fbpx
Kunaon Aturan Shopify My Teu Disinkronikeun ka CJ sareng Kumaha Naros?
05 / 22 / 2020
Citak dina Permintaan VS Dropshipping? CJ Bantuan Dropshipping dina Ngadegkeun Usaha Anjeun
05 / 29 / 2020

Seueur pangguna CJ urang ngagaduhan masalah, aranjeunna hoyong mésér produk tina gudang Amérika CJ urang, tapi produk didaptarkeun di gudang AS henteu tiasa nambihan kana karanjang na. Kumaha mésér produk ti gudang Amérika?

CJ mangrupikeun platform minuhan patitis, sanés toko online ritel, urang pasang tombol "Tambahkeun kana karanjang" dina halaman produk pikeun genah mésér bulk, sareng ngan ukur ngadukung bulk-bakalan tina gudang China urang, sabab ukur gudang China urang nedunan di dunya , Gudang Amérika Serikat ngan ukur ngalaksanakeun sajeroning AS, sareng gudang Thailand matuh di Thailand, sareng ayeuna kami parantos nyetél gudang énggal di Jerman, ayeuna gudang Jerman ngan nedunan dina Jerman, éta bakal dibuka ka daérah Éropa saatos COVID-19 dikendalikan .

Kumaha mésér gudang tina gudang CJ AS?

Upami anjeun parantos otorisasi toko anjeun ka CJ, lebet daptar produk ka toko anjeun, sakali waé palanggan anjeun nyalonkeun pesenan ka toko anjeun, CJ bakal ngagambar pesenan sacara otomatis.

Step1: Pariksa pesenan anu anjeun diimpor di pusat jupuk (tiasa mendakanana dina halaman CJ My)

Step2: Pilih pengiriman ti gudang AS

Step3: Pilih metodeu pengiriman

Step4: Tambihkeun kana karanjang

Step5: Konpirmasi sareng mayar

Teras pesenan anjeun bakal katetepkeun sareng dikirim kaluar tina gudang AS.

Tapi pastikeun aya inventaris dina gudang AS, atanapi anjeun bakal gagal nambihan urutan ka karanjang.

Kumaha carana nempatkeun paréntah manual?

Upami anjeun teu gaduh toko online, anjeun tiasa nempatkeun manual manual dina CJ, éta fitur anyar anu urang atur pikeun anu teu aya toko online, atanapi toko éta teu tiasa nyambung kana sistem CJ.

Step1: Pindah ka pusat dropshipping ngalangkungan CJ My

Step2: Milarian tombol Damel Orde-klik

Step3: Input nomer SKU produk anu anjeun hoyong mésér, pastikeun kuantitas anu anjeun mésér henteu langkungna kana inventaris, teras parios.

Step4: Isikeun inpormasi pengiriman (nomer pesenan nyaéta nomer di toko anjeun, upami teu aya salah sahiji, ukur masukan nomer anu anjeun pikahoyong, tinggalkeun cara pengiriman waé, kusabab anjeun bakal milih deui saatos pesenan ieu dina prosés. daptar anu diperyogikeun), klik pikeun nyiptakeun tatanan (ngalalawarkeun biaya pengiriman, kusabab éta bakal diitung deui saatos anjeun milih metode pengiriman anyar)

Step5: Ayeuna pesenan mangrupikeun prosés anu diperyogikeun, pilih pengiriman barang tina gudang AS

Step6: Pilih metodeu pengiriman (ayeuna urang ngan ngagaduhan USPS + pikeun ngirim pesenan ti gudang AS urang)

Step7: Tambihkeun urutan ka karanjang, mastikeun sareng mayar.

Teras pesenan anjeun bakal katetepkeun sareng dikirim kaluar tina gudang AS.

Facebook Comments