fbpx
5 Kasalahan Dropshipping Ageng pikeun Hindarkeun / Kanggo Mimiti 2020
02 / 20 / 2020
Ngeusi CJ Dompet - Henteu ngan UP TO 2% BONUS
02 / 28 / 2020

Naha Dropshipping Paéh dina 2020? Naha Masih Masihan?

Dropshipping mangrupikeun salah sahiji modél bisnis e-commerce anu populer anu ngajantenkeun jalmi-jalmi jutaan ku ngan calik di imahna sareng arbitrase produk. Halangan éntri ti dropshipping jauh langkung handap tina modél bisnis sanésna, seueur jalma gaduh ideu pikeun ngamimitian fallhipping.

Naha Dropshipping Paéh dina 2020?

Salah sahiji cara pikeun nangtoskeun naha éta maot atanapi henteu ku cara milarian tren na dina Google.

Milarian istilah "dropshipping" dina tren google, hasilna nunjukkeun dina sajam 5 taun katukang, tren némbak dropshipping ngaliwat hiji spiral ka luhur, nunjukkeun kumaha popularitasna parantos janten dina sababaraha taun kamari.

Upami dipariksa Google Trends for US, anu mangrupikeun pasar panglegana pikeun dropshipping, urang bakal aya bewara yén langkung seueur jalma di AS anu milarian istilah-istilah na fallhipping. Nalika éta dipilampah dina dua bulan kapengker (Éta sigana kusabab dampak musim Natal sareng CNY), éta masih kuat, nyaéta, ayeuna nuju trend luhur, janten, ieu waktosna kanggo ngamimitian bisnis pakait.

Sareng aya ratusan pangguna anyar kadaptar dina CJ App unggal dinten. Sateuacana taun katukang, urang ngagaduhan pertumbuhan stabil unggal dinten registri énggal.

Dropshipping teu sakarat, kanyataanna, éta berkembangna.

Ieu sababaraha alesan pikeun ngajelaskeun tren:

  • Ékonomi global ngembang, ruangan pikeun pertumbuhan e-commerce luas
  • Dunya parantos ngrangkul e-commerce
  • Langkung seueur jalma anu mésér online ti kantos sateuacan
  • Langkung panyadia ngartos konsép na titisan sareng daék damel sareng éta
  • Munculna perusahaan dropshipping ngajadikeun dropshipping langkung gampang sareng efisien
  • Poténsi konsumsi di nagara-nagara berkembang anu ageung pikeun ngajelajah
  • Kamekaran sareng popularization pamayaran online sapertos PayPal ngajadikeun pangmayaran online langkung gampang
  • Biaya upfront langkung seueur tinimbang modél bisnis sanésna

Naha Dropshipping Masih Mangpaat?

Dropshipping masih nguntungkeun dina taun 2020 kusabab jumlah kagiatan e-commerce anu lumangsung di sakumna dunya. Éta henteu ngan ukur nguntungkeun tapi berkembang maju! Kauntungan e-commerce sareng dropshipping parantos ngahontal langkung ti $ 4 milyar, anu mangrupikeun 7 persen taun kanaékan taun salami 10 taun.

Sumawona, pangecér alit ningali paningkatan ampir 30% dina tingkat konvérsi ngalangkungan smartphone, anu mangrupikeun trend anu jelas pikeun masa depan.

Salaku e-commerce resep popularitas ti kantos, sareng pamayaran online tiasa dianggo sacara universal, beuki seueur konsumén resep ngalakukeun balanja online, paménta poténsial saluareun imajinasi.

Biaya pendakian ampir 0 sabab abdi téh henteu kedah mésérkeun inventaris sateuacan ngamimitian bisnis, ku kituna anjeunna henteu kedah mayar artos pikeun ngajaga biaya tenaga kerja sareng tenaga kerja. Sumawona, biaya ngajalankeun toko murah pisan, biaya bulanan rata-rata ngan ukur $ 30. Maka biaya kénca ukur biaya produk sareng biaya pariwara. Bandingkeun sareng modél bisnis tradisional, rasio input-output anu luar biasa.

Naon Masalah Anu Gituna Anu Dilibetkeun ku Dropshippers taun 2020?

Dropshipping nguntungkeun sareng berkembang taun 2020, tapi aya sababaraha masalah anu kedah anjeun coba pikeun ngahindarkeun atanapi inpormasi solusi pikeun ngaleutikan dampak upami anjeun badé ngamimitian sareng suksés dina turunna.

Masalah:

  • Kualitas produk tiasa bénten ti anu anu leres dipasarkan ku sudagar
  • Telat pengiriman tiasa ngirangan jumlah palanggan online ngadatangan toko-toko anjeun
  • Konsumén anjeun tiasa nampi anu sanés ti naon anu diarah ku ngalaksanakeun kasalahan
  • Langkung wangsul sareng pulangan tiasa ngarusak kredibilitas anjeun ngalawan pamayaran
  • Upami panyadia anjeun nganggo logo mérék dagang dina produk, anjeun bakal tiasa tanggel waler
  • Hésé pikeun ngahurungkeun toko dropshipping anjeun janten mérek.

Janten, naon solusi pikeun masalah dropshipping ieu?

  • Ngawangun hubungan sareng supplier na ukur tiasa damel sareng anu dipercaya sareng nyayogikeun produk anu kualitas
  • Gawe bareng sareng perusahaan dropshipping mangrupikeun cara anu gampang pikeun ngalakukeun dropshipping, anu profesional dina nyayogikeun pembekal anu tiasa dipercaya, minuhan pesenan, sareng seueur jasa sanés anu langkung milih nikmat
  • Panaliti pasar target anjeun sareng mésér produk trending anu ngajual saé. Ieu bakal ngirangan artos boros dina iklan, sareng ngamungkinkeun anjeun langkung ngahasilkeun bathi
  • Coba nyieun produk anjeun béda ti batur ku nyieun produk / bungkusan sareng logo khusus
  • Ngajaga standar toko luhureun toko online, ku cara ieu, anjeun bakal meunang amanah ti nasabah sareng ngarobah kana langkung pesenan
  • Ngubaran para nasabah kalayan hormat, nawiskeun pangalaman pelanggan anu saé.

Kecap final

Dropshipping teu maot. Éta kénéh mangrupikeun modél bisnis anu lumayan sareng saha waé anu ngagaduhan wawasan anu leres tiasa ngahasilkeun kauntungan anu lumayan ku cara ngagunakeun bijaksana. Dropshipping mangrupikeun modél usaha e-komérsial, biasana henteu maot tapi robih kumaha caraana. Kaduhung pikeun jaman baheula henteu aya akal, ayeuna mangrupikeun waktos anu pangsaéna pikeun anjeun pikeun bisnis.

Facebook Comments