fbpx

Patarosan remen tanya

1Naon ari Pangiriman?
Pangiriman Drop mangrupikeun metode pemenuhan ritel dimana pangecér henteu nyimpen barang-barang di toko tapi gantina langsung ngirimkeun pesen Pelanggan Akhir sareng detil kiriman ka Pembekal, anu teras ngintunkeun barang langsung ka Pelanggan Akhir. The Vendor make kauntungan tina bédana antara harga Pembekal na Penjualan anu dibayar ku Pembekal ka Vendor.
2Naha Dropshipping mangrupikeun masa depan?
Langkung atanapi kirang, "teteshipping" mangrupikeun bisnis dimana pangecér henteu ngajaga stok di tempatna atanapi henteu ngolah permintaan. Sagala pamundut wareg sareng diangkut langsung ti hiji distributor, sapertos CJDropshipping. Ieu ngabéréskeun pangecér dina pusat sakitar pariwara bisnis. Seueur ngaran dina usaha basis wéb ieu dimimitian nganggo titisan, contona, Amazon sareng Zappos. Dinten ieu, tetenggerna milyar dolar sapertos Wayfair sareng jutaan dolar Blinds.com tiasa sumping pikeun nunjukkeun anjeun kumaha kauntungan nguntungkeun pasar ieu. Ieu mangrupikeun lima alesan pangna titipan anu pikaresepeun pikeun jalma-jalma anu hoyong ngamimitian usaha anyar sareng nampi panghasilan pasip. Pangiriman Pangeusina mangrupikeun Deui
3Kumaha mimitian ngamimitian bisnis pangiriman?
  • Pangiriman Drop mangrupikeun modél bisnis anu paling populér pikeun pangusaha anyar, khususna Gen Xers sareng Millennials, kusabab kaahlian pamasaran internét langkung ageung langkung kagunaan kauangan. Kusabab anjeun teu kedah stock atanapi nanganan barang anu anjeun jual, kamungkinan pikeun ngamimitian usaha pengiriman serelek ku dana kawates.
  • Situs wéb e-commerce anu ngajalankeun modél pangiriman serelek mésér barang-barang anu dijual tina supplier atanapi produsén pihak katilu, anu teras-terusan nedunan éta. Ieu henteu ngan ukur ngirangan biaya operasional, tapi ogé ngaleupaskeun waktos anjeun pikeun pokus sadayana usaha anjeun ngeunaan akuisisi palanggan.
  • Upami anjeun parantos ngamimitian usaha anu tiasa bersaing sareng raksasa ritel, teras lakukeun dina anggaran kawates, teras tuturkeun genep léngkah di handap. Sanaos henteu nyandak seueur dana ngamimitian pikeun ngaluncurkeun usaha pengiriman serelek, éta bakal butuh jumlah gawé anu saé.
  • Parios didieu: Kumaha Ngamimitian Usaha Pangiriman Bisnis
    4Kumaha Ngajalankeun Iklan Facebook?
    CJDropshipping mangrupikeun sumber pengiriman barang anu aman sareng perusahaan minuhan. Kami henteu saé dina Iklan Facebook. Upami anjeun badé ngamimitian kampanye Facebook anjeun, anjeun kedah diajar ti tempat sanés, sapertos Youtube, Facebook Group atanapi kursus anu dibayar. Ieu sababaraha saluran anu kuring terang (Jalur éta ngan ukur pikeun rujukan, anjeun kedah diajar sareng mutuskeun waé).
  • Saluran Gratis:
  • 1. Youtube 2. Kumpulan Facebook
  • Dibayar Saluran:
  • 1. Metode Unhooked - Study Case Case Panawaran Manual Kanggo Iklan Facebook.
    5Naon kasaimbangan sareng kakuatan CJDropshipping?
  • Teu aya Bayaran Setup, Henteu Bayar Bulanan, Henteu Biaya Panyimpanan, Teu Orde Minimum
  • CJ APP gampang dianggo pikeun ratusan rébu produk kiriman, mesen ngolah sareng gratis
  • Inventori gudang AS sareng pengiriman, pangiriman langkung gancang tibatan ePacket
  • Ngahasilkeun produk pikeun anjeun bisnis pengiriman serelek sareng gratis
  • 7 * Pangrojong online 24 nganggo basa anu béda
  • Video produk profésional sareng pasokan gambar
  • Kontrol kualitas sareng wangunan merek pikeun anjeun
  • Harga normal langkung handap tina Aliexpress sareng eBay vendor
  • Cara ngolah dinten anu sami upami produkna aya gudang di gudang.
  • Real-time produk jual panas pembaruan
  • Urang ngecas selip serelek kami ukur biaya produk + biaya pengiriman upami produk ti gudang kami. Ogé, APP kami bébas ka saha waé. Anjeun tiasa pariksa rinci dieu: Bayaran Layanan CJDropshipping
    6Naon bédana antara CJ Dropshipping sareng APP Dropshipping séjén?
    Parios didieu: Perbandingan CJDropshipping sareng Print on Permintaan datang pas.
    7Naon bedana CJ sareng Aliexpress?
    Anjeun bakal ngartos naha CJ tibatan Aliexpress ku maca di dieu: Naha CJ tibatan Aliexpress
    8Kumaha nami "CJ" lungsur dikirimkeun?
    CJ dipendekkeun ku Perhiasan Lucu, sareng nami perusahaan asal urang Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd Kami ngamimitian ti perhiasan teras gentos usaha pengiriman barang saprak 2015. Parios didieu: Ngalangkepan Sajarah CJDropshipping
    9Kumaha carana damel sareng CJ Drop Shipping?
    Mimiti, anjeun kedah damel Akun anjeun nyalira. Jieun Akun anyar 1. Hayu urang terang anu pangsaéna sareng pésta atanapi gambar Aliexpress supplier anjeun ayeuna. Teras we bakal nyobian sumber sareng nyarioskeun anjeun harga anu langkung saé tibatan ti ngajual ayeuna anjeun. Anjeun tiasa nonton pidio di dieu. Lalajo Tutorial 2. Upami anjeun resep hargana, teras kirimkeun pesenan ka kami, Anjeun tiasa nempatkeun pesenan pengiriman barang liwat APP kami. Anjeun tiasa nonton pidio di dieu. Lalajo Tutorial. Anjeun tiasa ogé nempatkeun csv atanapi tarik kiriman pengiriman anu unggul. Anjeun tiasa nonton pidio di dieu. Lalajo Tutorial. 3. Sakali anjeun mayar pesenan pengiriman barang, maka urang bakal nyobian kana nungtun pesenan dina dinten anu sami, sareng ngahasilkeun nomer pelacak pikeun sadayana.
    10Kumaha Daptar Barang Pangiriman Drop ka Toko My atanapi Website?

