fbpx
Kumaha Ngembangkeun Usaha Anjeun sareng CJ COD?
01 / 02 / 2020
Kumaha Gambar Produk Sampurna sareng Pidéo nyetir ka Toko anjeun?
01 / 09 / 2020

Kumaha Cara Nganggo CJ APP dina Shopify kanggo Ngajantenkeun Dropshipping Langkung Gampang

Kado taun anyar anjeun 2020 ti CJ parantos dikirimkeun. Hayu sareng tingali éta!

Baheula, CJ narékahan pikeun netepkeun aplikasi di Shopify pikeun ngagampangkeun hal-hal. Anyar-anyar ieu parantos hasil ngalanjutan ulasan pamustunganana. Eta hartosna anjeun henteu kedah ngajalankeun prosedur otorisasina anu cukup rumit. Buka sareng ningali kumaha jalanna:

Léngkah 1: Milarian CJDropshipping App di dieu atanapi milarian CJ App di Toko Shopify.

Léngkah 2: Pencét 'Tambihkeun App'sareng lebet akun Shopify anjeun, maka éta bakal langsung kana kaca konfirmasi. Pencét 'Pasang App'.

Lengkah 3: Saatos éta, éta bakal nyiptakeun akun CJ pikeun anjeun otomatis nganggo email kadaptar Shopify anjeun salaku ngaran pamaké anjeun. Dina homepage CJ App anu dialihkeun, anjeun kedah set sandi CJ akun anjeun pas mimiti ngadatangan website CJ atanapi ngamimitiankeun sandi CJ akun anjeun upami anjeun hilap.

Sakumaha ieu, prosés pamasangan anjeun parantos réngsé. Anjeun tiasa resep jasa anu CJ nyayogikeun salaku pangguna anu nyiptakeun akun CJ. Anu gampangna nyaéta anjeun henteu kedah damel akun CJ teras masihankeun ka CJ. Aplikasi ieu bakal mantuan anjeun ngabéréskeun otorisasi sareng pembuatan akun nganggo ngan dua klik. Anjeun ogé tiasa nyingkahan kasusah sapertos henteu nampi kode verifikasi nalika ngadaptar CJ atanapi gagal otorisasina.

Upami anjeun gaduh akun CJ sateuacan anjeun otorisasi ka kami, anjeun ogé tiasa nambihan aplikasi kana Shopify anjeun. Nalika anjeun lebet dua akun ieu, pamasangan bakal ngahasilkeun sambungan otomatis antara aranjeunna.

Kalayan aplikasi ieu, anjeun tiasa ngalaman jasa CJ salaku pangguna sanés, sapertos ngeposkeun paménta sumber, daptar produk, nambahan konéksi produk, atanapi pesenan ngolah otomatis. Salian ti, CJ ogé ngagaduhan seueur jasa tambihan pikeun anjeun pikeun ngajalajah.

CJ ogé teras-terasan damel dina nyayogikeun jasa mandeg sareng jasa anu sampurna pikeun anjeun. Upami anjeun parantos ngajantenkeun jasa kami sareng pikir aplikasi kami saé, kami bakal resep gaduh anu saé tingalian dina aplikasi ieu!

Facebook Comments