fbpx
Top 100 Sellers Terbaik dina CJ Dropshipping (Sareng Rekomendasi 6 Gesir Panas)
05 / 20 / 2020
Kumaha Ngagaleuh Produk ti Gudang CJ AS?
05 / 22 / 2020

Kunaon Aturan Shopify My Teu Disinkronikeun ka CJ sareng Kumaha Naros?

Shopify mangrupikeun platform anu paling sering dianggo pikeun konsumén urang. Integrasi antara Shopify sareng CJ parantos dilakukeun sacara saé. Tapi sababaraha tiasa disaruakeun naha paréntahna henteu ditetepkeun ka CJ. Pikeun aranjeunna, sagalana sigana rupa. Ku alatan éta, kami nyayogikeun sababaraha kamungkinan kaayaan sareng solusi pikeun bener-bener ngabéréskeun perkawis.

Mimiti, hayu urang terangkeun naon rupa tatanan anu tiasa disinkronikeun ti Shopify to CJ, nyaéta kaayaan pikeun nyingkahan hiji pesenan:

a. Paréntah anjeun nyaéta dibayar jeung sah;

b. Pesenan anjeun disimpen dina jero 7 dinten;

c. Paréntah anjeun nyaéta teu acan katetepkeun anu anjeun henteu memenuhi tatanan anjeun dina platform anu sanés.

Anjeun terang, pesenan anjeun henteu tiasa diselaraskeun upami henteu cocog dina kaayaan anu di luhur. Sareng anjeun tiasa pariksa deui di toko Shopify anjeun.

Anu paling penting, aya solusi pikeun anjeun nalika pesenan henteu disinkronkeun ka CJ. Nyaéta, tempat mesen téh henteu dina "Proses Diperyogikeun". Punten parios cara di handap ieu hiji-hiji:

1. Parios upami status tatanan nyayogikeun syarat di luhur atanapi henteu.

Upami henteu, urang gaduh dua metode pikeun kéngingkeun diproses: ① Jieun pesenan sacara manual dina Shopify sareng sinkronkeun pesenan deui; ②Teundeun urutan manual dina CJ teras unggah nomer panyukuran kana tatanan atanapi palanggan sareng cirian tatanan sapertos dicumponan.

Status pamayaran disangka "otorisasi". Salian ti éta, anjeun tiasa pariksa naha pembayaranna gaduh reureuh. Sababaraha mayar bakal ditolak dina 24 jam engké. Lajeng, leres-leres mayar. Anjeun kedah mastikeun parantos sumping sareng kami bakal nyingkronkeunana saatos status janten "mayar".

2. Pariksa produk anu dihubungkeun ka CJ lengkep atanapi henteu.

Sakapeung, anjeun tiasa mendakan kana tatanan "Taroskeun henteu lengkep". Éta kaluar tina produk anu aya dina urutan teu nyambung kalayan CJ lengkep.

Solusi: 1) Klik “nyambungan”Upami produk aya di toko anjeun sareng pastikeun unggal varian disambungkeun. 2) Panginten, anjeun tiasa “Pasihkeun paménta sumber"Upami anjeun henteu ngagaduhan produk di toko anjeun.

Saatos nyambungkeun produk, punten pilih pesenan teras klik "Ngamutahirkeun" teras "Reprocess". Paréntah bakal ditambah ka "Proses Diperyogikeun" deui. Dina cara anu sanés, éta disinkronikeun ayeuna. Anjeun tiasa ngalaksanakeun pesenan sapertos biasa sareng kami bakal nedunanana.

3. Sacara manualPesenan Pesanan"

Alesan 1: Paréntahna nyaéta teu disinkronkeun sacara real-time. Sareng urang otomatis nyingkronkeun aranjeunna sakali atanapi dua kali sadinten.

Solusi: Klik “Mimitian pikeun Singketkeun Pesenan Panganyarna". Upami dina waktos anu pondok, anjeun tiasa ngaklikana sareng pesenan anjeun bakal langsung nyingkronkeun.

Alesan 2: Inpo produkna dirobah, tambah, atanapi dihapus sareng urang moal tiasa nyingkronkeun inpormasi anu parantos diénggalan. Janten pesenan henteu tiasa disinkronikeun ka kami boh.

leyuran: Pindah ka Produk> Sambungan. Punten pastikeun yén produk atanapi varian nyambung sareng sambungkeun, teras klik "Sync Pesenan Panganyarna".

Aya ogé saé alus teuing cara mariksa alesan sareng solusi. Pencét panginget “Dupi anjeun ngagaduhan tatanan anu henteu disinkronisasi? klik di dieu"na lebetkeun nomer pesenan toko kéngingkeun jawaban sareng solusi anu gancang.

Catetan:

a. Sateuacan aya sambunganna, punten sinkronkeun produk toko anjeun ti heula pikeun nampa inpormasi anu panganyarna.

b. Sambungan diwangun antara varian tina produk.

c. Upami anjeun ditambahkeun atanapi dirobah varian di toko anjeun, anjeun kedah nyingkronkeun produk anjeun deui. Sareng anjeun tiasa nyambungkeun anu anyar ku nambihan sambungan otomatis salaku léngkah-léngkah di dieu.

d. Upami anjeun ngahapus varian atanapi produk, anjeun kedah mutuskeun varian anu salah sareng nyambungkeun deui anu sayogi.

e. Upami produk teu tiasa disinkronisasi, punten parios naha karakter na judul produk, tag, harga, atanapi SKU ngaleuwihan wates. Anjeun tiasa ngarobih deui sareng sinkronisasi deui.

Facebook Comments