fbpx
Citak dina Permintaan VS Dropshipping? CJ Bantuan Dropshipping dina Ngadegkeun Usaha Anjeun
05 / 29 / 2020
Cara Anu Paling Gampang Pikeun Beuli / Sumber ti Aliexpress, 1688 sareng Taobao pikeun Dropshipping
06 / 05 / 2020

Anjeun tiasa ngadangu kaayaan sapertos kitu, anjeun gaduh produk anu unggul dina tangan, atanapi anjeun mendakan anu ngahudang Odditymall atanapi Aliexpress, sareng badé mésér atanapi daptar ti CJ Dropshipping. Nalika anjeun milarian produk na CJ, anjeun gagal mendakan produk. Kaayaan ieu tiasa kajantenan sakapeung, urang ngaku yén ngabandingkeun sareng Aliexpress, daptar produk dina CJ Dropshipping terbatas, saba kitu, urang gaduh jasa anu saé pikeun ngalangkungan kakurangan, komo masihan pangalaman anu langkung saé-éta jasa anu kuring badé ngenalkeun dinten ayeuna, anu jasa sumber sourcing.

Naon jasa palayanan produk?

Upami anjeun gagal mendakan anu aya dina app.cjdropshipping.com, anjeun tiasa ngirimkeun paménta sumber pikeun kami, maka tim sumber kami bakal nyayogikeun panyadia pangsaéna kalayan harga anu langkung saé, sareng unggah produk dina app.cjdropshipping.com pikeun anjeun. mésér atanapi daptar kanggo toko anjeun.

Abdi anyar di dieu, tiasa nganggo palayanan kuring? Dupi anjeun ngecas kanggo palayanan?

Unggal ngadaptar anyar, bahkan anjeun teu acan mesen hiji pesenan tiasa pasang pamundut sumber ka CJ Dropshipping.

Pikeun pangguna LV1: 5 permintaan sumber dinten anu aya.

Pikeun pangguna LV2: 10 permintaan sumber dinten anu aya.

Pikeun pangguna LV3: 20 permintaan sumber dinten anu aya.

Pikeun pangguna LV4: 50 permintaan sumber dinten anu aya.

Pikeun pangguna LV5: paménta sumber daya henteu aya unggal dintenna.

Pikeun pangguna VIP: panyabutan sumber daya taya anu aya unggal dintenna.

Upami anjeun ngagaduhan langkung produk pikeun sourcing unggal dinten, anjeun tiasa mésér rencana anu mayar pikeun nambahan kuantitas paménta sumber.

Sabaraha lami upami sumber kuring?

Biasana butuhna 24h kanggo 48h dinten bisnis, tapi tiasa nyandak dinten nalika aya backlog dina musim anu luhur.

Kumaha masangkeun pamundut sumber?

Step1: Asup app.cjdropshipping.com-

Step2: Klik Sourcing dina navigasi luhur-

Step3: Klik Nyuhunkeun Nyarios Sourcing tombol dina sudut katuhu luhur.

Aya dua jinis sumber pikeun dipilih, sumber pikeun toko anu aya atanapi produk pikeun produk individu.

Toko Produk Eksklusif

Upami anjeun badé ngirimkeun pamundut sumber pikeun produk di toko anjeun, prosésna:

Step1: Pilih toko dina produk mana didaptarkeun

Step2: Klik pikeun singkronkeun produk dina toko ka CJ, teras anjeun tiasa ningali sadaya daptar produk

Step3: Pilih produk anu anjeun hoyongkeun sareng kirimkeun, atanapi ukur input produk sareng milarian

Step4: Pitch produk, pilih tag produk, teras kirim.

Teras paménta sourcing dipasang suksés sareng nunjukkeun dina daptar sumber. Anjeun tiasa pariksa status paménta,

sabari nunggu - Pamundut sumber anjeun parantos nampi, tim kami bakal balik ka anjeun dina 24 -48 jam salami dinten bisnis normal.

Sourcing Gagal - Tim kami teu tiasa mendakan produsén pikeun produk khusus.

Sourcing Sukses - Tim kami tiasa sumber produk khusus anjeun dipénta, anjeun tiasa ningali wincik produk ieu pikeun ningali harga produk sareng varians-sayogi anu aya.

Produk individu

Upami anjeun badé ngirimkeun pamundut sumber pikeun produk anu henteu aya di toko anjeun, prosésna:

Step1: Unggah gambaran tina produk

Step2: Input na ngaran produk, pilih tag produk

Step3: Input anjeun target harga kalayan biaya pengiriman ka nagara anu anjeun jual

Step4: Upami anjeun badé mésér secara masal, input kana diperkirakeun kuantitas(Upami anjeun hoyong dropship produk, henteu diperkirakeun kuantitas anu dipénta)

Step5: Pasang sumber pangembang URL upami aya anu salah, teras kirimkeun.

Teras nyuhunkeun sumber produk kanggo produk individu dikirimkeun suksés sareng nunjukkeun dina daptar sumber.

Facebook Comments