fbpx
Teu Perlu Ngémisi Listing Produk di Toko Anjeun - Ngan Paké Cék Sambungan CJ Otomatis
11 / 26 / 2019
CJPacket - Solusi Saé pikeun Usaha Dropshipping Anjeun salami Puncak Musim
12 / 09 / 2019

Fitur Listing Bulk Sedia Ayeuna!

Pikeun nyayogikeun jasa anu sampurna mangrupikeun tujuan urang tapi ogé tujuan sadayana perusahaan e-commerce. Salah sahiji standar jasa anu hadé nyaéta pikeun ngagampangkeun panggunaan urang. Kanggo sadaya seles serelek, éta bakal janten genah sambungan, daptar, nempatkeun pesenan, pengiriman sareng jasa saatos dijual.

Pikeun anu lami, urang diajar yén seueur pangguna anu mendakan cara daptar bulk barang pikeun tokona. Tim kami ogé panginten kedah dipertimbangkeun sareng daék ngabales paménta éta. Ku alatan éta, ayeuna urang tiasa ngumumkeun yén fitur daptar bulk sayogi ayeuna.

Di dieu urang bakal netelakeun léngkah-léngkah tina daptar bulk:

Léngkah 1: Pilih produk anu anjeun hoyong jual tina hasil pencari atanapi kategori, teras klik 'Tambahkeun ka antrian', maka éta bakal dipidangkeun dina tombol' Queue '.

Léngkah 2: Pencét 'antrean'pikeun mariksa sareng milih produk nu badé daptar.

Léngkah 3: Pencét 'Listing bulk'pikeun nyetél éta aturan harga pikeun produk anjeun. Anjeun tiasa nyetél harga dibereskeun pikeun sadaya produk anu dipilih, atanapi nyetél multiplier atanapi metode markup, teras klik 'ngeceskeun'ningali harga anjeun.

Léngkah 4: Pencét 'Mimitian Listing'pikeun milih anjeun toko, kategori sareng metode pengiriman pikeun barang-barang ieu Saatos 'Konpirmasi', anjeun bakal tiasa ningal status daptar barang-barang ieu dina tab 'On Listing'.

Léngkah 5: Saatos daptar réngsé, sadaya barang bakal muncul dina kaayaan 'Didaptarkeun'tab. Di dieu anjeun tiasa ningali nami produk, SKU, hargana sareng metode pengiriman anu anjeun pilih.

Urang kedah netelakeun yén fitur daptar bulk mangrupikeun sayogi pikeun toko Shopify kanggo ayeuna. Sateuacan daptar, anjeun masih kedah mastikeun yén sadaya tugas dina 'On Listing' parantos réngsé.

Kami tulus mudahan fitur anyar bakal ngajantenkeun usaha dropshipping anjeun langkung gampang.

Facebook Comments