fbpx
POD-Tambihkeun Logo anjeun ka Produk sareng Kemasan
11 / 06 / 2019
Kumaha ngagunakeun Sistem Pembekal CJ?
11 / 20 / 2019

Perundingan Dropshipping perjanjian pikeun eBay, Shopify, Amazon, Lazada, Shopee Dropshippers

Éta kudu ngaku yén dropshipping mangrupikeun salah sahiji cara anu paling nguntungkeun sareng gampang pikeun bisnis. Tina statistik anu dipidangkeun dina Google Trends, dropshipping tetep tetep kuat nalika ngagaduhan acara taun ka tukang, anu ogé ngandelkeun standar unggal platform balanja online dugi ka ukur pangaturan diri tina selipna.

Pikeun ngajantenkeun usaha usaha dropshipping sacara légal sareng transparan, seueur platform e-commerce sapertos eBay, Amazon, Shopify, Lazada, Shopee, sareng anu sanésna ngeceskeun sandal pikeun ngunggah Dropshipping Agreement atanapi Fulfillment Agreement pikeun ngamimitian bisnisna. Salaku tambahan, sababaraha platform pamayaran online atanapi lembaga keuangan sapertos Paypal sareng Stripe ogé nyatujuan perjanjian pikeun muka akun panampa.

Nunjukkeun yén, minangka platform dropshipping ngembang, CJ daék usaha pikeun ngawangun pasar napas sareng pasarhiphipping sampurna. Ti ayeuna, CJ bakal nyayogikeun perjanjian pengiriman serelek pikeun diunduh pikeun sadaya pangguna anu kadaptar sareng sah anu ngajual produk atanapi tempat pesenan ti CJ.

Dina perjanjian, pangguna bakal diwajibkeun pikeun ngeusian nami anjeun, nami toko, alamat sareng bidang anu sanés anu ditingali ku gambar sapertos anu nunjukkeun éta sorangan. Éta ogé kedah dicatet yén tanggal anu mujarab nyaéta dinten nalika anjeun damel akun CJ anjeun.

Anu paling penting nyaéta Perjangjian bakal ditumpukeun saatos caket segel resmi CJ. Anjeun kedah ngahubungan agén anjeun pikeun dokumen sareng segel pikeun nga-validasi. Sagala perjanjian bakal teu leres upami teu segel atanapi diciptakeun ku mitra non-CJ.

Salian tina jinis perjanjian ieu, CJ ogé nyayogikeun jenis kontrak anu séjén anu ngamungkinkeun anjeun digawé babarengan salaku agén jual pikeun nyingkahan biaya PPN di Éropa. Kontrak ieu ngamungkinkeun anjeun damel salaku mediator antara konsumén End sareng supplier, di kalolobaan kasus nyaéta CJ. Anjeun masih tiasa ngawangun halaman wéb anjeun atanapi situs wéb pikeun ngajantenkeun éta teras nempatkeun pesenan ka CJ sapertos anjeun biasa. Sareng CJ ogé bakal nedunan pesenan kanggo anjeun saparantos ditampi pamayaran. Kauntungan paling hébat ieu nyaéta anjeun teu kedah mayar PPN.

CJ, dina waktosna caket, bakal ngamimitian program anu nyetél anjeun salaku pangiklan atanapi pamasaran sénsor pikeun CJ. Anjeun kedah ngan ukur ngadamel iklan atanapi ngimpor lalu lintas pikeun CJ ngalangkungan kaca promosi sareng iklan. Nalika konsumén poténsial asalna tina halaman promos anjeun sareng iklan mésér nyata, anjeun tiasa nampi wates anjeun tina jumlah pesenan anu disimpen. Bédana antara harga CJ sareng harga anjeun kauntungan. Anjeun bébas nambihan wates sareng nyetél harga ahir. Éta tiasa ngahemat seueur barang tina léngkah dropshipping anjeun ayeuna. Upami anjeun gaduh situs wéb atanapi akun sosial anu parantos nahan seueur perdagangan, éta hadé pikeun anjeun. Konsumén tungtung bakal ngadamel pamayaran langsung ka CJ sareng CJ bakal mindahkeun margin anjeun saatos tawaran parantos réngsé. Panampa pembayaran ti tungtung konsumén modél ieu nyaéta CJ sedengkeun panarima pamayaran anu normalhiphipping anjeun nyaéta penjual online. Éta bédana panggedéna.

Pikeun kamajuan anu langkung saé pikeun lingkungan pakait, urang bakal lakukeun ku sadaya kakuatan urang. Urang ogé miharep seueur serelek selip damel sareng urang duaan.
Klik di dieu pikeun ngundeur:


Facebook Comments