fbpx
Naon Anjeun Peryogikeun Ngeunaan Kemasan Dieusian
03 / 12 / 2020
Koléksi Alat Perlindungan Pribadi ti CJ Dropshipping
03 / 31 / 2020

Kumaha Cara Pangiriman Coronavirus Dinten Pangiriman sareng waktosna

Sababaraha pakaithippers ngawadulkeun ngeunaan reureuh pengiriman sareng tingkat pengiriman barang dinten-ayeuna, khususna tingkat pangiriman ningkat kumargi coronavirus. Memang leres CJ parantos ningkatkeun tingkat pangiriman sababaraha metode pengiriman sapertos ePacket, CJPacket, USPS sareng anu sanés. Nanging, éta sanés anu hoyong CJ, sanés mangrupikeun dropshippers sareng palanggan akhirna.

Hayu urang milarian heula naon anu ayeuna kajantenan di dunya.

Naon na update tina coronavirus ayeuna?

Dina tanggal 21 Maret 2020, 09:39 GMT, 277,312 kasus koronavirus dikonfirmasi di saluruh dunya. Mayoritas kasus dikonfirmasi disebarkeun di Éropa Kulon sareng AS.

Naon kaayaan penerbangan internasional?

Seueur maskapai ngumumkeun ngabatalkeun sadayana atanapi ngirangan penerbangan ka sareng ti Mainland China. Delta Airline ngumumkeun tanggal 6 Pebruari yén sadaya penerbangan antara Cina sareng AS bakal dibatalkeun dugi ka 31 Mei.

Numutkeun CNN, IAG Cargo dina Senén ngumumkeun sadaya jasa ka sareng ti daratan Cina sahenteuna pikeun sésana bulan.

Naon deui, seueur maskapai Éropa anu kondang kalebet maskapai Perancis Air France, maskapai Jerman Lufthansa, maskapai Walanda KLM Royal Dutch Airlines ngumumkeun ngabolaykeun atanapi ngirangan sadayana penerbangan antara China sareng Eropa.

Numutkeun kana Administrasi Sipil Sipil Cina (CAAC), jumlah penerbangan internasional ti Cina antara 23 Maret dugi ka 29 Maret 2003 bari nomer ieu 2072. Aya kacenderungan yén angka penerbangan tetep turun.

Kumaha pengiriman barang kapangaruhan?

1. Biaya pengiriman barang nambah pisan. Sakumaha dipikanyaho, ampir sadaya bungkusan di e-commerce cross-border pasti kalebet dropshipping dikirim ku hawa, anu langkung gancang tibatan ku laut. Dina kaayaan panurunan penerbangan internasional anu saé, unggal perusahaan logistik énggal-énggal kabayar. Sadayana terang yén teu mungkin sahingga juara akhir nyaéta jalma anu tiasa nawiskeun harga anu langkung luhur, sahingga tingkat pengiriman barang bakal naek. Harga ditangtukeun ku paménta sareng pasokan. Perusahaan logistik bakal nambihan kanaékan harga kanggo para nasabah, contona, CJ. Ieu alesan naha CJ naek tingkat pangiriman sering dinten-dinten ieu kusabab ongkos pangiriman robih menit. Harga ganti unggal dinten, éta sababna CJPacket ningkatkeun tingkat pengiriman barang pikeun nagara anu béda. Tapi CJ bakal nyaluyukeun tingkat pangiriman tina metode pengiriman barang ayeuna sapertos baheula sapertos perusahaan logistik ngalereskeun harga na kusabab kaayaan penerbangan anu ketat janten langkung saé.

2. waktos angkot bakal diperpanjang. Sakumaha anu kasebut di luhur, paménta pikeun penerbangan internasional anu ageung nalika penerbangan sayogi cukup terbatas. Éta bakal ngakibatkeun seueur barang anu nungguan luyu. Sababaraha anu untung tiasa ngantosan 2-3 dinten tapi jalma-jalma anu henteu palay kedah ngantosan satengah sasih bulan, anu nyababkeun waktosna pengiriman barang. Untungna, CJPacket moal kapangaruhan langkung sapertos ePacket sareng sababaraha pengiriman barang sanésna. ePacket ayeuna tiasa nyandak 30-50 dinten pikeun suksés nganteurkeun sedengkeun CJPacket anggo 10-20 dinten. Sababaraha konsumén jengkel ku telat anu teu dihoyongkeun. Tapi, teu aya solusi anu langkung saé ayeuna. Salaku tambahan, langkung seueur telat bisa lumangsung kusabab béda kaayaan nagara tujuan. CJ moal nampi sengketa sareng resalti upami seueur telat kajantenan sanggeus bungkus sumping di nagara tujuan.

Sabaraha lami harga naék?

Hal ieu aya patalina sareng hubungan nalika coronavirus ditungtungan atanapi nyarios dasarna dikendalikan. Numutkeun ka BBC, Perdana Menteri Boris nyarios dina 12 minggu Inggris tiasa "péngkolan pasang". Tapi éta jauh tina tungtung.

Leres, teu aya anu tiasa ngaduga iraha coronavirus parantos dugi. Sababaraha élmuwan saurna bakal peryogi sababaraha bulan. Pesimis percaya korona ieu bakal tahan dugi ka ahir taun 2020, bahkan langkung lami.

Numutkeun pangalaman Cina, tiasa waé nyandak 2 bulan kanggo nahan korona ieu dina kaayaan kontrol salami jalma ngan tinggal di bumi sareng jaga jarak sosial lamun kaluar pikeun kaperluan. Atanapi korona bakal teras nyebarkeun sareng neraskeun kanggo waktos anu langkung lami. Upami kitu, langkung seueur penerbangan internasional bakal dibatalkeun sareng kapasitas pengiriman internasional bakal dibatesan deui, sanaos teu aya, hayu sasarengan harga pangiriman.

CJPacket tiasa ngirimkeun bungkusan anti virus sapertos facemask ayeuna kalayan biaya pengiriman barang. Upami kaayaan éta tetep parah, aya kamungkinan CJPacket henteu tiasa ngirim barang médis.

CJ tiasa teras-terasan ningkatkeun harga pengiriman barang sababaraha cara pangiriman caket atanapi jauh pikeun sababaraha nagara. Tapi CJ ngaharepkeun yén dipikanyaho yén naékna harga henteu kéngingan CJ, atanapi ogé milik anjeun, tetes ', atanapi pembeli'. CJ do ngarepkeun COVID-19 ieu engké pas sareng ngarepkeun dulur jauh tina korona sareng jaga salamina!

Facebook Comments