fbpx
CJDropshipping Ngabantosan Dropshippers Anu Hayang Pikeun Nambut skala Ngajual ka Amérika Serikat di Q4
10 / 09 / 2019
Komisi Komisi Program Affiliate CJ Ganda Duanana Ditambahkeun kanggo Akun Affiliate Anyar sareng Rujukan dina Wulan 6 ieu
10 / 11 / 2019

Naha Nomer Pelacak Kuring Henteu Sinkronisasi pikeun Ngahasilkeun?

Seueur nasabah ayeuna dinten ieu nunjukkeun nomer pelacak maranéhanana henteu singkronisasi ka toko Tokoify anu suksés anu ngirangan kasulitan dina bisnis. Saatos urang pariksa cekelan, kami ningali alesan nyaéta yén platform Shopify parantos ngarobah kodeu API na anu ngabatesan yén anjeun kedah milih Shopify atanapi cjdropshipping salaku manajer inventaris produk anjeun atanapi pesenan anjeun henteu tiasa dicumponan ku CJ sanaos anjeun milih CJ salaku. manajer inventaris engké. Salaku conto, upami anjeun milih platform minuhan anu sanés sapertos Oberlo atanapi henteu dipilih anu khusus dina mimiti, sareng anjeun mutuskeun pikeun nempatkeun pesenan dina platform CJ, nomer pelacak moal disinkronkeun ka Shopify kusabab parobihan Shopify kusabab kabijakan anjeun milih cjdropshipping salaku manajer inventaris saatos anjeun mendakan henteu nyukcruk inpormasi nyukcruk anu berhasil diciptakeun.

Warta anu hadé nyaéta yén kami parantos ngalereskeun masalah ieu ayeuna. Kami parantos nambihan apdet anu kompatibel sareng pihak katilu anu hartosna sanaos anjeun milih platform pihak katilu sapertos Oberlo salaku manajer inventaris produk anjeun ti mimiti, kami masih tiasa nedunan pesenan anjeun ti toko Shopify sareng nomer pelacak bakal disingkronkeun ka Shopify sabab éta biasa pikeun.

Nanging, cara anu langkung disarankeun nyaéta milih cjdropshipping salaku manajer inventaris produk anjeun dina sistem manajemén Shopify nganggap yén éta bakal langkung stabil sareng dipastikeun. Teu aya anu tiasa mastikeun yén sagalana bakal jalan saé. Salami aya anu teu disangka-sangka, dropshipper ti Shopify bakal kaleungitan kaleungitan, khususna pikeun pamula bari ngadangu ratusan ngabalikeun duit.

Kumaha CJ C janten janten manajer inventaris anjeun?

1. Asup ka sistem manajemén Shopify anjeun, teras klik barang > inventory, anjeun bakal ningali produk anjeun di dieu. Saatos éta, punten pilih produk khusus anjeun kusabab anjeun kedah nyetél unggal produk inventaris.

2. Luncat ka kaca inventaris produk, panggihkeun bagian manajemén inventaris sakumaha bagian anu ditanda. Anjeun tiasa milih cjdropshipping atanapi Shopify tapi cjdropshipping disarankeun. Salaku tambahan, anjeun tiasa perhatikeun aya dua "CJ", CJDropshipping sareng cjdropshipping. Ngan nempatkeun "CJDropshipping" kumisan, pilih cjdropshipping, punten.

3. Kalayan sadaya réngsé, tong hilap Simpen atanapi naon anu anjeun parantos janten sia.

Naha henteu nyetél CJ salaku manajer inventaris anjeun? Indit ayeuna!

Facebook Comments