fbpx
Coronavirus bobodoran Dropshipping / Kumaha Ngalakukeun Dropshipping salami COVID-19
03 / 12 / 2020
Kumaha Cara Pangiriman Coronavirus Dinten Pangiriman sareng waktosna
03 / 21 / 2020

Naon Anjeun Peryogikeun Ngeunaan Kemasan Dieusian

Nalika urang nawiskeun jasa bungkusan khusus kanggo pesenan tunggal, seueur nasabah anu nunjukkeun minat aranjeunna. Pikeun ngajantenkeun prosés anu jelas, di dieu urang nyimpulkeun sababaraha masalah anu anjeun tiasa patepang sareng kumaha lumangsungna.

Sateuacan anjeun ngamimitian bungkusan ngaropéa, éta kedah dikonfirmasi yén anjeun parantos ngaitkeun toko anjeun, ngahubungkeun produk di toko anjeun atanapi parantos sumber dina CJ sateuacan anjeun ngamimitian béréskeun.

nu prosés umum bisa diringkeskeun salaku:

Pariksa jinis bungkusan-Rancang bungkusan-Mésér bungkusan-Sambungan bungkusan-Ngantosan bungkusan dugi ka gudang kami - - Tambihkeun pesenan na kana karanjang sareng mayar tatanan.

Ieu perkenalan detil ngeunaan prosés:

1. Cék sabaraha jinis bungkusan ngaropéa CJ anu gaduh.

Pindah ka CJ kuring — Paket Dioptimalkeun, anjeun bakal mendakan aya tilu kategori bungkusan ngaropéa:

  • Modél Desain: Di dieu anjeun tiasa nambihan téks atanapi logo dina pakét anu anjeun pikaresep.
  • Pembungkusan Pra-Dirancang: Ieu bungkusan anu tos dirarancang sareng anjeun tiasa mésér anu langkung pikaresep.
  • Bungkusan Adat Kuring: Desain anjeun bakal ditingalikeun didieu saatos Anjeun nambihkeun téks sareng logo dina bungkusan dina Model Desain. Di dieu anjeun tiasa mésér bungkusan anu anjeun rancang.

Upami henteu aya naon anu anjeun pikahoyong, anjeun tiasa ngahubungi agén anjeun atanapi agén pakét kami khusus pikeun pariksa naha aya langkung seueur pakét anu anjeun pikahoyong.

Ruangan obrolan: http://chat.cjdropshipping.com

Agén pakét ngaropéa: https://app.cjdropshipping.cn/register.html?ma=Anna

2. Rancang bungkusan anjeun nyalira dina 'Model Desain'. Sareng saatos anjeun ngaresain desain anjeun, anjeun tiasa sumping ka 'Bungkusan Adat Kuring'pikeun mésér.

Catetan: Ieu mangrupikeun gambar gambar tina pakét anjeun. Anjeun kedah kirimkeun sarat pakét anjeun sareng kirim file file aslina kana agén anjeun.

3. Saatos mastikeun kana spésifikasi sareng gaya, ukuran, sareng kuantitas iket, anjeun tiasa mayar bungkusan anjeun milih.

Catetan: Aya bungkusan kana tatanan anjeun ngan ukur anjeun nambihan pesenan anjeun ka karanjang saatos inventory bungkusan parantos sumping di gudang kami.

Dina halaman pamayaran, anjeun tiasa pilih gudang dimana anjeun badé matok. Barang biasa biasana mah bisi di Gudang Yiwu jeung produk nganggo atribut séjén (sapertos produk listrik atanapi cair) biasana diséépkeun Gudang Shenzhen. Upami anjeun henteu yakin, punten naros ka agén anjeun atanapi palayanan palanggan dina ruang obrolan.

Salaku tambahan, éta bakal hadé pikeun pilih gudang anu sami pikeun bungkusan ogé produk anjeun sareng nempatkeun pesenan bulk pikeun bungkusan anjeun nampi waktos ngolah langkung pondok. Harga bungkusan bakal ditumpak saatos aranjeunna stok di gudang kami nalika anjeun mesen dina CJ, anu hartosna anjeun henteu kedah mayar deui pakét dina tatanan.

Saatos réngsé mayar, anjeun tiasa ningali status status in Daptar CJ-Mésér kuring sareng detil anjeun inventori pakét inventory in Inventory kuring-Paket inventory. Éta baris nunjukkeun "bisi" dina status upami aranjeunna parantos sumping di gudang urang.

