fbpx
ELITES: Ngabantosan Anjeun janten Elit dina Dropshipping
10 / 16 / 2019
Thailand - CJ urang Gudang Anyar
10 / 28 / 2019

Kumaha Pamakéan CJ sareng Shopmaster pikeun Mimitian Dropshipping

CJ ayeuna mangrupikeun supplier of ShopMaster. ShopMaster ogé nyayogikeun solusi drophipping pikeun customer CJ, anu ngadukung titisan ti 20 + supplier ka eBay, Hayang, Shopify WooCommerce sareng CJDropShipping. Ku nyambungkeun ka ShopMaster, anjeun tiasa gampang naroskeun, daptar, mesen tempat sareng émbaran nyukcruk inpormasi.

Kumaha cara ngamangpaatkeun Shopmaster sareng CJ pikeun ngamimitian sareng ngembangkeun bisnis dropshipping anjeun?

Ayeuna, hayu urang siap terang éta.

Léngkah 1 Sambungkeun API CJDropShipping.
1. Anjeun kedah angkat ShopMaster tur klik Ngadaptarkeun haratis kancing pikeun kéngingkeun akun ShopMaster anjeun. Pilih toko toko anjeun

2. Log ngaranan sareng alamat toko anjeun. Nengetan alamatna, entong terulang deui.

3. buka setelan malik Ngatur Saluran pikeun nyambungkeun toko-toko anjeun.

4. Klik Setélan> Atur Panyadia > Pilih CJ

5. Login CJ> Otoritas> API> API Key> Salin

6. Témpél API KEY dina kosongna> Simpen

7. Nuju setelan, klik Setélan Droship sareng hurungkeun tombol Orde Otomatis jeung Monitor Produk dua fitur ieu. Upami fitur urutan otomatis diaktipkeun, ShopMaster bakal nyirian pesenan anu ngagaduhan nomer pelacak sakumaha dikirim sacara otomatis. Anjeun ogé tiasa ngeusian inpormasi anu sanés upami diperlukeun.

Léngkah 2 Impor CJ Produk

Luhureun ngadamel persiapan pinuh pikeun patalina sareng ShopMaster. Ayeuna, anjeun tiasa daptar produk CJ ka toko-toko anjeun pikeun nguatkeun rupa-rupa barang-barang pikeun dijual.

8. Nuju ka Sourcing, malik Importer Produk. Pilih produk impor ku salinan URL. Pindah ka CJ APP, salin tautan produk sareng lebetkeun éta di ShopMaster.

9. Klik Daptar Daptar ngédit produk. Anjeun tiasa ngedit inpormasi produk sateuacan impor kana toko. Tong hilap nyimpen inpormasi na!

10. Impor ka toko. dina Daptar Impor, milih produk sareng klik Impor kanggo Toko.

Di sagigireun ngimpor produk ku nyalin URL, anjeun tiasa milih ngimpor produk ku Chrome Extension atanapi dumasar kategori: https://www.youtube.com/watch?v=DgjBU1g5XY0.

Léngkah Pesanan 3

11. buka Pesenan> Siap kanggo Kapal, milarian pesenan anu ngalangkungan supplier CJDropshipping > klik kana meuli tombol ShopMaster bakal nyingkronkeun pesenan CJ sacara otomatis, unggal menit 20 toko anjeun dihubungkeun.

12. Saatos pesenan impor ShopMaster ka CJDropshipping, anjeun kedah angkat CJDropshipping> DropShipping Center> Pesenan Diimpor, sareng tambahkeun tatanan ieu gorobag teras mastikeun pesenan ieu dina Gorobag.

13. Tungtungna, mayar pesenan ieu di Pesenan DropShipping.

14. Anjeun tiasa ngaklik Rincian singkronisasi pikeun nyingkronkeun detail urutan sareng nomer pelacak.

Ieu mangrupikeun pidéo tutorial pikeun anjeun, punten klik di dieu:https://www.youtube.com/watch?v=PMhJ43eURw0

Miharep prosedur ieu bakal nulungan anjeun. Pindah nganggo CJ sareng Shopmaster pikeun ngembangkeun bisnis dropshipping anjeun ayeuna.

Facebook Comments