fbpx
Ngeusi CJ Dompet - Henteu ngan UP TO 2% BONUS
02 / 28 / 2020
Coronavirus bobodoran Dropshipping / Kumaha Ngalakukeun Dropshipping salami COVID-19
03 / 12 / 2020

Naon naros jeung Kontra Dropshipping?

Naon atuh Dropshipping?

Dropshipping mangrupikeun modél bisnis e-commerce di mana anjeun teu ngajaga produk dina saham atanapi ngatur pamatuhan. Iraha waé palanggan naroskeun produk ti toko online anjeun, anjeun pesenkeun ka supplier anu teras dikirimkeun ka nasabah. Anjeun earn ngalangkungan arbitrase.

Eceran standar Dropshipping VS?

Beda panggedéna antara dropshipping sareng modél ritel standar nyaéta dropshipper henteu saham atanapi inventaris nyalira. Sabalikna, éta panawaran mésér inventory sakumaha anu diperyogikeun ti pihak katilu — biasana produsén atanapi perusahaanhiphipping — pikeun nungtun pesenan. Titisanna henteu kedah nanganan produk sacara langsung.

Naros tina Dropshipping

Dropshipping mangrupikeun modél bisnis anu saé pikeun anu hoyong ngamimitian bisnis sareng artos dugi ka diakses ku sabab aksésibilitasna. Ampir sadayana urang tiasa ngamimitian titip jepitan tanpa ngaleungitkeun padamelan na ayeuna, pikeun usaha dropshipping ngabutuhkeun sakedik investasi waktos sareng artos pikeun ngamimitian. Salian ti éta, gampang pisan pikeun ngajalankeun bisnis dropshipping. Ieu 4 alesan utama naha dropshipping mangrupikeun modél populér.

1. Suku investasi neunggeul & overhead rendah

Pro anu paling teratur tina drophipping panginten nya éta kedah diinstal rébuan dolar dina inventaris sateuacan ngaluncurkeun toko online. Anjeun teu kedah mésér produk kacuali anjeun parantos nampi pesenan sareng parantos dibayar ku palanggan anjeun. Kalayan artos sakedik artos pikeun ngawangun toko online, mungkin pikeun ngamimitian usaha pakait sareng suksés ku milih Ecological nguntungkeun. Sareng aya résiko sareng tekanan anu kirang pikeun ngamimitian toko dropshipping tanpa inventaris beuli anu badé dijual.

Kusabab éta henteu kedah mésér inventaris, janten henteu gudang ngajaga biaya. Kalayan sakedik deui laptop atanapi laptop, anjeun tiasa ngajalankeun bisnis anjeun dugi ka internet. Hiji-hijina overhead tiasa bayaran bulanan tina toko online, anu sakitar $ 1 per dinten, éta namung leupaskeun di ember dibandingkeun nyéwa toko offline.

2. Gampang pikeun ngatur & skala

Sakali toko dropshipping tiasa diluncurkeun, tiasa langkung gampang ngajalankeun bisnis ieu, sabab anjeun henteu kedah ngurus produk fisik. Kalayan titisan, anjeun teu kedah hariwang:

  • Ngatur atanapi mayar gudang
  • Packing sareng kirimkeun pesenan anjeun
  • Ngatur mulih tur Kotamadya Sukabumi inbound
  • Lacak inventory, terus-terusan ngatur produk sareng ngatur tingkat saham

Kaseueuran karya ieu ditanggung ku panyadia atanapi perusahaanhiphipping, ku sabab éta, anjeun tiasa dilegakeun kasedihan tanaga anu langkung saeutik sareng padamelan paningkatan.

3. Lokasi kerja anu fleksibel & nasabah target anu lega

Usaha tetes tiasa didamel ti mana waé kalayan sambungan internét. Salami anjeun tiasa komunikasi sareng panyadia sareng para pelanggan gampang, anjeun tiasa ngajalankeun sareng ngatur bisnis anjeun di mana waé anu anjeun pikahoyong. Seueur anu gagalna sukses nyaéta SOHO, aranjeunna masihan jam kerja sorangan, dimana modél, para pelari usaha tiasa ngarambat di dunya bari milarian artos sakaligus.

Sareng sabab toko online tiasa terbuka ka para nasabah di sakumna dunya, janten dimana waé ayana, anjeun tiasa ngajual produk ka mana waé anjeun resep. Ieu data anu pikaresepeun ti CJ App pikeun ngabuktikeun argumén ieu-kaseueuran panarima ti AS, tapi seueur toko anu diurus ku régister ti Perancis.

4. Sumber produk masif

Dina modél bisnis dropshipping, anjeun henteu kedah mésér barang-barang anu anjeun jual, anjeun tiasa daptar ampir sadaya jinis produk anu ngajual online, salami supplierna nyayogikeun jasa dropshipping. Éta gampang pisan pikeun nyimpen toko online anjeun sareng ratusan produk unggul anu poténsial. Sareng upami anjeun pangguna CJ, anjeun bakal mendakan jasa sumber anu luar biasa, mung pasang paménta sumber kalayan gambar atanapi panumbu produk, tim sourcing kami bakal milarian supplier pangsaéna sareng pasang produk dina CJ App, maka anjeun tiasa daptar produk ka toko anjeun ku sababaraha klik.

Kami ngapdet séri rekomendasi produk trending unggal minggu, pariksa daptar puter kami pikeun milari deui. Pikeun pangguna CJ, punten perhatikeun béwara sareng push email kami tina produk trending anu dipilih nurutkeun data gedé, panginten anjeun tiasa mendakan pemenang anu anjeun henteu kenal.

kontra tina Dropshipping

Sadayana naros anu kami nyarioskeun damel dropshipping janten modél bisnis anu pikaresepeun pisan. Tapi sapertos sagala cara pikeun nyieun artos, dropshipping gaduh karep na teuing. Kasenangan sareng kalenturan dina harga. Ieu sababaraha kakurangan anu anjeun kedah dipertimbangkeun sateuacan ngamimitian bisnis anjeun.

