fbpx
Naon naros jeung Kontra Dropshipping?
03 / 02 / 2020
Naon Anjeun Peryogikeun Ngeunaan Kemasan Dieusian
03 / 12 / 2020

Coronavirus bobodoran Dropshipping / Kumaha Ngalakukeun Dropshipping salami COVID-19

Naon anu lumangsung ayeuna di jagat ieu?

Di dieu téh website pikeun pariksa data waktos-nyata tina COVID-19, éta nunjukkeun kasus anu dikonfirmasi pasti di unggal nagara, anu pulih sareng maotna, ogé bagan trend.

Tina bagan tren kasusna, urang tiasa ningali jumlah kasus anu dikonfirmasi di daratan Cina datar bari jumlah lokasi sanésna ayeuna aya dina période kamekaran anu gancang, anu hartosna COVID-19 parantos dikendali di China, tapi sengit. sumebar di loba nagara anu sanés.

Nalika pandemik dikawasa di Tiongkok, kapasitas logistik parantos dibalikeun deui di seluruh China kecuali kota Wuhan (dimana pusatna pusat COVID-19, sareng ayeuna masih kakandungan pikeun nyegah panyebaran novel koronavirus), sareng sakitar satengah pabrik parantos normal deui, pabrik-pabrik kénca bakal neruskeun produksi dina waktos 2 minggu anu bakal datang.

Nanging, sakumaha COVID-19 ngamuk di sakumna dunya, kahirupan masarakat kapangaruhan dina derajat anu béda, di sababaraha daérah parah, tindakan terbatas parantos dicandak pikeun ngontrol panyebaran novél coronavirus- Itali parantos dilaksanakeun dina total lockdown dramatis, sakola di sababaraha daérah anu katépa di AS ditunda kelas pikeun 2 minggu pikeun nyegah wabah wabah di sakola. Malahan di daérah jarang lumangsung anu katépaeun, warga tiasa motong deui jalan, tinggal di bumi pikeun mastikeun kasalametan.

Kumaha carana COVID-19 dampak titisan?

Usaha pelemasan moal kapangaruhan pisan kajaba virus terus nyebarkeun sareng ngeureunkeun sakumna angkot barang. Dropshipping mangrupikeun modél anu nganggo Internét pinuh pikeun nyayogikeun panyadia sareng kéngingkeun palanggan. Ieu mangrupikeun hiji jenis e-commerce. Conto anu paling jelas dina dampak koronavirus dina e-commerce nyaéta SARS-2003 di Cina. Gantina anu saé dina e-commerce, SARS-2003 ngagancangkeun pangembangan e-commerce Cina.

Buta e-komersial muncul Ditengah SARS-2003

Tingali deui sejarah, hayu urang tingali naon anu lumangsung dina bisnis e-komersial taun 2003 dina pangaruh SARS. Kahanan di taun 2003 sami sareng anu lumangsung ayeuna - jalma-jalma ngahindari henteu perlu kaluar, tinggal di bumi pikeun nyegah tina katépaan ku SARS, kaayaan ieu lumangsung sababaraha bulan, anu nyababkeun ledakan komoditi ékonomi off-line. Dina kaayaan ieu, sababaraha raksasa e-komersial muncul.

Kéngingkeun dampak ku wabah, JD, ayeuna raksasa ritel online, milarian penjualan online ku milarian palanggan poténsial ngalangkungan QQ, anu mangrupikeun parangkat lunak komunikasi instan sapertos Skype sareng ngeposkeun pesen dina forum online, JD ngadamel kasuksésan anu saé. Dina taun hareup, JD motong sadaya bisnis offline na sareng fokus kana ritel online.

Upami anjeun milu sareng titisan, teu aya kasempetan anu anjeun kantos nguping tina Aliexpress, anu mangrupikeun bagian tina grup Alibaba. Alibaba ogé ngamimitian bisnis ritel online na - Taobao, anu salah sahiji situs e-komersial anu pang populerna, salami SARS-2003, sareng nyaksian kamekaran bisnis ritel online dina 17 taun katukang.

Produk naon anjeun tiasa dropship?

