fbpx
Naha Dropshipping Paéh dina 2020? Naha Masih Masihan?
02 / 28 / 2020
Naon naros jeung Kontra Dropshipping?
03 / 02 / 2020

Ngeusi CJ Dompet - Henteu ngan UP TO 2% BONUS

Naha anjeun terang ngecas dompét CJ tiasa nampi bonus?

Pikeun nyumponan kabutuhan dropshippers di sadaya jagad, CJ ngadukung seueur jinis metode pamayaran populér sapertos PayPal, transfer bank, kartu kiridit, Payoneer, Payssion, sareng sanésna, CJ ogé nyarankeun anjeun pikeun ngeusi dompét sareng mayar kalayan sks kusabab éta hijina metoda anu tiasa nampi bonus.

Hayu urang terang sakedik ngeunaan metode pembayaran ieu.

1. CJ Dompét

Dompét CJ dikembangkeun ku perusahaan CJ pikeun palanggan kami supados langkung payus mayar pesenan. Anjeun tiasa nampi 2% bonus paling. Saatos ngeusian dompét, anjeun tiasa mundur artos iraha waé.

2. PayPal

PayPal mangrupikeun salah sahiji sistem pembayaran online anu pang populerna anu ngadukung mindahkeun artos online. Tempo jaminan na ka arah mésér mésér, éta janten prioritas anu langkung prioritas ku seueur konsumén.

3. Payoneer

Payoneer mangrupikeun perusahaan jasa kauangan anu nyayogikeun transfer artos online sareng jasa pamayaran digital. Pausahaan ngahususkeun pikeun ngagampangkeun pamayaran pembayaran b2B wates, anu janten alesan ditampi ku sababaraha palanggan.

4. Payssion

Payssion panyadia layanan online pamayaran anu nyayogikeun solusi pembayaran tunggal pikeun bisnis online global. Éta ngadukung 13 cara mayar kanggo 5 nagara Asia Tenggara.

kunaon CJ Dompét?

Kami parantos nyayogikeun ampir sadaya metode pamayaran anu dianggo kanggo pamayaran online kanggo nyumponan syarat pangguna urang ti sakumna dunya, masih aya sababaraha watesan pikeun metode pamayaran ieu - anjeun kedah login dina akun pikeun unggal pamayaran, sareng sababaraha kawat transferna sahenteuna sahenteuna 2-3 dinten ka akun, anu bakal manjangkeun waktos ngantosan kanggo nedunan pesenan. Naon anu langkung penting, babari teu aya bonus, teu langkung ageung kumaha artos transferna.

Ku alatan éta, CJ mekarkeun CJ Wallet pikeun ngadamel pamayaran langkung gampang sareng langkung saé. Aya 3 pro pikeun nganggo CJ Wallet:

Pro1.You henteu kedah login akun unggal waktos badé mriksa, langkung merenah sareng saé pikeun kaamanan akun.

Ro2. Mindahkeun sakedap, henteu langkung ngantosan pamrosésan bank, teu aya tunduh dina katetepan, sateuacanna pikeun nasabah anjeun nampi produk.

Pro3. Kami ngagaduhan promosi pikeun ngecas CJ Wallet ayeuna:

0.5% bonus pikeun jumlah dina $ 5000, 0.8% bonus pikeun jumlah sahandapeun $ 10,000, 1% bonnus pikeun jumlah di handapeun $ 50,000, sareng 2% bonus pikeun $ 50,000 sareng langkung.

Kumaha carana ngecas CJ Dompét?

Mimiti, milarian CJ Wallet dina akun anjeun di pojok katuhu luhur ti CJ App, pilih jumlah anu kedah dieusi, atanapi inputkeun jumlah anu anjeun peryogikeun.

Upami anjeun gaduh pesenan anu teu saatos, éta disarankeun pisan pikeun ngeusi CJ Dompet pikeun waktos & nyimpen. Henteu aya jumlah muatan terbatas, sareng anjeun tiasa mundur artos iraha anjeun resep.

Naon metode anjeun ngecas?

Ayeuna urang tiasa nyayogikeun 2 padika pikeun ngecas dompét-Payoneer jeung transfer. Pikeun Payoneer, anjeun tiasa ngecas jumlah anu anjeun pikahoyong, tapi pikeun transfer kawat, jumlah minimum $ 2000. Kami bakal nambihan metode anu langkung ageung upami diperyogikeun dina waktos anu bakal datang.

Facebook Comments