1. Kandang rendah dina basa gembong

Dropshipping mangrupikeun perkawis nasib sareng pemilihan cerdas cerdas. Upami anjeun teu kahaja milih ceruk anu parantos diangkat, anjeun bakal sesah salamet. Kusabab batur lain anu bakal ngajual produk anjeun pikeun harga anu langkung handap sareng anjeun kedah ngajual pikeun harga anu langkung handap pikeun ngadamel para pembeli kana situs wéb anjeun.

Pikeun nyingkirkeun kajebak dina kaayaan anu janggal, penting pikeun milih Ecological nguntungkeun sateuacan ngamimitian dropshipping, kami parantos nyerat sababaraha pidéo kumaha milih niche anu hadé pikeun rujukan anjeun, sareng didieu mangrupikeun situs anu kapaké pikeun nguji produk- https://ecomhunt.com/

Anjeun tiasa parios harga jual rujukan pikeun nunjukkeun kauntungan anu diantisipasi, sareng total toko ngajual produk ieu anu anjeun tiasa pareng langsung produk anu jenuh atanapi henteu. Sareng upami anjeun mayar mangtaun kaanggotaan senior, anjeun tiasa ningali seueur inpormasi pamasaran sanés ngeunaan produk.

2. Masalah ciptaan & kasalahan pembekal

Kalayan modél dropshipping, anjeun teu kedah mésér sareng ngatur inventaris na janten bébas tina minuhan pesenan. Tapi cara ngajalankeun bisnis ieu sapertos pedang anu dua kali. Nalika anjeun resep tina sababaraha supplier, anu ogé minuhan pesenan pikeun padagang sanés, inventory tiasa robih unggal dinten. Éta hésé pikeun ngalacak barang anu mana anu énggal na saham. Sareng sabab panyadia ngadamel puluhan rébu pesenan unggal dinten, bahkan panyayunanhiphipping anu pangsaéna ngalakukeun kasalahan anu minuhan pesenan, sababaraha panyadia biasa sareng bermutu rendah bakal nyababkeun frustasi anu teu telat sareng barang-barang leungit, kiriman kiriman, sareng bungkusan kualitas rendah, anu tiasa ngabalukarkeun anjeun seueur gangguan sareng ngarusak bisnis anjeun.

Ieu saran ti CJ - Langkung hadé pikeun milih supplier dipercaya pikeun tiasa dianggo sareng, sareng pastikeun aya inventaris cekap pikeun produk anu anjeun badé ngajalankeun iklan. Sakali anjeun gaduh juara dina panangan anu ngagaduhan penjualan stabil, wijaksana ngagaleuh inventaris swasta pikeun nyandak saham di handapeun kadali anjeun.

3. Biaya pengiriman komplik & kontrol anu kurang di pengiriman

Upami anjeun damel sareng sababaraha panyayun — sapertos anu paling patuh jasa - produk di toko online anjeun bakal diasuh ti seueur panyékaan anu béda, sareng upami nasabah masihan pesenan pikeun 3 barang, sadaya disayogikeun ku panyadia anu kapisah, maka biaya pengiriman anjeun bakal tiga kali. Tiasa henteu langkung pas pikeun meunteun biaya pikeun nasabah, janten anjeun kedah nanggung beban. Sumawona, sababaraha palanggan henteu resep nampi 3 bungkusan, anu badé sumping dina waktos anu beda waktos anjeunna nempatkeun hiji pesenan ka toko anjeun.

Tapi ieu moal janten masalah dina CJ, kusabab urang ngagaduhan sistem minuhan, unggal pesenan dikirim ka para nasabah dina hiji bungkusan.

Sareng seueur droppers kakurangan ti pangendali kirang pengiriman, nampi keluhan ti palanggan pangiriman anu telat. Ieu ogé mangrupikeun bagian anu penting anu prihatin CJ, janten kami gaduh pakét CJ kami ngadamel pangiriman di handapeun kendali, 5-15days ka daérah anu béda-béda, biasana langkung gancang sareng langkung mirah ti e-packet. Ogé, urang gaduh langkung ti 10 métode pengiriman kanggo pilihan, pangguna tiasa milih solusi pangsaéna pikeun pesenan anu spesifik.

4. Pendapat terbatas pikeun ngawangun merek

Upami anjeun ngimpor lalang produk ti Alibaba, saatos ngahontal MOQ, anjeun tiasa ngarobih produk anu anjeun pikahoyong, anjeun tiasa gaduh pola adat, logo, sareng bungkusan anjeun, janten gampil ngaropéa produk branded anjeun. Tapi pikeun dropshipping, anjeun biasana henteu mésér jumlah inventaritas, kaseueuran panyadia nawiskeun jasa khusus anu terbatas, naon waé parobahan atanapi tambahan kana produk biasana butuh kuantitas pesenan minimum.

Ngawangun brand mangrupikeun cara pikeun usaha sustainable, anu tiasa janten trend pikeun fallhipping, ku kituna CJ nyobian paling saé pikeun ngabantosan dropshippers. Kami gaduh kategori sareng jasa POD sapertos logo adat sareng bungkus, sareng teu aya wates MOQ pikeun logo adat sareng seueur bungkusan adat sapertos kotak kado, kantong kertas, sareng kantong milis. Kanggo inpormasi langkung lengkep, anjeun tiasa nonton pidato perkenalan urang atanapi kunjungan wéb kami.

Facebook Comments