fbpx
Kumaha Ngurangan Pangaruh Taun Anyar Cina Pikeun Bisnis Dropshipping Anjeun?
12 / 26 / 2019
Kumaha Cara Nganggo CJ APP dina Shopify kanggo Ngajantenkeun Dropshipping Langkung Gampang
01 / 09 / 2020

Kumaha Ngembangkeun Usaha Anjeun sareng CJ COD?

Di sababaraha nagara, Kas on Pangiriman (COD) masih pilihan umum pikeun palanggan nalika balanja online. Bakal ngajaga éta tina kaayaan teu kagok-artos dicandak tanpa produk. Ku sabab kitu, seueur anu sual, khususna di Asia Tenggara, bakal ngenalkeun COD salaku padika pembayaran anu populer.

Anyar, urang ngamimitian usaha di Thailand sareng nyetél gudang urang. Kami ka COD tiasa motong biaya sareng ngirit waktos pikeun ngolah kartu kiridit. Sareng sababaraha toko bakal nawiskeun diskon lamun mayar kontan. Ku alatan éta, CJ ngembangkeun program pikeun penjual COD pikeun nyumponan kabutuhanna.

Ieu paréntah ngeunaan kumaha carana ngagunakeun situs web COD kami:

hambalan 1: Lebet nganggo akun CJ anjeun, atanapi ngadaptar hiji anyar. Teras, urang bakal ngaliwat aranjeunna.

Lengkah 2: Pilih produk anu rék dijual di Pasar jeung gambar gambar dina kaca produk pikeun promosi.

Lengkah 3: Kirim a obrolan obrolan nganggo poto ka platform sosial anjeun sapertos iklan Facebook, Instagram, Pinterest atanapi situs wéb anjeun. Saatos ngalebetkeun nami sareng email, palanggan anjeun tiasa ngabahas produk langsung sareng anjeun di chatroom;

Lengkah 4: Saatos pesenan parantos disimpen ku palanggan anjeun, anjeun kedah nambihan produk na Daptar Penjualan jeung nyetél harga;

Lengkah 5: Ningali produk di Daptar Penjualan sareng "tambihan deui kana karanjang";

Lengkah 6: Pencét tombol karanjang sareng tambahkeun ongkos pengiriman. Satuluyna, ngeceskeun eta tur masihan sambungan ka customer anjeun pikeun ngeusian detil na kaasup ngaran, alamat, nomer telepon sareng email. Kami bakal ngirim email ka palanggan pikeun ngalacak pakét.

Lengkah 7: Pesenan bakal dipidangkeun di handapeun Dropshipping Center> Pesenan Diimpor> Proses Diperyogikeun. Pilih sareng éta Tambihkeun kana karanjang.

Lengkah 8: Saatos mastikeun sadaya inpormasi, anjeun kedah mayar éta kalayan harga CJ. Kami nyayogikeun sababaraha metode pamayaran, kalebet kartu kiridit, Paypal, Payoneer atanapi Kawat Transfer.

Saatos mayar, kami bakal ngolah pesenan anjeun sareng dikirim ka nasabah anjeun. Kami bakal mindahkeun artos kana dompét anjeun, sareng anjeun tiasa narik sakali deui ditampi ti klién ku perusahaan pengiriman barang.

Catetan: COD ayeuna bakal ngan sayogi di Thailand. urang bakal muka ka langkung nagara di kidul-wétan di hareup. Kalayan usaha DropShipping anjeun di nagara anjeun kami tulus mudahan éta bakal ngabantosan.

Facebook Comments