fbpx
10 Daérah Top Paké Cash on Service Pangiriman (COD)
11 / 23 / 2019
Fitur Listing Bulk Sedia Ayeuna!
11 / 26 / 2019

Teu Perlu Ngémisi Listing Produk di Toko Anjeun - Ngan Paké Cék Sambungan CJ Otomatis

Konéksi produk ngamungkinkeun data ngalir tina 'Produk' dina CJ ka toko anjeun ku kituna produk anjeun dikaluarkeun kalayan katerangan sareng inpormasi penting anu sanés. Anu paling penting nyaéta anjeun henteu kedah merubah deui daptar produk di toko anjeun. Hiji Produk di toko anjeun tiasa dihubungkeun sareng CJ ku sababaraha cara.

Kumaha Kumaha Kuring Sambungkeun Produk ka CJ?

Aya 2 cara pikeun nyambungkeun produk sareng CJ:

  1. Sambungan Otomatis
  2. Sourcing Connection

Sambungan Otomatis (Disarankeun)

Lengkah 1: hubungan-Tambahkeun Sambungan Otomatis—Pilih toko anjeun parantos otorisasi

Lengkah 2.1: Sync - Pilih produkna anjeun hoyong nyambung - pertandingan - ngeceskeun - panitik - nyambungan

PS: Upami nami produk toko anjeun cocog sareng produk CJ, Klik "Pertandingan" mangrupikeun cara panggancangna pikeun nyandak kabéh inpormasi produk ti CJ. Tapi kadang éta moal jalanna saé. Janten di dieu kami nyarankeun anjeun ngagunakeun 'image search' pikeun nyambung. Tuturkeun ieu mangrupikeun léngkah Konéksi Otomatis. Tah kieu.

Lengkah 2.2: Klik Milarian IMG - panitik–Pilih produk anu anjeun hoyong di CJ sareng nyambungan

Catetan: Tong hilap PIN produk anjeun. Upami anjeun hilap ngeunaan éta, sistem éta bakal masihan tip pikeun anjeun teras anjeun tiasa neruskeun lengkah saterusna.

Lengkah 3: Pilih produk CJ sareng toko anjeun, meureun nganggo harga anu sami atanapi harga langkung handap tina toko anjeun. nyambungan aranjeunna ku ngaklik aranjeunna hiji-hiji. Teras pilih pilih Métode pengiriman barang saterusna ngeceskeun.

PS: Metodeu pengiriman di dieu henteu hartosna anjeun ngan ukur tiasa nganggo metodeu pengiriman anu anjeun pilih di dieu. Anjeun tiasa ngédit metodeu pengiriman di toko anjeun saatos sambungan.

Léngkah 4: Saatos sambungan, anjeun tiasa angkat hubungan pikeun mastikeun produk disambungkeun pisan.

Anjeun tiasa ngagunakeun sambungan sumber upami anjeun hoyong sambungkeun produk suksés sumber dina CJ.

Sourcing Connection

Saatos ngeklik 'Add Sourcing Connection', anjeun tiasa ningali bagian kénca nyaéta produk tina sumberna bari bagian anu katuhu nyaéta produk ti toko anjeun. Léngkahna ampir sami sareng sambungan otomatis.

Léngkah 1: Pilih toko-Sync

Léngkah 2: Milarian produk nganggo nami produk boh di toko anjeun sareng CJ sourcing. Pilih produk CJ sareng produk anu sami di toko anjeun anu hoyong disambungkeun. panitik-nyambungan

Lengkah 3: Pilih varian sayogi dina produk sourcing, anjeun tiasa nyambungkeun produk sareng sababaraha varian kana produk toko anjeun. Milih anu Métode pengiriman barang jeung ngeceskeun.

Léngkah 4: Cék sareng pastikeun sambungan anjeun sukses.

Nu di luhur nyaéta ngeunaan kumaha nyambungkeun toko toko anjeun sareng CJ's. Mudah-mudahan aya hubungan antara produk toko anjeun sareng CJ's bakal masihan langkung genah pikeun anjeun sareng ngabantu pikeun ngamekarkeun karir kamajuan. CJ bakal salawasna nyayogikeun produk anu saé sareng jasa anu sampurna pikeun anjeun.

Facebook Comments
Nagen Zhu
Nagen Zhu
Ngajual-kami sumber sareng kapal kanggo anjeun!