fbpx
milarian atanapi sumber produk ku gambar
Kumaha Milarian atanapi Sumber Produk ku Gambar dina CJ?
11 / 01 / 2019

Hoyong Tambihan Logo anjeun ka Barang?

Kami terang kumaha mustahak para merek neangan pangakuan ti nasabahna sareng pikeun nyayogikeun tujuan éta, kami nyayogikeun anjeun solusi scalable, multifaceted sareng pinter sadaya kabutuhan anjeun. Kami kedah a pakét adat jasa, anu nyayogikeun palanggan anu hoyong ngirim pesenan nganggo bungkusan sorangan ngandung logo khusus, toko online, sareng inpormasi adat sanésna.

Pikeun nyampurnakeun sarat produk pribadi, wartos anu saé nyaéta anjeun tiasa nambihan logo anjeun dina barang-barang dina aplikasi CJDropshipping. Anjeun tiasa ngarancang produk pribadi anjeun nganggo tool design- Ngukir Laser. Ukir mangrupikeun prosés dimana bahan-bahan sapertos logam, kaca, plastik, sareng kayu dipasang sareng téks sareng desain nganggo alat motong inten. Anu paling penting nyaéta henteu aya syarat-syarat pangiriman anu minimum -na anjeun tiasa mesen sanajan.

Panasaran diajar deui? Hayu urang teuleum kana inpormasi anu berhubungan ngeunaan nambihan logo anjeun ka produk.

bahan

Supaya nyieun produk anu saé sareng sampurna, bahan-bahanna kedah cocog pikeun syarat percetakan. Ampir sagala jinis bahan CJ tiasa nyitak logo dina éta, nuturkeun ieu sababaraha conto:

1. Bahan sapertos lawon, lawon non-anyaman, kotak bungkus, kantong plastik

Ukuran LOGO kedah kirang ti 20cm * 20cm;

Hargana ngan ukur $0.46 per hiji.

2. Bahan sapertos silikon, plastik, logam, kayu, sareng sajabana.

Ukuran LOGO kedah langkung ageung tibatan 20cm * 20cm;

Hargana ngan ukur $ 0.5 per hiji.

3. Bahan anu atos sareng produkna kedah silinder, sapertos botol kaca

Rotasi gelar 360- gelar tiasa dicithak;

Hargana ngan ukur $0.53 per hiji.

harga

Kumaha carana harga ieu lumayan? Rumus di handap ieu nunjukkeun pisan harga eksposisi:

Kustomisasi Harga = Biaya Buruh + biaya mangsi + ukuran ukiran + ngagem sareng cimata mesin

Nanging, anjeun panginten tingali kumaha lamun kuring ngan ukur hoyong mesen anu gaduh sakedik volume anu alit. Entong hariwang, kami masih tiasa nyayogikeun kabutuhan anjeun.

Teu aya sarat pesenan minimum - anjeun tiasa mesen sanajan hiji produk. Henteu aya kuantitas urutan minimum. Unggal susunan penting pikeun urang. Urang tiasa nyayogikeun anjeun produk khusus pikeun henteu ngan ukur pikeun acara-acara massa anu dicirikeun ku tatanan kuantitas produk anu langkung ageung tapi ogé pikeun konsumén anu hoyong mésér produk dina kuantitas anu leutik.

Cetak Dataran & Embossing

Aya sababaraha téknik pikeun nyitak logo anjeun atanapi pesen iklan dina barang anjeun. Salah sahiji téhnik anu kurang dipikanyaho nyaéta embossing, anu ngalibatkeun stamping desain anu diangkat dina produk. Pilihan séjén nyaéta print datar. Kami nyarankeun konsumén pikeun nyayogikeun piksel aslina HD, teras kami bakal nunjukkeun anjeun panyayuran sateuacan mimiti nyitak. Usaha urang moal ngamimitian dugi ka anjeun sugema.

Naha anjeun nganggo print datar atanapi embossing, anjeun kantos badé angkat kalayan bodo! Tim kami bakal mastikeun barang anjeun tétéla luar biasa. Kami yakin yén produk profésional anu gaduh logo bakal ningkatkeun merek anjeun sareng bakal masihan anjeun pesaing anu saingan.

Facebook Comments