fbpx
Naha Daptar Listing ka eBay Toko sareng Naon Kudu Sadérék?
09 / 24 / 2019
CJDropshipping Ngabantosan Dropshippers Anu Hayang Pikeun Nambut skala Ngajual ka Amérika Serikat di Q4
10 / 09 / 2019

Naon Masalah Masalah Toko Woocommerce Umum sareng Naon Anu Kedah Kuring Laksanakeun?

Woocommerce mangrupikeun platform anu paling penting.

Kami menghargai konsumén Woocomerce kami sareng pisan ngantebkeun masalah ti toko Woocommerce.

Nunjukkeun éta, kami ngadamel kasimpulan ngeunaan masalah umum nalika anjeun otorisasi toko Woocommerce anjeun ka CJ sareng daptar produk CJ ka toko Woocomerce.

Maka, naon masalah umum na kumaha cara nungkulan aranjeunna?

Catetan:
Punten pastikeun unggal léngkah anu saluyu sareng naon anu diperyogikeun dina tutorial ieu.

1. Upami aya "www" dimimitian ku domain situs web anjeun, anjeun kedah dipasang nalika anjeun otorisasi toko Woocomerce anjeun. Upami domain situs wéb anjeun henteu dimimitian ku "www", anjeun henteu kedah nambihan "www" dina sirah domain halaman wéb anjeun.

2. Anjeun kedah ngauukkeun deui toko Woocommerce anjeun saatos masihan ijin Baca / Tulis ku cara pertama. Upami anjeun ngan ukur masihan ijin Baca atanapi Tulis hiji waktos sareng anjeun ngarobih deui saatos ngingetan kami, anjeun kedah nganjang ka sistem CJ sareng sambungkeun deui.

Upami anjeun gaduh dua patarosan di handap ieu, anjeun tiasa ngahubungan agén pribadi kami pikeun parios.

3. Anjeun tiasa daptar produk tina CJ kanggo lami tapi dumadakan anjeun teu tiasa daptar produk deui. Pikeun kaayaan éta, anjeun tiasa kéngingkeun agén kami pikeun pitulung sareng kami bakal mariksa pikeun anjeun.

4. Anjeun mangrupakeun pamula pikeun drophipping ka CJ sareng anjeun nganggo toko Woocommerce dihubungkeun sareng CJ tapi anjeun mendakan kategori upami anjeun nyobian daptar produk ti CJ ka toko Woocommerce. Punten wartosan agén kami upami anjeun mendakan kaayaan sapertos kitu sareng kami hoyong pariosna pikeun anjeun.

Kanggo dua masalah anu terakhir, upami tanggepan anu kami masihan ka anjeun nyaéta yén kami henteu tiasa ngakses antarmuka anjeun, aya tilu kamungkinan anu aya. Anu kahiji nyaéta aya sababaraha alamat IP tina domain anjeun. Kadua, aya anu lepat sareng server proxy anjeun sareng anjeun kedah ngobrol sareng platform server anjeun. Alesan anu terakhir nyaéta yén aya anu lepat sareng toko Woocommerce anjeun anu kedah diperhatoskeun ka layanan palanggan Woocomerce.

Kanggo sababaraha palanggan, upami anjeun pariksa sareng pelayan sareng platform Woocommerce sareng aranjeunna nyarios teu aya masalah sareng jasa na, kami nyarankeun anjeun ngadaptar toko Woocommerce anyar sareng cobaan pikeun nyambung deui ka kami. Saatos salse sadaya léngkah anu diperyogikeun, anjeun tiasa nyobian daptar produk ti CJ ka toko Woocommerce anjeun deui.

Éta sadayana ngeunaan kasimpulan masalah umum antara toko Woocommerce sareng CJDropshipping. Éta henteu tiasa ngalebetkeun sadayana anu anjeun tiasa patepang. Upami anjeun ngagaduhan masalah sanésna nalika anjeun hoyong damel sareng kami di toko Woocommerce, ulah ragu pikeun nyarios ka kami. Kami bakal tetep ngapdet inpormasi anu gunana pikeun anjeun.

Facebook Comments