fbpx
Payssion - Cara Pangmayaran Popular Anyar Sadayana dina CJ Ayeuna
12 / 17 / 2019
Kumaha Ngurangan Pangaruh Taun Anyar Cina Pikeun Bisnis Dropshipping Anjeun?
12 / 26 / 2019

Solusi Jumlah Pajak anu dibutuhkeun kanggo Bungkusan ka Brazil

Kusabab sarat Brazil Correios, sadaya bungkusan tiasa dikirim ka Brazil ngan saatos ngeusian nomer pajak heula. Pikeun minuhan pesenan ieu, kami kedah nyinkronkeun pesenan anjeun sareng nomer pajak.

Kami nguping ti sababaraha palanggan yén teu aya bagian pikeun ngeusian nomer pajeg di toko Shopify sareng Shopify moal nambahan deui. Ku alatan éta, kami masihan solusi ieu pikeun ngirim bungkusan parantos suksés.

Nalika konsumén anjeun nempatkeun pesenan, anjeun tiasa ngawartosan pikeun ngeusian nomer pajak dina pausahaan sawah. Teras pesenan anjeun tiasa disinkronisasi ka CJ normal sareng KTP pajak.

Sabagian anjeun bisa ngaréka halaman karanjang sareng éta bakal nunjukkeun CPF tibatan Perusahaan sapertos anu nunjukkeun gambar. Éta ogé mungkin pikeun urang singkronisasi inpormasi saatos ngeusian lapangan éta.

Urang diajar yén aya dua jinis Nomer Pajak: CPF pikeun pembayar pajak individu sareng CNPJ kanggo perusahaan. Format nu saluyu relatif: 000.000.000-00 sareng 00.000.000 / 0000-00, anu duanana tiasa diakui sacara normal.

Facebook Comments