fbpx
Perundingan Dropshipping perjanjian pikeun eBay, Shopify, Amazon, Lazada, Shopee Dropshippers
11 / 13 / 2019
Kumaha Kumaha Kas di Pengiriman (COD) damel di Thailand?
11 / 21 / 2019

Kumaha ngagunakeun Sistem Pembekal CJ?

Sapotong warta anu saé pikeun anjeun! Kami parantos ngintunkeun sistem supplier énggal di CJ APP anu ngan ukur mayar biaya sareng komisi. Upami anjeun gaduh produk anu nganggo saluran suplai stabil sareng hoyong gaduh kerjasama jangka panjang sareng kami, anjeun tiasa ngintunkeun ka gudang CJ. CJ bakal ngabantosan anjeun pikeun ngajual éta inventory kalayan ratusan rébu pangecér di dunya. CJ tiasa ngabantosan anjeun ngical produk di dunya.

Kumaha léngkah ieu jalan dina CJDropshipping?

Bab 1 - Asup ka System Platform Supplier

1.1 Lebetkeun na alamat website.

Pencét tombol ngadaptar saatos muka halaman wéb.

Kaca pandaptaran bakal pop up, punten eusian nami pangguna, nagara, email, sareng kecap akses. Pariksa Satuju ka Perjangjian Pembekal teras klik "Teras”(Kolom anu diperyogikeun sareng *).

1.2 Info tambahan

Saatos asupkeun halaman inpormasi, pilih perusahaan atanapi individu.

Eusian nami perusahaan, éntitas hukum sareng nomer telepon éntitas sah.

Teras diunggah poto KTP sareng lisénsi bisnis. Pencét “patuh"Tombol.

1.3 Review

Saatos ngaklik "ngalebetkeun Inok"Kancing, sistem bakal nunjukkeun yén Inok parantos dikintunkeun kalayan suksés. Hasil Inok bakal dikirim ka kotak surat anu dieusi ku pangguna. Punten parios email dina waktosna.

Bab 2 - Produk

Tambahkeun produk 1.1

Mimiti, punten pilih katalog kanggo produk.

1.2 Tambahkeun rincian produk.

Anjeun tiasa ngeusian inpormasi ieu dumasar kana detil produk anjeun.

1.3 Tambihan gambar. URL sareng gambar lokalna sayogi.

Ngédit 1.4 Batch

Di pojok kanan luhur, pilih inpormasi variabel produk sapertos warna, ukuran dll.

Pencét “+"Tombol di juru kénca-kénca pikeun nambahan varian (tambahkeun atribut variabel dina panyunting kelompok sateuacan léngkah ieu).

Klik "volume set"Tumpak pikeun nyetél atribut produk, sapertos beurat, harga, panjang, lebar, sareng sajabana. Anjeun tiasa milih hiji atanapi langkung varian dina léngkah ieu.

1.5 ngaran Cina: Sahenteuna tilu kecap konci kedah dieusi.

Saatos informasi di luhur dikintunkeun, produk bakal janten kaayaan pending persetujuan, sareng bakal ditunda dina rak sanggeus lulus persetujuan.

Klik "patuh”: Produk diulas. Anjeun tiasa ngantunkeun kami pesen upami anjeun ngagaduhan pamundut khusus.

Daptar Produk 2.1

Saatos produk dikintunkeun, statusna nyaéta "tingal”, Anjeun tiasa ningali status produk dikintunkeun di dieu.

Bab 3 - Logistik

Pamayaran Angkutan 1.1

Modul manajemén pamayaran transportasi tiasa pariksa status pamayaran, anu dibagi janten tilu nagara:Pikeun mayar","Ngariksa"Jeung"Disatujuan".

Pikeun mayar: Saatos nampi iket, staf CJ bakal ngitung momotan akhir sareng masihan tagihanana.

Nyauran: Dibayar mesen ulasan.

Anu disatujuan: Pesenan anu disatujuan bakal dikirim ka gudang di Thailand pas mungkin.

