fbpx
Solusi Jumlah Pajak anu dibutuhkeun kanggo Bungkusan ka Brazil
12 / 24 / 2019
Kumaha Ngembangkeun Usaha Anjeun sareng CJ COD?
01 / 02 / 2020

Kumaha Ngurangan Pangaruh Taun Anyar Cina Pikeun Bisnis Dropshipping Anjeun?

Taun Anyar Cina, anu ogé katelah Festival Spring, mangrupikeun lebaran penting pikeun urang Cina nyéépkeun waktos sareng kulawarga sareng réncang, sapertos dinten Natal. Ogé hartosna ampir sadaya pagawé bakal balik ka imah pikeun ngramahan liburan khusus ieu.

Chinses Taun Anyar 2020 badé kajantenan dinten Saptu, 25 Januari 2020. Ti Jan 22nd ka 29th, gudang urang bakal kéngingkeun 8 dinten, janten sadaya pengiriman di China bakal eureun dina waktos éta. Upami anjeun sumber ti China, éta pasti yén moal aya minuhan sareng moal aya manufaktur.

Naon pangaruh anu bakal dibawa di Taun Anyar Cina?

Anu mimiti, ti tanggal 1 Januari, seueur suplai bakal ngeureunkeun manufaktur sareng nampi pesenan dina minggu dugi ka lebaran. Ku sabab éta, pesenan sateuacan tanggal pangantenan ditunda, khususna pesenan salami minggu Taun Anyar Cina.

Kadua, sanaos panyadia sateuacanna ngasilkeun pikeun miluan ieu, moal aya deui cara pengiriman salami liburan éta. Kituna henteu ngalaksanakeun pesenan, aranjeunna moal tiasa keuna ogé.

Katilu, perusahaan pengiriman barang bakal nyandak liburan. Janten kénging parantos kéngingkeun ngalacak atanapi kéngingkeun ngabalikeun artos atanapi resend.

Tungtungna, agén sareng palanggan customer urang henteu tiasa masihan balesan anu pas kanggo patarosan anjeun, kalebet produk, aplikasi, masalah mesen.

Naon anu anjeun bakal nungkulan masalah ieu?

Ngadeputan kasusah ieu, kamungkinan pikeun éta tiasa nutup toko pikeun minggu ieu. Atanapi anjeun tiasa ngaluarkeun pengumuman ka para nasabah yén anjeun moal tiasa nampi pesenan samentawis. Malah anjeun kedah ngareureuhkeun iklan Facebook atanapi Google anjeun. Tapi teu aya anu kedah diperhatoskeun saprak éta sanés ngan ukur pangaruh bisnis anjeun, malah nyingsieunan palanggan anjeun.

Naon CJ tiasa nyayogikeun salami periodena?

Pikeun CJDropshipping, salah sahiji kauntungan kalapa kami nyaéta gudang di luar negeri. Bayangkeun nalika pasangan anjeun kedah ngagantungkeun bisnis na kusabab kakurangan stok salami Taun Anyar Cina, anjeun ngagaduhan ngayakeun produk unggul anjeun di gudang urang. Naon genah hébat anu bakal mawa anjeun!

Anu ogé kedah diperhatoskeun nyaéta staf urang di gudang Amérika Serikat sareng Thailand bakal tetep tugas. Éta hartosna upami produk anu parantos linggih dina gudang di Amérika Serikat; menit anjeun nempatkeun pesenan, urang tiasa ngolah éta dinten anu sami atanapi dinten salajengna. Sareng kéngingkeun dikirimkeun ka palanggan anjeun via USPS kelas atanapi mail prioritas dina 2-5 dinten.

Janten kumaha carana stock produk anjeun di gudang luar negeri urang?

Dina ayeuna, anjeun gaduh cara anu mungkin pikeun ngagunakeun gudang asing urang.

Anjeun tiasa mayar kanggo produk anu anjeun hoyong sateuacanna pikeun stock sareng kami bakal mésér sareng ngintun kanggo anjeun di gudang AS kami. Anjeun ngan kedah mayar kami biaya pengiriman upami anjeun ngagaduhan paréntah pikeun diproses.

Warta anu saé nyaéta MOQ pikeun hiji produk turun ka PCS 250 ti 500 pcs, or nu jumlah total ka $1500 ti $ 3000 dimimitian ti ayeuna ka Taun Anyar Cina.

Anu paling penting anjeun henteu kedah mayar waragad tambihan, waragad gudang, waragad neundeun. Kami bakal ngintunkeun produk anjeun ku jalan panggancangna ka gudang luar negeri urang.

*Catetan: nilai inventory ieu tiasa dirunding dina kaayaan anu béda, mangga ngobrol langsung ka agén CJ anjeun.

Kauntungan ngagunakeun inventory pribadi di gudang AS ogé ngawengku:

Inventory cekap pikeun barang-barang jual anjeun sanaos produsén parantos lebaran;
Bungkusan anu dikirimkeun tepat waktu ku USPS salami CNY;
Hindarkeun bungkusan anu macét dina adat Cina salami CNY;
Asuransi / perlindungan pengiriman ti China ka Amérika Serikat ogé pikeun saham anu lumangsung di gudang!

Atas nama CJ dropshipping, urang badé ngucapkeun rasa syukur ka pangrojong sareng salamina anu panjang anjeun. Miharep bisnis Dropshipping anjeun janten lancar salami Taun Anyar Cina. Salam panginten ka anjeun sareng kulawarga!

Facebook Comments