fbpx
Naon Masalah Masalah Toko Woocommerce Umum sareng Naon Anu Kedah Kuring Laksanakeun?
09 / 24 / 2019
Naha Nomer Pelacak Kuring Henteu Sinkronisasi pikeun Ngahasilkeun?
10 / 11 / 2019

CJDropshipping Ngabantosan Dropshippers Anu Hayang Pikeun Nambut skala Ngajual ka Amérika Serikat di Q4

Tujuanana pikeun mana wae pakaitna nyaéta pikeun épéktip skala nepi jual salaku pendapatan ningkat, khususna dina waktos lalulintas sapertos lebaran. Tapi, nyukur operasi anjeun tiasa masihan kasempetan anu jarang ogé sababaraha tantangan anu unik.

Naha anjeun kantos mertimbangkeun patarosan ieu saencan anjeun ngarencanakeun pikeun skala bisnis online anjeun? Naha perusahaan anjeun tiasa nanggung ningkat minuhan tugas sakali bisnisna diskalakeun? Naha anjeun cukup sumber barang rék dilegakeun bisnis anjeun nyanghareupan pesenan outpouring? Naha anjeun masih kénéh nyayogikeun jasa palanggan kualitas lamun ngahontal ekspektasi anjeun?

Patarosan ieu kedah disangka di luar kotak sateuacan skala up jual. Nalika ningkatkeun basa palanggan sareng katalog produk, ngajaga jasa palanggan dina tingkat anu luhur ogé penting pisan. Kumaha cara urang ngadamel tekenan anu luhur dina tim minuhan éta ku bungkusan sareng pengiriman dina cara anu langkung gancang?

Meunang CJDropshipping pikeun pitulung dina tilu aspék ieu!

1.Kualitas Akun Iklan Facebook anjeun

Pikeun seueur perusahaan anu siap skala, dropshipping sacara efektif tiasa ngirangan produk produk anjeun tanpa paningkatan biaya overhead. Jalma-jalma anu kalibet dina dropshipping terang yén iklan Facebook mangrupikeun cara anu efektif pikeun narik lalulintas pikeun toko online anjeun. Kuring yakin kalolobaan anjeun kantos ngalaman masalah sapertos kieu Akun Facebook atanapi PayPal geus ditutup pikeun alesan atanapi teu jelas kadang-kadang. Janten pikasieuneun! Naha? Leres, aya hubunganana sareng inpormasi dina lembar ekspres. Kaseueuran produk anu dikirimkeun ti China ka Amérika Serikat dilabélan yén sumber asupan éta ti China, anu tiasa ngalanggar perda atanapi kawijakan Facebook atanapi PayPal. Tapi sakali anjeun milih metoda logistik na USPS, masalah éta bisa gampang direngsekeun.

2. Harga Heavy Potong Pengiriman

Pikeun dropshippers, Pengiriman tiasa janten waktos paling waktos, sareng énergi-ngalir pikeun ngajalankeun toko online khususna lamun bisnis anjeun skala. Urang ngadangu sadaya waktos ti dropshippers anu ngagaduhan patarosan ngeunaan metode pengiriman, bungkusan nyukcruk, teras salajengna. CJDropshipping tiasa ngabantosan anjeun ningkatkeun pendapatan bari nyumput ku nyayogikeun diskon anu lumayan pikeun kiriman anjeun sareng ngirangan biaya pengiriman.

Dibikeun popularitas komoditas Cina di Amérika Serikat, kami mempermudah pengiriman bungkusan ka AS sareng kami resep nawiskeun palanggan kami ngeunaan ongkos pengiriman ongkos anu efektif. CJDropshipping tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun tawaran pangiriman ka Amérika Serikat ku ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun kalkulator pengiriman. Kami ngagaduhan jasa ka Amérika Serikat sareng USPS sareng sapanunggalan. Fokus dina USPS sareng USPS + ayeuna.

