fbpx
Naha Nomer Pelacak Kuring Henteu Sinkronisasi pikeun Ngahasilkeun?
10 / 11 / 2019
ELITES: Ngabantosan Anjeun janten Elit dina Dropshipping
10 / 16 / 2019

Komisi Komisi Program Affiliate CJ Ganda Duanana Ditambahkeun kanggo Akun Affiliate Anyar sareng Rujukan dina Wulan 6 ieu

Program CJ Afiliasi didédikasikeun pikeun ngabantosan jalma anu ngamotivasi ngalaksanakeun usaha pakait. Kalayan seueur mitra gabungan anu ngiringan sareng pertumbuhan gancang tina usaha dropshipping kami, kami mutuskeun dua kali tingkat komisi ti 1% nepi ka 2% kanggo pangguna anu nembe kadaptar dina Béntang 6 Di handap ieu. Éta hartosna anjeun tiasa kéngingkeun 2% tina pendapatan pesanan disimpen dina CJDropshipping ti referrals énggal anjeun sapertos murid atanapi babaturan ayeuna bari anjeun ngan ukur tiasa nampi 1% tina pendapatan sateuacan. Ku kéngingkeun 2% komisi, anjeun kedah nyiptakeun akun gabungan CJ énggal sareng kéngingkeun referrals énggal.

Catetan

Kasempetan ieu mung tiasa dianggo pikeun MODEL CJDROPSHIPPING DEFAULT sareng MODEL ORIGINAL

Pesenan ti pangguna anu kadaptar sateuacanna moal bakal diitung dina kagiatan anyar ieu. Anjeun kedah nyiptakeun akun afiliasi énggal pikeun kéngingkeun komisi tingkat anyar ieu. Paréntah anu disimpen ku pangguna anyar anu kadaptar dumasar kana akun afiliasi anyar anjeun, anjeun tiasa nampi 2% tina pendapatan pesenan ieu.

Naha milih Program Affiliate CJ?

1. Situs Custom

Kami ngawenangkeun anjeun ngagentos https://app.cjdropshipping.com ka domain anjeun nyalira sapertos https://yourdomain.com dimana anjeun tiasa gaduh logo, spanduk, sareng produk anjeun nyalira. Anjeun tiasa nambihan produk anu anjeun resep.

2. Gampang dimimitian

Saatos ngadaptarkeun rekening program afiliasi kami, anjeun kedah ngalengkepan sababaraha setélan teras ngajak langkung jalma ngadaptar. Kami baris ngurus sadayana.

3. Tumuwuh gancang

Kalayan CJDropshipping ngembangkeun gancang, aya ratusan pamaké anyar kadaptar unggal dinten ayeuna. Urang gaduh puluhan rébu pesenan per dinten sareng nomer ieu tetep ningkat.

4. Henteu kéngingkeun investasi

Kami henteu ngecas waragad pikeun anjeun upami anjeun hoyong milu kana program afiliasi CJ. Hiji-hijina hal anu anjeun kedah lakukeun nyaéta pikeun ngajantenkeun platform kami dipikanyaho sareng ngajarkeun pamula kumaha cara ngalakukeun bisnis dropshipping. Dumasar éta, dulur mangrupikeun anu pinunjul.

5. Pembayaran karasa

Kami bakal mayar anjeun 2% tina hasil tina pesenan ti saha anu nembé ngadaptar dina situs wéb anjeun. Ku sabab kitu, punten ngajarkeun pamula tetempoan kumaha gaduh akun CJ, kumaha tiasa damel sareng kami sareng cara ngajual deui produk.

Aya opat modél anu anjeun pilih. Anu pangheulana nyaéta Model Default anu paling cocog. Kadua, anjeun tiasa nangkep produk anu anjeun resep anu disumputkeun tina situs wéb sareng toko anu sanés. Dina modél Produk Pribadi ieu, anjeun tiasa nyetél harga naon waé. Nu leuwih luhur panghasilan, luhurna komisi anjeun. Produk Single mangrupikeun modél katilu dimana anjeun ngan ngajual hiji produk anu populer dina wéb anjeun. Upami anjeun percanten hakim anjeun ka hiji produk, anjeun ngan ukur tiasa nempatkeun produk dina website. Henteu puas ku sadayana modél di luhur? Pariksa Modél Asli anu kaopat urang! Ieu menikmati popularitas anu hébat kusabab para pamaké tiasa ngaresepkeun halaman wéb tapi henteu kedah milih produk.

Dropshipping mangrupakeun pasar gedé. Numutkeun kana Forrester Research, ukuran penjualan ritel online bakal $ 370 milyar dina tungtung 2017. Sumawona, 23 persén bakal tina usaha dropshipping, anu ditarjamahkeun ka $ 85.1 milyar. Ukuran ieu ukur sakedik pikaresepeun pikeun seueur pangusaha, kalebet ngamimitian.
CJDropshipping badé léngkah kana tahap anyar sareng kami yakin urang tiasa maju langkung jauh. Ku alatan éta, urang ngarepkeun langkung jalma tiasa ngiringan urang pikeun ngabantosan jalma ngamimitian bisnisna tanpa investasi naon waé.

Hayu urang ngerjakeun pikeun ngahontal impian anu langkung ageung!

Facebook Comments