fbpx
Kumaha Nyiptakeun Orde Otomatis dina CJ Dropshipping
04 / 07 / 2020
Rekomendasi Produk Kaséhatan / Naon pikeun Dropship handapeun COVID-19
04 / 13 / 2020

Kumaha Jieun Sub-akun pikeun VA anjeun dina CJ APP?

Naha anjeun ngamimitian bisnis anjeun sareng mitra anjeun? Atanapi anjeun mendakan Ecological sareng nampi pesenan biasa unggal dinten?

Aya sababaraha konsumén naros ka urang naha aranjeunna tiasa nganggo akun CJ sami sareng mitra masing-masing. Kami nebak seueur di manéh anu bakal nguping karyawan pikeun ngurus bisnis anjeun nalika anjeun ngagaduhan perintah stabil unggal dinten. Dina kaayaan ieu, janten peryogi ngabagi akunna. Éta sababna kami nambihan fitur anyar anu ngamungkinkeun anjeun nambihan sub-akun pikeun mitra anjeun atanapi batur sapagawean.

Léngkah 1: Login akun anjeun teras klik "Akun"

Léngkah 2: Klik "Tambahkeun Akun"

Lengkah 3: Pilih jinis akun sareng ijin.

Aya dua jinis akun: Administrator sareng Karyawan. Anjeun kedah nyetél nami, nami pangguna, sareng kecap akses pikeun akun.

Aranjeunna bakal gaduh ijin anu béda. Sacara umum kuncénna bakal ngabuktikeun ijin anu sami anu anjeunna tiasa nempo sadayana sareng ngajantenkeun operasi sareng ngatur akun sanésna; bari karyawan na ngan ukur ijin parsial anu anjeun kedah nambihan kanggo aranjeunna.

Tapi naon anu kedah diémutan nyaéta anjeun tiasa ngan ukur nambihkeun 3 rekening pangurus paling-paling.

Léngkah 4: Cék sadaya subaccounts anjeun.

Anjeun tiasa pariksa sadaya akun dina akun anjeun sareng milarian ku Ngaran, Username, Role atanapi Account Account di dieu.

Éta henteu gampang? Coba cobi.

Facebook Comments