fbpx
Naha Daptar Listing ka eBay Toko sareng Naon Kudu Sadérék?
09 / 24 / 2019
CJDropshipping Ngabantosan Dropshippers Anu Hayang Pikeun Nambut skala Ngajual ka Amérika Serikat di Q4
10 / 09 / 2019

Masalah Woocommerce Toko Masalah sareng Solusi

Woocommerce mangrupikeun salah sahiji platform anu paling penting. Sareng para palanggan WooCommerce menilai hargana dina CJ. Tapi kadang masalah WoomCommerce sumping sareng ngajadikeun anjeun bingung sareng gélo.

Nunjukkeun éta, kami nawiskeun rujukan pikeun anjeun ngeunaan sérial masalah WooCommerce. Cukup, anjeun tiasa mendakan solusi upami anjeun teu tiasa otorisasi toko Woocommerce ka CJ, daptar produk CJ ka toko Woocomerce, sareng pesenan singkronisasi.

Isu paling umum asalna nalika anjeun mimitian nyingkronkeun pesenan. Anjeun teu tiasa nyingkronkeun pesenan anjeun ka CJ. Anjeun tiasa gaduh pesenan di toko WooCommerce. Tapi anjeun henteu tiasa mendakan pesenan anu sami dina CJ. Kami ngagaduhan solusi pikeun éta. Mangga lakukeun persis sapertos kieu:

(1) Parios upami anjeun parantos otorasi toko anu leres atanapi henteu. Kami moal tiasa nyingkronkeun pesenan anjeun upami anjeun henteu otorisasi toko anjeun ka CJ. Anjeun terang, aya otorisasina. Lajeng, CJ tiasa ngaléngkah sareng nyingkronkeun pesenan.
(2) Parios upami produk parantos dihubungkeun ka CJ atanapi henteu. Ngan gaduh sambungan sareng CJ, tiasa urang memenuhi produk sareng pesenan.
(3) Parios upami pesenan anjeun sayogi dicumponan. Pesenan kedah mayar, diolah, sareng henteu katetepan. Upami teu kitu, anjeun sakuduna ngarobah status tatanan di WooCommerce. Lajeng, CJ tiasa sacara otomatis nyingkronkeun pesenan anjeun.

Éta sadayana ngeunaan masalah sareng solusi panyingketan pesenan ti toko WooCommerce. Anjeun tiasa ngadangu otorisasi sareng daptar masalah ogé. Bagian saterusna bakal masihan inpormasi anu mangpaat pikeun anjeun.

mieun kuwasa

(1) "Www" teu tiasa sono upami éta bagian tina nami domain anjeun. Anjeun kedah nempatkeun éta nalika anjeun otorisasi toko Woocomerce anjeun. Tapi éta henteu perlu upami domain wéb anjeun henteu dimimitian sareng "www". Sareng "https: //" kedah dipiceun.
(2) Ijin maca / Tulis penting pisan. Anjeun diperkirakeun masihan maca sareng nyerat ijin ka CJ. Sareng CJ bakal nawiskeun jasa anu langkung saé pikeun anjeun. Anjeun kedah didatangan sistem CJ sareng nyambung deui upami anjeun ngan ukur ngijinan ijin Baca atanapi Tulis.
(3) Bener "Konci" sareng "rusiah" anu diperyogikeun. Kadang-kadang, anjeun ngagaduhan inpormasi "Sahuratan Gagal". Kantun, anjeun ngeusian "konci" anu salah sareng "rusiah". Punten tikét ganda.
(4) Ngan HTTPS anu dirojong. Nalika otorisasi toko, éta heula bakal kunjungan wéb anu dimimitian ku "https", ku kituna disarankeun pikeun ningkatkeun loka pikeun "https".
(5) Lepat URL atanapi "Plain" permalink. Anjeun kedah ngagunakeun URL anu leres dina WooCommerce. Pencét setélan - permalinks - Setélan umum. Teras pilih anu anyar. Éta salawasna jalan. Anjeun terang, polos mangrupikeun setting standar sareng anjeun kedah robih ka anu sanés.

Listing

(1) "SKU anu salah atanapi duplikat "Ngaluarkeun /" UGS non valide ou dupliqué ". Biasana, éta sanés tina produk anu aya di toko anjeun. Aranjeunna ngabagi SKU anu sami. Punten parios upami produk parantos aya atanapi henteu, anjeun tiasa milih mupus atanapi tetep.
(2) Seueur teuing. Anjeun tiasa daptar gagal upami anjeun milih seueur teuing varian. Anjeun tiasa milih sababaraha varian sareng daptar ka toko anjeun. Lajeng, edit aranjeunna di toko anjeun.

Sagala masalah anu aya ngeunaan toko Woocommerce didaptarkeun di dieu. Éta henteu tiasa ngalebetkeun sadayana anu anjeun tiasa patepang. Upami anjeun ngagaduhan masalah sanésna nalika anjeun hoyong damel sareng kami di toko Woocommerce, ulah ragu pikeun nyarios ka kami. Kami bakal tetep ngapdet inpormasi anu gunana pikeun anjeun.

Facebook Comments