Pengiriman ti Gudang Cina sareng 10-30% OFF jeung USPS Pengiriman ti Gudang AS sareng 10-30% OFF jeung USPS + Balanja

Tips ngeunaan USPS +

USPS + nya éta metodeu anu dianggo CJ pikeun ngirim kaluar bungkusan AS pikeun konsumén anu milih nyimpen inventaris dina gudang Amérika Serikat).

Hargana: $ 2.00 - $ 2.50 langkung per order (ieu kalebet biaya kiriman bulk ti China ka Amérika Serikat) Pangiriman waktos: 2-5 dinten. Laju pengiriman: 2-5 dinten mangrupikeun 99% Nagara-nagara anu sayogi: AS Sarat bungkusan anu teu kéngingkeun: 0.01%

Upami anjeun mutuskeun pikeun nyimpen inventaris anjeun di gudang Amérika Serikat, kami ngolah pesenan anjeun dinten salajengna ku USPS, sareng sakumaha anu anjeun tingali, dina 5th Day, kami ningali kana 99.9% kiriman laju. Anu paling penting, urang moal ngecas biaya gudang, biaya neundeun, atanapi biaya naon waé, hiji-hijina harga anu kami pasangkeun nyaéta deposit (anu bakal dipulangkeun deui ka anjeun nalika inventory turun ka $ 0), harga produk + USPS + biaya pengiriman.

- Simpen inventory anjeun ku nempatkeun 30% salaku deposit. Urang bakal ngatur kiriman bulk pikeun ngirimkeun inventaris anjeun ka gudang AS urang. Nalika inpormasi inventory diunggah ka platform CJ anjeun, anjeun tiasa ngamimitian nempatkeun pesenan anu bakal dikirim dina 2-5 dinten ku USPS +. Deposit 30% bakal 100% dipulangkeun deui ka anjeun nalika inventory anjeun ka $ 0. Hiji-hijina alesan kunaon urang ngecas ieu kusabab kami hoyong mastikeun anjeun serius pikeun ngajual produk tapi henteu ngan ukur dina gudang di gudang kami pikeun ngumpulkeun wéb lancah pikeun Lebaran…

- Anjeun tiasa milih nempatkeun 100% dina inventaris sareng nilai inventory per SKU tiasa turun ka $ 1,000. Upami anjeun milih rute ieu, tanyakeun ka agén CJ anjeun pikeun ningali naha éta tiasa masihan anjeun sababaraha diskon pikeun pengiriman. Pangaturan anu sami sareng kiriman bulk dugi ka gudang AS urang, sareng kami bakal ngolah pesenan anjeun dinten salajengna di AS sareng tos dikirimkeun ka panangan pelanggan dina dinten 2-5.

3. Sumberna tina Produk Trendy sareng Produk Unggul

CJ tiasa nyayogikeun produk kualitas pikeun bisnis dropshipping anjeun. Lalanggan pikeun produk sayogi sareng jasa POD disayogikeun pikeun anjeun pikeun nyugemakeun kaperluan pelanggan. Hiji-hiji klik ngalangkungan https://app.cjdropshipping.com/ tiasa ngabantosan anjeun sareng ngeposkeun produk sareng ngolah mesen. Pembaruan produk jual real-time tiasa dihontal anu ngamungkinkeun anjeun tiasa tetep gancang sareng trend fashion sareng ningkatkeun penjualan produk. Kalayan sakitar ratusan pabrik kolaborasi sareng gudang Amérika Serikat, anjeun tiasa nganteurkeun rupa-rupa produk anu saé pikeun para nasabah kalayan harga anu langkung handap tanpa ngalamar aranjeunna. Sadaya jasa ieu tiasa ngabantosan anjeun ngiringan bisnis dropshipping anjeun.

Aya mamang teu nu CJ nyaeta Man Jumaah anjeun ngadamel usum puncak anu badé. Coba Ayeuna!

CJPacket nagara anu sayogi nyaéta saperti ieu di handap:https://app.cjdropshipping.com/calculation.html

* Catetan: Metode pangiriman panggancangna nyaéta USPS +, metoda pangiriman domestik AS

Facebook Comments
Andy Chou
Andy Chou
Anjeun ngajual - kami ngiringan sumber sareng kapal pikeun anjeun!