Nyuhunkeun Pangiriman 2.1

Pilih gudang anu pakait sareng Pencét “ngamimitiankeun pakét pamundut"Tombol.

Pikeun ngalengkepan inpormasi pakét, klik “Milarian barang"Pikeun milih produk anu diunggah kana daptar sateuacanna.

Saatos pilihan réngsé, eusian asal usul pakét sareng pilih naha CJ diperyogikeun pikeun minuhan kiriman pikeun pangguna. Upami enya, iket kedah dikirim ka gudang CJ YIWU tiheula. .

Upami henteu, pangguna bakal ngintunkeun pakét ka gudang CJ Thailand ku nyalira, sareng gudang bakal disiapkeun pikeun nampi éta.

Nalika pilihan lengkep, klik "patuh"Tombol.

Saatos kiriman, klik "manajemén paménta transportasi", panyadia tiasa naroskeun nomer pakét (dibangkitkeun ku sistem), klik "download batch", nyitak file PDF tina jumlah angkatan ieu, sareng nempelkeun kana unggal produk. Upami teu aya panyiri CJ bakal ngecét barang sareng ngeusi biaya jasa labél.

Klik "Lebetkeun nomer tracking"(PS: ngan klik"tumpak undeuran" jeung "Lebetkeun nomer tracking"Kancing bakal muncul) pikeun ngeusian nami perusahaan logistik, nomer pelacak sareng waktos pangiriman.

3.1 Pengangkutan

Dina modul ieu, anjeun tiasa pariksa inpormasi logistik pakét, “ditampi"Jeung"nampi".

Pikeun ditampi: barang masih diangkut.

nampi: gudang parantos nampi barang.

Bab 4 - Manggihan

1.1 Catetan

Pencét kanggo catetan barang inventory.

Daptar Inventori 2.1

Anjeun tiasa milarian inventaris barang ku SKU. Pencét “+”Pikeun ningali detail anak SKU.

Bab 5 - Keuangan

1.1 Dompet

Keuangan dibagi jadi opat bagian: kasaimbangan dompét ayeuna, jumlah ditarik, jumlah ditarik sareng jumlah beku.

Kasaimbangan dompét ayeuna: jumlah-total ditarik-beku

Jumlah ditarikna: jumlah anu ngagambar artos

Jumlah ditarikna: jumlahna ditarik

Jumlah beku: Ieu kalebet jumlah beku tina tatanan sareng jumlah beku akun.

Klik "ditarikna ” pikeun narik jumlah dina akun, teras klik "catetan ditarikna ” pikeun ningali catetan ditarikna.

Panghasilan 2.1

Dina manajemén panghasilan, panyadia tiasa ningali jumlah total, jumlah komisi, jumlah total pendapatan, statistik penjualan sareng detail penjualan.

3.1 Cék

Pamasok tiasa milih tanggal ka tagihan ékspor, atanapi lebetkeun nomer séri pamayaran kanggo milarian tagihanana.

Bab 6 - Palayanan Pelanggan

1.1 Pencét kanggo ngobrol sareng staf layanan palanggan online sareng anjeun tiasa nyetél balesan gancang pikeun obrolan anu épéktip.

Bab 7 - Pilih Citakan


1.1 Panyadia tiasa nyetél logo na spanduk sorangan di dieu.

Anu mimiti, milih PC atanapi template mobile. Teras pilih toko anu dihubungkeun sareng CJ. Unggah logo toko sareng spanduk toko pikeun nyetél toko pribadi anjeun.

Éta sadayana ngeunaan masalah umum Sistem CJ Supplier. Upami anjeun ngagaduhan patanyaan sanésna nalika anjeun ngoperasikeun sistem, ulah ragu ngahubungan kami. Kami ngarepkeun gawé babarengan sareng anjeun sareng ngabantosan bisnis luar negeri anjeun langkung sejahtera. Kami bakal tetep ngapdet sistem kami pikeun nyayogikeun kabutuhan kapayunna.

Facebook Comments