tiasa ngamimitian usaha eBay dropshipping anjeun.

8. Format alamat email PayPal teu valid. Punten pastikeun alamat email PayPal leres nalika anjeun nampi tip kasalahan sapertos kitu.

9. Aya seueur inpormasi anu leungit. Isu anu terakhir urang dikumpulkeun sigana mah sapertos masalah téknologi anu anjeun kedah naroskeun ka layanan palanggan eBay naon hartosna kode ieu sareng cara ngabéréskeunana. Upami anjeun henteu hoyong naroskeun aranjeunna henteu tiasa masihan jawaban anu saé. Kami nyarankeun anjeun sambungkeun deui toko eBay anjeun sareng cobian deui.

Sagala tip kasalahanna bakal tampil nalika anjeun gagal daptar produk kami ka toko eBay anjeun tapi éta beda-beda dumasar kana sabab anu béda. Naon anu anjeun kedah lakukeun nyaéta maca tips sacara saksama sareng nyandak tindakan pikeun ngalereskeun. Henteu aya masalah anu anjeun lakukeun ku sorangan atanapi gentos ka layanan palanggan eBay, mangga lakukeun sababaraha ukuran anu tiasa anjeun ngamimitian bisnis anjeun saatos waé.

Kumaha nyambungkeun toko eBay anjeun sareng CJ?

Facebook Comments