4. Pencét 'Pakét Sambungan'ka sambungkeun pakét ngaropéa sareng produk di toko anjeun. Anjeun kedah nyambungkeun pakét anjeun ngaropéa sareng produk di toko anjeun supados produk anu anjeun mesen bakal dipak ku pakét anjeun anu dirancang. Anjeun tiasa milih pikeun nyambungkeun salah sahiji atanapi sadaya varian produk.

Kumaha kumaha nyambungkeun pakét pikaresep anjeun pikeun produk anjeun:

Jenis Cocog:

a. Produk Eta artina yén bungkusan ieu nyambungkeun sareng unggal produk tunggal dina hiji urutan. Salaku conto, upami aya dua pcs produk ieu, maka pesenan ieu bakal ngagunakeun 2 pcs bungkusan ieu.

b: Tatanan Eta artina yén bungkusan ieu nyambung sareng ngan ukur 1 produk pc dina hiji order. Salaku conto, upami aya dua pcs produk ieu, maka pesenan ieu ngan bakal nganggo 1 pc bungkusan ieu.

Jenis pakét:

a. Rarancang standar: pakét anu tos dirarancang;

b. Desain Custom: pakét anu anjeun rancang.

Tips penting:

Ngan lamun produk sareng anu packagings aya di gudang anu sami tiasa inventory pakét tiasa ditampi sareng tiasa iket aya dina urutan anjeun. Janten upami bungkusan anjeun henteu acan sumping di gudang kami, moal aya paket anu aya dina urutan anjeun sanaos anjeun tiasa ningali dina pesenan sateuacan anjeun mayar éta.

Patarosan remen tanya (FAQs):

1. Kumaha upami kuring milih bérés gudang pikeun bungkusan?

Tong hariwang, anjeun tiasa muka sengketa sareng nyetél tatanan anyar.

2. Kumaha upami teu aya pakét kuring anu dipikaresep dina sistem anjeun?

Anjeun tiasa ngahubungan agén anjeun atanapi agén pakét anu ngaropéa sareng ngawartosan anjeunna ngeunaan pakét anu anjeun pikaresep. Teras anjeunna bakal sumping ka supplier kami sareng pariksa naha aya anu anjeun pikahoyong. Saatos éta, agén anjeun bakal mastikeun sareng anjeun ngeunaan harga, MOQ sareng rinci paket séjén. Upami anjeun resep éta, agén anjeun bakal nambihan éta sistem kami. Prosedur di handap ieu bakal sami sareng di luhur.

3. Kumaha upami jumlah tina pakét kuring hoyong henteu ngahontal syarat MOQ?

Saatos Anjeun parantos réngsé desain dina sistem kami, bakal aya SKU anu unik tina desain ieu. Atanapi sateuacan rarancang, anjeun tiasa naroskeun ka agén anjeun upami éta OK pikeun mesen bungkusan dina jumlah sakedik. Sareng upami éta tiasa dilaksanakan, agén anjeun bakal ngarobih MOQ tina pakét ieu, teras anjeun tiasa mésér éta.

4. Naha bakal kustomisasi bungkusan dina pesenan unggul atanapi pesenan anu disimpen sacara manual?

Kiwari ayeuna, inventaris bungkusan tiasa ditolak dina urutan unggul (salami aya inventaris bungkusan sareng produk anjeun parantos dihubungkeun sareng pakét). Nanging, upami anjeun nyiptakeun pesenan sacara manual, moal aya bungkusan dina urutan ieu.

5. Naha kuring tiasa ngagabungkeun pesenan atanapi pamisah pamesahan upami pesenan ieu ngagaduhan pakét anu ngaropéa?

Pikeun ayeuna, éta mustahil. Punten ngarépotkeun. Tapi tim IT kami tiasa dianggo.

6. Naha abdi tiasa mésér pakét pikeun sadaya varian?

Nalika anjeun mésér pakét, punten pilih varian 1 pc tibatan 500 pcs atanapi 1000 varian kusabab anu bakal nyababkeun ongkos pengiriman barang anu langkung luhur dina hiji pesenan.

7. Naha tiasa ngadamel hiji pakét khusus ngan ukur katingali ku kuring?

Pasti. Anjeun tiasa nyarioskeun agén anjeun atanapi agén pakét ngaropéa atanapi palanggan pikeun ngatur pakét dina sistem kami.

Facebook Comments