fbpx
Kumaha Ngurangan Pangaruh Taun Anyar Cina Pikeun Bisnis Dropshipping Anjeun?
12 / 26 / 2019
Kumaha Cara Nganggo CJ APP dina Shopify kanggo Ngajantenkeun Dropshipping Langkung Gampang
01 / 09 / 2020

Kumaha Ngembangkeun Usaha Anjeun sareng CJ COD?

Di sababaraha nagara, Cash on Delivery (COD) masih mangrupikeun pilihan anu umum pikeun para nasabah nalika balanja online. Bakal ngajaga aranjeunna tina teu dicandak artos tapi henteu nampi produk. Kusabab kitu, khususna di nagara-nagara Asia Tenggara, seueur anu ngajual bakal ngenalkeun COD salaku padika pembayaran anu populer.

Anyar, urang ngamimitian usaha di Thailand sareng nyetél gudang urang. Hal éta diajar COD tiasa nyingkahan pangolahan kartu kiridit sareng waktos waktos, sareng sababaraha toko bakal nawiskeun diskon upami dibayar kontan, ku sabab tiasa nawiskeun harga anu langkung saé pikeun konsumen. Pikeun nyumponan kabutuhanna, CJ ngarilis sistem pikeun penjual COD.

Ieu paréntah pikeun ngagunakeun situs web COD kami:

Lengkah 1: Lebet nganggo akun CJ anjeun, atanapi ngadaptar hiji anyar. Kadua anu kedah diulas ;

Léngkah 2: Pilih produk anu rék di jual di Pasar jeung Simpen gambar éta dina halaman produk pikeun promosi;

Lengkah 3: Kirimkeun obrolan obrolan nganggo poto produk ka platform sosial anjeun sapertos iklan Facebook, Instagram, Pinterest atanapi situs wéb anjeun. Palanggan anjeun tiasa ngobrol langsung dina chatroom ngeunaan produk saatos ngalebetkeun nami / email na;

Lengkah 4: Saatos palanggan nempatkeun tempat anjeun, anjeun kedah nambihan produkna Daptar Penjualan tur nyetél harga anjeun;

Lengkah 5: Ningali produk di List Sales sareng klik ikon karanjang na tambihan deui kana karanjang;

Léngkah 6: Klik tombol karanjang na lebetkeun biaya pengiriman, sareng mastikeun sareng ngirim tautan ka palanggan anjeun pikeun ngeusian inpormasi na kaasup nami, alamat, nomer telepon, sareng email. Kami bakal ngirim email ka konsumén anjeun pikeun ngalacak pakét.

Lengkah 7: Paréntah bakal nunjukkeun dina Dropshipping Center> Pesenan Diimpor> Proses Diperyogikeun. Anjeun kedah milih tatanan na tambihan deui kana karanjang.

Lengkah 8: Saatos mastikeun sadaya inpormasi, anjeun kedah mayar éta kalayan harga CJ. Kami nyayogikeun langkung seueur cara pamayaran kalebet kartu kiridit, Paypal, Payoneer atanapi Kawat Transfer.

Saatos mayar, kami bakal ngolah pesenan anjeun sareng dikirim ka palanggan anjeun. Kami bakal mindahkeun artos kana dompét anjeun sareng anjeun tiasa narik deui sakali perusahaan pengiriman barang ngempelkeun éta ti palanggan anjeun.

Perlu dicatet yén COD bakal ngan ukur sayogi di Thailand pikeun ayeuna. Éta bakal kabuka pikeun langkung nagara di nagara-nagara Tenggara di hareup. Kami tulus mudahan bakal ngabantosan anjeun usaha dropshipping di nagara anjeun.

Facebook Comments