fbpx
Fitur Listing Bulk Sedia Ayeuna!
11 / 26 / 2019
Fotografi sareng Pidéo Pamoto Pamuter Online Ayeuna
12 / 12 / 2019

CJPacket —— Solusi Saé pikeun Usaha Dropshipping Anjeun nalika Musim Puncak

Sakumaha sadaya serelekna terang shippers, usum puncak balanja online sering kajantenan di Q4. Hideung Jumaah, Lebaran, Nuhun Dinten sareng Hari Natal sadayana bakal dirayakeun dina waktos éta. Tapi hiji masalah anu serius bakal salawasna waé -waktos pangiriman. Seueur bungkusan anu dikalangkung dina gudang atanapi kantor pos, janten waktos pangiriman teu tiasa dijamin sapertos sateuacanna sareng inpormasi pelacak moal meunang update tepat waktu. Dina mangsa usum puncak, CJPacket bakal janten solusi anu saé pikeun bisnis dropshipping anjeun.

Pikeun masihan anjeun pangalaman anu langkung saé dina CJ, kami ningkatkeun jasa pangiriman kami. Kami parantos ngahontal persetujuan sareng maskapai sareng perusahaan angkutan. Bungkusan CJPacket bakal dikirim kalayan kapal udara sareng treuk khusus, anu bakal ngémutan waktos pangiriman. Utamana pikeun barang biasa tina langkung seueur 285g, perkiraan waktos pangiriman bakal poé 5-7, langkung gancang ti padika pengiriman barang sapertos ePacket.

Pikeun konsumén kualitas urang, anu ngagaduhan pesenan anu stabil sareng bulk unggal dinten, urang bakal nganggap préparasi produk unggul di toko AS kami. Kalayan inventaris anu cukup, urang ngan ukur tiasa ngajaga waktos pangiriman. Upami urang gaduh inventory di gudang AS, barangna ogé tiasa dikirimkeun dina dinten 3. Éta jenis ngarasakeun jasa USPS + kalayan harga CJPacket. Tingali gambar di handap ieu anu nunjukkeun waktu pangiriman CJPacket dina 8 dinten.

Kalayan caket Taun Anyar Tiongkok, seueur pabrik bakal ampir liburan bulan 1 sareng teu tiasa ngahasilkeun produksi ngan sakedik kanggo barang-barang saham kami. Ku sabab éta, kami ogé nyarankeun konsumén ka mésér inventaris swasta di gudang urang boh di Cina atanapi AS. Anjeun kedah mayar produk anu anjeun hoyong saham sateuacanna. Saatos palanggan anjeun nyusun pesenan, sistem kami bakal otomatis naroskeun upami anjeun hoyong potongan nalika mayar. Teras kami ngirimkeun langsung tina gudang kami, anu bakal ngirangan rata-rata ngolah waktos.

Truck dirampok, barang-barang anu dirampas ku adat, badai salju di Amérika Kalér, kami parantos ngalaman tangtangan waktos pengiriman. Tapi kami ogé ngarobih jasa kami pikeun janten dropshipping gampang.

Facebook Comments