Anjeun tiasa uninga yén batur ngagaduhan jutaan ku ngan saukur ngajual masker anti-virus, leres sareng henteu ngan ukur masalahna. Masker mangrupikeun paménta anu hébat sareng harga anu kabocoran sabalikna koronavirus sumebar ka sakuliah dunya, kanggo inpormasi langkung seueur ngeunaan masker, punten nonton pidéo ieu.

Salian ti masker, aya sababaraha produk sanésna sareng kamungkinan ageung anu cocog pikeun titisan.

Produk kalayan paménta poténsial anu ageung

  • Produk cuci tangan: sapertos gencét sanitizer, panyemprot leungeun, panyemprot sinetron busa, sabab sering nyeuseuh leungeun mangrupikeun cara anu sanés pikeun tarung novel koronavirus.
  • Mesin disinfection listrik listrik
  • Pembersih hawa

Salian tina produk ieu anu dipikabutuh pikeun dijagi tina katépaan tina coronavirus, paménta balanja online pikeun kaperluan sapopoé bakal ningkat, kusabab reureuh katambangan di toko offline disababkeun ku gangguan anu nyayogikeun ranté.

Sareng kusabab jalma tinggal di bumi, balanja kirang di luar offline lumangsung, hartosna paménta teu pernah aya di balanja online. Jalma bakal nyéépkeun waktos balanja sacara online, pakean, produk beberesih rumah tangga, sareng komoditas bakal ningali paningkatan penjualan online. Bisa jadi momen anu teu kaduga pikeun para pangusaha e-komersial pikeun nyusun bisnisna.

Naon anu tiasa dipungaruhan ku iklan bari iklan anu berhubungan sareng virus dilarang?

Dina 6 Maretth(UTC + 8), Facebook ngumumkeun ngalarang daptar dagang sareng iklan pikeun masker wajah médis. Ieu mangrupikeun niup kanggo para pangusaha anu ngarencanakeun ngadamel artos gancang ku pamasaran dina masker anti virus. Sareng pangusaha ti sababaraha daérah wabah parah ngalaman kasusah kusabab kakandungan na.

Naon anu tiasa fallhippers tiasa ngalakukeun dina kaayaan anu teu nguntungkeun ieu?

Di dieu aya sababaraha saran:

  1. Milarian kampanye iklan anu sanés, upamana, nyetél kampanye pamasaran email pikeun ngungkitkeun bisnis topéng anjeun. Seueur anu lainhiphippers tiasa ngalakukeun hal anu sami, janten penting pisan pikeun nangtung ku salinan iklan khusus sareng video / gambar produk. Didatangan www.video.cjdropshipping.com pikeun ngajantenkeun video / gambar anjeun.
  2. Jual produk panas sanésna pikeun COVID-19 anu teu acan dicaram ku Facebook, atanapi produk anu diperyogikeun ku konsumén lokal. Tapi sateuacan pamasaran, pastikeun aya inventaris kanggo dijual. Henteu kabeh pabrik balik deui ka anu normal, janten parios deui sareng panyadia anjeun upami éta tiasa memenuhi pesenan anjeun.
  3. Upami anjeun henteu tiasa ngical produk di daérah anjeun kusabab lokétna, robih daérah target anu anjeun badé pasar. Contona, upami anjeun di Itali, anjeun tiasa ngajalankeun iklan khusus pikeun Amérika Serikat atanapi daérah sanés anu henteu aya watesan dina angkot. Kusabab anjeun henteu ngadamel produk-jelema sacara pribadi, panyadia tiasa nganteurkeun produk anjeun ka mana waé anu badé di jual. Tapi aya salah sahiji hal anu anjeun kedah waé perhatosan - anjeun tiasa nyanghareupan kasusah komunikasi nalika anjeun milih daérah dimana jalma henteu nganggo basa anu sami sareng anjeun. Janten éta langkung hadé pikeun ati-ati nalika anjeun milih daérah sareng pastikeun anjeun terang pasar.

kecap final

Dropshipping sanés ngan ukur usaha maén peran antara supplier sareng konsumen. Salila periode khusus ieu, dropshippers tiasa ngalakukeun sumbangan pikeun anu peryogi barang sapopoé. Aranjeunna tiasa ngabantosan konsumen kéngingkeun naon anu dipikahoyong sareng diperyogikeun.

Facebook Comments