fbpx
Kumaha Pamakéan CJ sareng Shopmaster pikeun Mimitian Dropshipping
10 / 24 / 2019
milarian atanapi sumber produk ku gambar
Kumaha Milarian atanapi Sumber Produk ku Gambar dina CJ?
11 / 01 / 2019

Thailand - CJ urang Gudang Anyar

CJ ngembangkeun jangkauanna ka sakuliah dunya. CJ DropShipping bisnis ayeuna gaduh lima gudang, dua di China, dua di AS. hiji di Thailand, dimana urang pakét sareng kirimkeun sababaraha barang pikeun konsumén. Gudang Thailand, anu tiasa nyepetkeun pangembangan Asia Tenggara, nembé diwangun ayeuna.

Dina dua taun katukang, pasar e-commerce lintas silang anu muncul di Asia Tenggara parantos ditunggu-tunggu. Ali, Tencent, Shopify, E-bay sareng raksasa internét anu sanés ngagaduhan investasi di pasar. Pikeun waktos, Asia Tenggara parantos janten pasar sagara biru sabeulah pikeun anu ngajual wates.

Numutkeun statistik, aya nagara 11 di Asia Tenggara, kalayan jumlah penduduk langkung tina 600 juta, jumlah jalma panghasilan tengah di Asia Tenggara parantos ngahontal 55% tina total populasi ku 2020, 52% tina populasi dina umur yuswa. 30, sareng 350 juta internét, sareng saimbang konsumén poténsial ageung.

Kalayan ngembangkeun Internét sélulér, para pangguna di Asia Tenggara mimiti ngahubungi jaringan langsung tina lawang telepon sélulér, anu nyababkeun 90% pangguna Asia Tenggara konsentrasi dina sisi mobile. Pamakéan internet sélulér parantos ningkat, sareng metode pamayaran mobile parantos janten populer. Parobihan ieu bakal nyandak margin kauntungan anu ageung ka pasar e-commerce.

"Alus E-commerce, Logistik Pertama", pangembangan industri pangiriman ekspres dina taun-taun ayeuna, ogé disababkeun ku kamekaran e-ngamimitian. Anu hiji anu munggaran tiasa ngahontal masalah logistik - ngawangun gudang oversea, pangjajah seueur pasar Asia Tenggara.

Janten, ieu mangrupikeun sapotong warta anu saé pikeun anjeun sadayana. Gudang anyar kami dimana lokasina di Thailand parantos diwangun, inventori anu cekap siap para sudagar online. Leres, jalma ti Asia Tenggara henteu ukur tiasa nahan pesenan gudang di China tapi ogé Thailand. Tangtosna kawijakan inventory swasta ogé tiasa dianggo di Thailand. Éta tiasa ngabantosan waktos ngolah waktos kanggo konsumén Asia sareng ogé ngalegaan lingkup bisnis pikeun anjeun. Kalayan gudang di tangan, barang-barangna tiasa diserahkeun kana panangan gancang sareng aman.

Karya urang ngabantuan konsumén pikeun ngahémat waktos sareng énergi anu langkung berharga sareng ngajantenkeun nguruskeun sagala langkung gampang. Kami bakal ngiringan pesenan, mariksa barang, sareng nyusun sadayana dokumen pengiriman sareng sadaya karya anu sanés pikeun palangganna. Ayeuna éta, ngimpor ti China janten gampang sareng aman, hayu urang ngamimitian ti gudang Thailand. Anjeun ngical, urang sumber sareng kapal pikeun anjeun!

Facebook Comments