fbpx
CJ Kudu Nanggantikeun Pesenan Nyanghareupan Langkung Langkung kusabab Coronavirus
02 / 08 / 2020
Kumaha Pamakéan Gudang CJ AS pikeun Ngaronjatkeun Dropshipping
02 / 18 / 2020

Kumaha Cara Tapak Tuntutan Dropshipping Manual ka CJ?

CJ ngembangkeun fitur anu ngamungkinkeun para palanggan CJ kantun ngadamel pesenan lebet dina platform CJ.

Naha CJ ngembangkeun fitur sapertos kitu?

1. Sababaraha tetes rujit datang ka CJ naros naha maranéhna tiasa damel sareng CJ. Aranjeunna hoyong nganggo sistem CJ sareng jasa tapi aranjeunna henteu gaduh toko online nyalira, ngarah henteu tiasa ngijinkeun toko ka CJ, anu mangrupikeun prékalisasi daptar produk sareng otomatis parantos dipayunkeun pesenan. Palayanan palanggan kami biasana nyarios konsumén ieu aranjeunna tiasa ngimpor pesenan ku unggah CSV atanapi file Excel. Sababaraha konsumén ngalakukeun éta bari sababaraha sanés sanés.

2. Nyiptakeun fitur tatanan ogé bakal cukup kapaké nalika anjeun aya moal tiasa nampi pesenan toko anjeun diimpor tina platform sapertos Woocommerce, eBay, Amazon, sareng sajabana anu aya dina platform terpadu anu paduli, Shopify mangrupikeun anu paling populér jeung stabil. Gagal narik pesenan anjeun kana sistem CJ sok ngantepkeun jalma kusabab anjeun tiasa nempatkeun pesenan ngalangkungan CSV atanapi file Excel.

3. seueur palanggan pesenan pakait mispping ka pesenan borongan dina Daptar Meuli. Sababaraha konsumén raos lieur ngeunaan cara nempatkeun pesenan dropshipping sareng pesenan borongan ambéh maranéhanana nyandak pesenan titisan jang Mésér Mésér sareng mayar di dinya. Sababaraha henteu terang yén aranjeunna tiasa unggah file kanggo pesenan anu teu diimpor kumaha ogé. Jeung sababaraha anu sanés ngarasa hésé pikeun nempatkeun pesenan ku CSV atanapi file Excel. Ku sabab eta, aranjeunna langkung resep nempatkeun pesenan borongan dina Daptar Meuli. Nanging, upami nasabah salah nyurupan pesenan dropshipping pikeun pesenan borongan, prosedur ngolah sagemblengna béda, ngabalukarkeun seueur masalah saatos-jual sapertos olahan olahan, bungkusan lepat, waktos dicengkelkeun teuing sengketa waktos.

Ayeuna CJ nyayogikeun tempat pikeun dropshippers pikeun nempatkeun tempat-tempat khusus anu langkung gampang. Upami anjeun gaduh pesenan tanpa toko online sareng gaduh pesenan teu diimpor kumaha waé, punten log kana akun anjeun sareng jieun pesenan ayeuna.

Naon bédana antara urutan dropshipping sareng pesenan borongan?

Urutan dropshipping umumna asalna ti toko online sareng panampi biasana mésér akhir pikeun dropshippers. Pasti fitur anyar CJ ngamungkinkeun pesenan nempatkeun henteu ti toko online. Salaku tambahan, jumlah produk tina pesenan dropshipping leutik.

Urutan boros, di seueur kasus, dianggo pikeun mésér produk kuantitas anu ageung pikeun dropshippers sorangan. Upami Anjeun kersa mésér inventaris swasta, punten lengkepkeunana di dinya. Pesenan boros ogé dianggo pikeun tempatkeun tés ujian pikeun dropshippers anu mimiti pasihan halaman wéb CJDropshipping.

Di dieu asalna kacindekan, kuantitas produk kaasup kana pesenan sareng panarima target nyaéta dua bédana utama.

Kumaha cara nyiptakeun pesenan pikeun anu khusus pesenan?

1. Asupkeun akun CJ anjeun sareng lebetkeun Pusat Dropshipping.

2. Klik Jieun Pesanan jeung nambah nyaéta SKU. Teras pilih anu spésifikasi jeung kuantitas.

* Punten pastikeun produk parantos aya ditambah kana daptar SKU heula teras sambungkeun iket upami anjeun ngagaduhan stock.

3. Saatos ngaklik Parios, punten eusian sadayana inpormasi alamat anu dibutuhkeun. Léngkah terakhir nyaéta klik Jieun Pesanan.

Maka pesenan bakal nunjukkeun dinaProses Diperyogikeun". Anjeun kedah nambihan éta karanjang sareng mayar sakumaha léngkah biasa. Nalika éta skips kana 'Processing', éta hartosna kami ngolah pesenan anjeun, kalebet nyiapkeun produk sareng ngahasilkeun nomer pelacak.

Éta bubuka fitur anyar Jieun Pesanan. CJ ngaharepkeun éta bakal nulungan anjeun ngamimitian bisnis dropshipping anjeun gampang!

Facebook Comments