fbpx
ELITES: Ngabantosan Anjeun janten Elit dina Dropshipping
10 / 16 / 2019
Thailand - CJ urang Gudang Anyar
10 / 28 / 2019

Kumaha Pamakéan CJ sareng Shopmaster pikeun Mimitian Dropshipping

CJ ayeuna mangrupikeun supplier of ShopMaster. ShopMaster ogé nyayogikeun solusi drophipping pikeun customer CJ, anu ngadukung titisan ti 20 + supplier ka eBay, Hayang, Shopify WooCommerce sareng CJDropShipping. Ku nyambungkeun ka ShopMaster, anjeun tiasa gampang naroskeun, daptar, mesen tempat sareng émbaran nyukcruk inpormasi.

Kumaha cara ngamangpaatkeun Shopmaster sareng CJ pikeun ngamimitian sareng ngembangkeun bisnis dropshipping anjeun?

Ayeuna, hayu urang siap terang éta.

Lengkah 1 Sambungkeun Toko Shopify sareng Shopmaster.

1. Anjeun kedah angkat ShopMaster tur klik Ngadaptarkeun haratis kancing pikeun kéngingkeun akun ShopMaster anjeun. Pilih toko toko anjeun: eBay, Shopify, Wish, WooCommerce, 3dcart. Di dieu urang bakal nyandak Shopify salaku conto.

2. Lebetkeun na landihan jeung nami toko toko Shopify anjeun. Nengetan alamatna, entong terulang deui.

3. Klik "nyambungan'lebet ka Shopify anjeun teras klik "install aplikasi". Anjeun bakal ningali toko anjeun dihubungkeun setelan>>Ngatur Saluran

Léngkah 2 Pilih sareng nyetél CJDropShipping salaku supplier via API.

1. Klik Setélan> Atur Panyadia > Pilih CJ

2. Login CJ> Otoritas> API> Kunci API> Salin sareng témpél dina kosongna Shopmaster. Tong hilap ngaékat nyimpen.

3. Nuju setelan, klik Setélan Droship sareng hurungkeun tombol Orde Otomatis jeung Monitor Produk dua fitur ieu. Upami fitur urutan otomatis diaktipkeun, ShopMaster bakal nyirian pesenan anu ngagaduhan nomer pelacak sakumaha dikirim sacara otomatis. Anjeun ogé tiasa ngeusian inpormasi anu sanés upami diperlukeun.

Léngkah 3 Impor sareng edit Produk CJ pikeun nyimpen

Luhureun ngadamel persiapan pinuh pikeun patalina sareng ShopMaster. Ayeuna, anjeun tiasa daptar produk CJ ka toko-toko anjeun pikeun nguatkeun rupa-rupa barang-barang pikeun dijual.

1. Nuju ka Sourcing, malik Importer Produk.

Aya tilu cara pikeun ngimpor produk CJ ka CJ.

a. Ngimpor produk ku salin URL. Pindah ka CJ APP, salin tautan produk, sareng témpél kana ShopMaster.

b. Pindah ka Setélan << Pembekal <<Pencét CJ Dropshipping, maka anjeun bakal angkat ka CJ APP sareng ngimpor produk di CJ ku hiji klik. Pencét kecap biru di handap katuhu jeung anjeun bakal ningali hasilna di luhur katuhu.

c. Anjeun tiasa milih ngimpor produk ku Chrome Extension atanapi nganggo kategori: https://www.youtube.com/watch?v=DgjBU1g5XY0.

2. Klik Daptar Impor pikeun ngédit produk. Anjeun tiasa ngedit inpormasi produk, biaya pengiriman sateuacan impor kana toko. Ulah hilap nyimpen inpormasi na!

3. Impor ka toko. dina Daptar Impor, milih produk sareng klik Impor kanggo Toko, anjeun ogé tiasa nyebarkeun produk langsung ka toko anjeun.

Catetan: anjeun tiasa nyetél harga produk di toko anjeun upami anjeun ngan ukur ngimpor ka toko anjeun sareng teu acan diterbitkeun.

Léngkah Pesanan 3

1. buka Pesenan> Siap Kapal, milarian pesenan anu ngalangkungan supplier CJDropshipping > klik kana meuli tombol ShopMaster bakal nyingkronkeun pesenan CJ sacara otomatis, unggal menit 20 toko anjeun dihubungkeun.

2. Saatos pesenan impor ShopMaster ka CJDropshipping, anjeun kedah angkat CJDropshipping> DropShipping Center> Pesenan Diimpor, sareng tambahkeun tatanan ieu gorobag teras mastikeun pesenan ieu dina Gorobag.

3. Tungtungna, mayar pesenan ieu di Pesenan DropShipping.

4. Anjeun tiasa ngaklik Rincian singkronisasi pikeun nyingkronkeun detail urutan sareng nomer pelacak.

Ieu mangrupikeun pidéo tutorial pikeun anjeun, punten klik di dieu:https://www.youtube.com/watch?v=PMhJ43eURw0

Miharep prosedur ieu bakal nulungan anjeun. Pindah nganggo CJ sareng Shopmaster pikeun ngembangkeun bisnis dropshipping anjeun ayeuna.

Facebook Comments