fbpx
Kumaha Cara Tapak Tuntutan Dropshipping Manual ka CJ?
02 / 14 / 2020
5 Kasalahan Dropshipping Ageng pikeun Hindarkeun / Kanggo Mimiti 2020
02 / 20 / 2020

Kumaha Pamakéan Gudang CJ AS pikeun Ngaronjatkeun Dropshipping

Dropshipping mangrupikeun modél bisnis anu ngamungkinkeun para dropshippers pikeun ngalakukeun usaha tanpa ngajaga inventaris produk sareng kedah ngirimkeun produk ka konsumén sorangan. Pembekal sareng perusahaan minuhan bakal nyimpen produk sareng langsung dikirimkeun ka konsumén akhir.

Nanging, upami anjeun hoyong nangtung sareng ngiringan bisnis dropshipping langkung ageung, anjeun henteu mung tiasa nyebarkeun iklan sareng pesenan tempat teras ngantosan antrian pikeun pangolahan pesenan, hususna dina usum usum tinggi sareng Taun Baru Lunar Cina bahkan koronavirus ieu teu kaduga. Anjeun kedah nyiapkeun saham produk ka gudang paduli tempat anjeun nyalira atanapi gudang sanés sapertos gudang CJ sateuacanna kanggo usum luhur sareng liburan supplier. Ngan ku cara kitu anjeun tiasa naekeun toko toko sareng biasana ngirimkeunana tanpa aya telat.

CJ parantos ngagaduhan dua gudang di AS CJ ngawangun gudang kagenep di Indonésia sareng ngarencanakeun ngawangun gudang katujuh di Éropa.

Naha anjeun peryogi gudang?

1. Aturan pangiriman gancang. Prosedur dropshipping umum nyaéta panyadia kirimkeun pesenan anjeun saatos anjeun sumping ka tempat. Éta masuk akal dina dinten-dinten normal tapi bakal aya sababaraha masalah dina usum puncak. Dina mangsa usum puncak, panyadia kedah ngolah pesenan dumasar kana waktos anu mayar kusabab seueur pembeli mésér dina waktos anu sami. Anjeun moal kéngingkeun janji yén pesenan anjeun bisa diprosés langkung gancang anu pasti bakal nyababkeun telatna ka sababaraha palanggan.

2. Iklan kontinyu dina liburan. Ku mésérkeun inventaris produk ka gudang sateuacanna liburan, anjeun tiasa terus-terusan ngajalankeun iklan pikeun produk anjeun bari sababaraha tanpa saham kedah lirén. Salaku conto, seuseueurna dropshippers kedah samentawis ngagantungkeun iklan Facebook salami liburan Taun Baham Tiongkok sabab panyadia Cina sareng perusahaan logistik paré dina liburan.

3. Minuhan kabutuhan sababaraha konsumén peka nagara. Nganggo gudang lokal nyandak bungkusan anu ditandaan ti lokal. Pelanggan nu sensitip nagara teu hoyong bungkusan tina sababaraha nagara atanapi daérah sapertos Cina.

Gudang CJ diatur pikeun tujuan ieu. Nyandak gudang CJ AS sabagé conto, ku mésér inventaris produk di ditu, anjeun tiasa nikmati pangiriman 2-4 ku USPS + ti jaman anjeun nyerahkeun bungkusan anu katampi, anu mangrupikeun anu pikaresepeun pikeun para nasabah AS dibandingkeun sareng anu nyandak sababaraha minggu bahkan bulan dugi ka AS Sareng anjeun masih tiasa ngajalankeun iklan sareng nempatkeun pesenan biasa nalika CNY margi gudang AS sareng pengiriman AS. jasa moal kapangaruhan ku CNY. Anu terakhir tapi anu sahenteuna nyaéta anjeun tiasa nyayogikeun kabutuhan para peka sensitif nagara upami henteu hoyong bungkusan dikirim ti China khususna panyebaran COVID di China.

Naon kawijakan nganggo gudang CJ AS?

1. Jumlah produk pikeun hiji SKU teu kurang ti 10pcs pikeun hiji varian tur teu kurang ti 100pcs kanggo total.

2. Barang moal tiasa ngukur kargo.

3.Customer tempatkeun pesenan inventori AS sareng mayar ngan ukur pikeun produk, teras urang bakal ngirimkeunana ka gudang AS.

Sabaraha biaya CJ nganggo gudang CJ AS?

1. Upami produk Anjeun sumber ti CJ, éta bébas pisan ngagunakeun gudang CJ Henteu aya biaya pangaturan, euweuh fee bulanan, euweuh fee neundeun. Éta FREE. Hijina biaya kanggo anjeun produk harga sareng biaya pengiriman.

2. Upami anjeun ngagaduhan supplier produk anjeun tapi hoyong nganggo gudang CJ, anu mangrupikeun CJ jasa minuhan, CJ bakal ngecas waragad jasa kayaning ngolah waragad sareng waragad neundeun.

Naon prosedur upami abdi hoyong mésérkeun inventory ka gudang AS?

Upami anjeun ditangtukeun mésér sababaraha inventory kana gudang CJ AS, kantun angkat ka situs kami sareng turutan léngkah. Anjeun ngan kedah mayar produk dina waktos éta. Saatos nampi pameseran pameseran anjeun, CJ bakal nyiapkeun produk sareng ngintunkeunana ka gudang CJ AS ku DHL. Teras anjeun tiasa ngamimitian ngajalankeun iklan pariwara anjeun kalayan jasa pengiriman barang domestik sareng ngajantenkeun pangiriman 2-4. Sakali anjeun parantos dirobih paréntah sareng pesenan tempat ditolak pikeun CJ dimana anjeun ngan ukur kedah mayar waragad pengiriman ku USPS + tanpa mayar produk, CJ bakal ngolah pesenan dina laju anu paling gancang.

Upami anjeun milih nganggo jasa minuhan pesenan normal, prosedur nyaéta CJ bakal ngolah pesenan sareng ngirim kaluar ti gudang China nepi ka palanggan akhir saatos mastikeun paréntah anjeun anu biasana nyandak 7-15 dinten ku CJPacket.

Pikeun ngajalankeun dorongan bisnis drophippers, CJ ngaleungitkeun larangan anu ngan ukur VIP anu tiasa ngalamar gudang CJ AS ogé gudang deui sapertos gudang Thailand. Ngan ukur ku cara éta, tetesap tiasa nganggo jasa CJ pikeun mupangat silih teraskeun.

Facebook Comments