fbpx
Perundingan Dropshipping perjanjian pikeun eBay, Shopify, Amazon, Lazada, Shopee Dropshippers
11 / 13 / 2019
Kumaha Kumaha Kas di Pengiriman (COD) damel di Thailand?
11 / 21 / 2019

Kumaha ngagunakeun Sistem Pembekal CJ?

Sapotong warta anu saé pikeun anjeun! Kami parantos ngintunkeun sistem supplier énggal di CJ APP anu ngan ukur mayar biaya sareng komisi. Upami anjeun gaduh produk anu nganggo saluran suplai stabil sareng hoyong gaduh kerjasama jangka panjang sareng kami, anjeun tiasa ngintunkeun ka gudang CJ. CJ bakal ngabantosan anjeun pikeun ngajual éta inventory kalayan ratusan rébu pangecér di dunya. CJ tiasa ngabantosan anjeun ngical produk di dunya.

Kumaha léngkah ieu jalan dina CJDropshipping?

Bab 1 - Asup ka System Platform Supplier

Pencét tombol ngadaptar saatos muka halaman wéb.

Kaca pandaptaran bakal pop up, punten eusian nami pangguna, nagara, email, sareng kecap akses. Pariksa Satuju ka Perjangjian Pembekal teras klik "Teras”(Kolom anu diperyogikeun sareng *).

1.2 Info tambahan

Saatos asupkeun halaman inpormasi, pilih perusahaan atanapi individu.

Eusian nami perusahaan, éntitas hukum sareng nomer telepon éntitas sah.

Teras diunggah poto KTP sareng lisénsi bisnis. Pencét “patuh"Tombol.

Saatos ngaklik "ngalebetkeun Inok"Kancing, sistem bakal nunjukkeun yén Inok parantos dikintunkeun kalayan suksés. Hasil Inok bakal dikirim ka kotak surat anu dieusi ku pangguna. Punten parios email dina waktosna.

Bab 2 - Produk

Mimiti, punten pilih katalog kanggo produk.

Tambihkeun detailing produk.

Di pojok kanan luhur, pilih inpormasi variabel produk sapertos warna, ukuran dll.

Pencét “+"Tombol di juru kénca-kénca pikeun nambahan varian (tambahkeun atribut variabel dina panyunting kelompok sateuacan léngkah ieu).

Klik "volume set"Tumpak pikeun nyetél atribut produk, sapertos beurat, harga, panjang, lebar, sareng sajabana. Anjeun tiasa milih hiji atanapi langkung varian dina léngkah ieu.

Saatos informasi di luhur dikintunkeun, produk bakal janten kaayaan pending persetujuan, sareng bakal ditunda dina rak sanggeus lulus persetujuan.

Klik "patuh”: Produk diulas. Anjeun tiasa ngantunkeun kami pesen upami anjeun ngagaduhan pamundut khusus.

Daptar Produk 2.1

Saatos produk dikintunkeun, statusna nyaéta "tingal”, Anjeun tiasa ningali status produk dikintunkeun di dieu.

Bab 3 - Logistik

Kalayan mayar: ngantosan pamayaran kalayan iket

Reviewing: kami parios kana sistem

Pikeun disatujuan: kami nampi kanggo pamayaran sareng bungkusan anjeun

Pilih gudang anu pakait sareng Pencét “permintaan pengiriman"Tombol.

Turun "tambahkeun pakét" anjeun ogé tiasa milih gudang anu anjeun hoyong pilih

Pikeun ngalengkepan inpormasi pakét, klik “tambahkeun pakét"Pikeun milih produk anu diunggah kana daptar sateuacanna.

anjeun tiasa ningali produk anjeun di dieu sareng nambahan quanity nganggo produk anjeun teras klik "salajengna"

Saatos anjeun update ngan ukur nyerat nomer pelacak anjeun di jero, sateuacan kami nampi pakét éta
nalika anjeun unggah milih "nyuhunkeun paket manajemén" , anjeun tiasa milih "Batch download" , anjeun tiasa ngunduh dokumén PDF éta, sareng nempel dina produk teras kirim ka gudang kami, kadua "tambah nomer pelacak" anjeun kedah nambihan nomer pelacak anu mana pikeun kiriman ka gudang kami could ogé tiasa milarian inpormasi pelacak.
di dieu anjeun tiasa pariksa informasi pelacak dina tempat ieu

Tungguan nandatanganan: hartosna bungkusan kami masih ngantosan nampi sabab aranjeunna tetep ngeluk dina perjalanan

Ditampi: hartosna kami parantos nampi iket

Bab 4 - Manggihan

Pencét pikeun catetan item inventory. Pikeun reaserch catetan sareng produk tinggalkeun gudang

Anjeun tiasa milarian inventaris produk ku SKU. nembongkeun dina "Inventori anu tos aya"

Anjeun ogé tiasa nyetél "nilai peringatan" ku inventaris, upami hargana langkung handap, éta bakal ngirim pesen peringatan ka anjeun, anu anjeun kedah ngirimkeun deui produk ka dieu.

Di dieu tiasa ngabantosan anjeun pariksa catetan anjeun sareng peringatan inventaris

Bab 5 - Keuangan

Tarikna cabangna: catetan tina mundur jumlahna.

Detikna deduksi: catetan potongan dina akun anjeun

Bébas beku: Catetan dina jumlah anjeun anu dibeku dina akun anjeun

Rincian ngabalikeun duit: Catetan sareng jumlah ngabalikeun duit ka customer

Perincian pemasangan perintah: Rincian pesenan anu parantos atos sareng anjeun parantos nampi jumlah ti para nasabah

Catetan tagihan: mariksa sadaya daptar tagihan saatos anjeun gabung kana CJ Dropshipping.

Blance: jumlah anu aya dina dompét anjeun
Ditarikna: jumlah dina dompét anjeun parantos mundur
mundur suksés: éta hartosna artos dina dompét anjeun parantos kana kana rekening anjeun
Kénging puluhan: artos anu beku dina dompét
Anjeun tiasa ningali jumlah total, total komisi, total jumlah panghasilan

Di dieu anjeun tiasa pariksa nganggo biaya sareng produk anjeun

Bab 6 - Palayanan Pelanggan

1.1 Pencét kanggo ngobrol sareng staf layanan palanggan online sareng anjeun tiasa nyetél balesan gancang pikeun obrolan anu épéktip.

Di dieu anjeun tiasa ngahubungan sareng palanggan anjeun di dieu
Ieu mangrupikeun tempat anu anjeun tiasa nambihan “balas gancang” anjeun tiasa nambihan kalimat anu gampang némbalan

Bab 7 - Pilih Citakan


1.1 Panyadia tiasa nyetél logo na spanduk sorangan di dieu.

Anu mimiti, milih PC atanapi template mobile. Teras pilih toko anu dihubungkeun sareng CJ. Unggah logo toko sareng spanduk toko pikeun nyetél toko pribadi anjeun.

Éta sadayana ngeunaan masalah umum Sistem CJ Supplier. Upami anjeun ngagaduhan patanyaan sanésna nalika anjeun ngoperasikeun sistem, ulah ragu ngahubungan kami. Kami ngarepkeun gawé babarengan sareng anjeun sareng ngabantosan bisnis luar negeri anjeun langkung sejahtera. Kami bakal tetep ngapdet sistem kami pikeun nyayogikeun kabutuhan kapayunna.

Facebook Comments