fbpx
CJPacket —— Solusi Saé pikeun Usaha Dropshipping Anjeun nalika Musim Puncak
12 / 09 / 2019
Payssion - Cara Pangmayaran Popular Anyar Sadayana dina CJ Ayeuna
12 / 17 / 2019

Fotografi sareng Pidéo Pamoto Pamuter Online Ayeuna

Naha anjeun hoyong nyandak fotografi produk sareng video pikeun toko produk toko anjeun?

Sakumaha sadayana dropshippers terang yén fotografi produk sareng pidéo mangrupikeun salah sahiji bagian anu paling penting pikeun ngembangkeun bisnis anjeun.

Janten didieu aya warta anu saé!

Pitur anu diropéa—Poto sareng Fotografi Fotografi tungtungna online, anu komitmen pikeun moto pidéo sareng gambar gambar produk anu diperyogikeun ku para nasabah.

Sadaya anu anjeun kedah lakukeun nyaéta klik ngobrol dina videos.cjdropshipping sareng ngawartosan fotografer CJ sadaya sarat sareng kabutuhan anjeun. Éta mangrupikeun konsultasi paménta dina hiji kamar ngobrol, anu tiasa urang ngartos ngeunaan syarat syarat langkung gampil sareng ngajantenkeun pidio atanapi fotografi produk anjeun langkung pikaresepeun. Tungtungna, ngadamel produk anjeun pikaresepeun pikeun calon konsumén.

Nurutkeun kabutuhan anjeun, kami bakal masihan anjeun harga lumrah. Sareng upami anjeun nampi harga anu dikutip, maka usaha dimimitian. Hargana gumantung kana produk anu anjeun hoyong némbak. Budalan éta tiasa ngawengku:

Harga Produk = Biaya Produk + Biaya Buruh Némbak + Biaya Ngoptimalkeun

Ayeuna, hayu urang tiasa caket kana Perkhidmatan ieu

Upami anjeun ngagaduhan paménta fotografi, anjeun tiasa ningali kana hambalan ieu:

hambalan 1: Hubungan Fotografer CJ pikeun ngobrol ngeunaan produk sareng harga sareng urang bakal ngadamel kutipan lumrah numutkeun produk. Éta ngabantosan urang ngartos pangabutuh anjeun sacara komprehensif, sareng ngagancangkeun kamajuan shooting sakumaha anu diperyogikeun.

hambalan 2: saatos pamayaran, urang bakal ngamimitian syuting. Proses motret fotografi peryogi dinten bisnis 3-7. Video prosés némbak peryogi dinten bisnis 5-10.

hambalan 3: Saatos prosés némbak réngsé, anjeun bakal narima fotografi atawa pidéo anu kami kirim ku email atanapi cara anu sanés. Upami aya sengketa, anjeun ogé tiasa ngobrol sareng fotografer ngeunaan detil.

Video sareng fotografi ngagaduhan poténsi pikeun ngayakinkeun konsumén pikeun nyandak léngkah terakhir sareng mésér produk Anjeun. Upami anjeun henteu ngarasa puas ngeunaan gambar produk sareng pidéo, ulah ragu ngahubungi fotografer urang.

Facebook Comments