fbpx
Thailand - CJ urang Gudang Anyar
10 / 28 / 2019
Hoyong Tambihan Logo anjeun ka Barang?
11 / 06 / 2019

Kumaha Milarian atanapi Sumber Produk ku Gambar dina CJ?

milarian atanapi sumber produk ku gambar

Naha anjeun kaganggu ku cara ngajelaskeun barang anu anjeun resep atanapi anu anjeun hoyongkeun?

Naha anjeun kuciwa nalika teu tiasa milarian nanaon anu nyerat konci umum ngeunaan produk anjeun, bahkan produk anu sami?

Naha anjeun kantos niru yén anjeun tiasa milarian naon waé anu anjeun pikahoyong ku ngagunakeun gambarna?

Naha bakal langkung gampang pikeun anjeun upami anjeun ngan kedah nyoto gambar tina produk-produk na sareng kéngingkeun kana situs web CJ kami sareng nganggo gambar pikeun milarian anjeun? Anjeun teu kedah ngetik nanaon. Ngan ukur nyandak gambar, anjeun tiasa nampi naon anu anjeun pikahoyong sareng anu sami.

Berita Warta

Warta anu hadé nyaéta yén sadaya masalah di luhur parantos parantos dibéréskeun.

nu Website CJ parantos nambihan fitur pencarian gambar anyar, anu ngamungkinkeun palanggan urang milarian atanapi sumber barang anu nganggo gambar tinimbang kecap konci. Baheula, para nasabah kedah ngetik kecap konci produk na. Ngucemkeun pisan lamun para nasabahna teu ngagaduhan hasil anu salah atanapi salah nalika aranjeunna hoyong milarian atanapi sumber sababaraha produk anu aranjeunna rancang dijual. Ayeuna, euweuh masalah produk anu anjeun mendakan dina situs web anu sanés atanapi nyumponan sababaraha barang untung dina kahirupan anjeun, ngan ukur layarna, gambarna sareng milarian dina situs web CJ. Sistem kami bakal ngémutan naon éta sareng masihan produk anu berhubungan, ngan ukur peryogi sababaraha detik.

Kumaha cara ngagunakeun gambar néang?

1. Pindah ka situs web CJDropshipping, panggihan ikon kaméra leutik, anu tiasa nambihan gambar produk anjeun.

2. Unggah gambar produk anjeun, tur anjeun bakal nampi salah sahiji anu dipikahoyong pikeun milarian upami CJ parantos ngagaduhan produk ieu. Upami produk ieu henteu aya, produk anu sami anu bakal sumping kana rujukan anjeun.

Kumaha sumber produk ku gambar?

Upami anjeun teu tiasa mendakan produk anu anjeun badé ngajual, punten sumberna dina CJ. Saatos anjeun ngetik halaman sumber, unggah gambar produk anjeun, éta bakal nunjukkeun produk anu sami atanapi anu sami. Anjeun tiasa klik View Langkap pikeun mariksa naha aya produk anu tiasa ditarima.

Kalayan fitur sumber gambar ieu, konsumén urang tiasa nampi genah anu hébat sabab anjeun henteu kedah ngetik katerangan produk anu teu dipikanyaho. Anjeun ngan ukur dipasang gambarna sareng tiasa dicandak éta hartosna anjeun tiasa malire halangan basa. Upami anjeun mendakan produk anu hartosna aya dina basa Thailand atanapi basa anu sanés, bawa waé ka situs web CJ pikeun mendakan éta tanpa nganggo waktos nganggo alat terjemahan. Éta cukup mangpaat.

Ayeuna, bawa gambar anjeun, sumping ka CJ pikeun milarian!

Facebook Comments