    Upami anjeun parantos otorisasi toko anjeun ka APP kami, maka ieu mangrupikeun cara kanggo daptar produk ka toko anjeun Kumaha Daptar Produk pikeun Toko

    Upami anjeun teu tiasa otorisasi toko anjeun ka APP kami, maka anjeun kedah daptar produk kami sacara manual, punten daptar produk ngan nganggo LIST tombol tinimbang Sumber

    11Kumaha Cék Status Inventori?
    Anjeun tiasa parios éta dina situs wéb urang. Kaseueuran barang-barang urang bakal di stok pinuh kumargi urang ngahasilkeun barang-barang ku urang sorangan, urang tiasa ngarobih deui normal dina waktu anu singget upami teu aya stok. Janten, punten ulah prihatin kana inventarisna.
    12Sabaraha kanggo Pangiriman ka Nagara Béda?
    Biaya pengiriman barang gumantung kana beurat sareng atribut produk. Kami ngagaduhan alat pikeun anjeun pikeun ngitung pengiriman. Mangga pastikeun anjeun ngagaduhan akun dina app.cjdropshipping.com sareng log in Cék Ieuh
    13Iraha sareng Kumaha carana abdi kéngingkeun nomer Lacak sareng Dispatching Time?
    Biasana, kami bakal ngirim nomer pelacak sareng ngirimana dina dua dinten kerja saatos mayar anjeun ditampi. Anjeun tiasa ningali kana tutorial ieu: Meunang Nomer Lacak
    14Naha Kuring Tiasa Ngalamar Langkung Saé Upami Ngadamel Koperasi Terpanjang?
    Yakin, urang badé nawiskeun diskon upami ku Pangantosan Tepang Pangiriman Pesenan kuantitas atanapi jumlah anu ageung cukup. Biasana, 1000 pesenan atanapi 2000 USD sacara total nilai bakal ditawarkeun 1-5 pareum.
    15Kumaha cara bungkusan sapertos Saban Urutan?
    Biasana urang ngabungkus produk kana kantong amplop anu ngandung bohlam hawa. Urang nganggo ogé kertas kotak / kartun pikeun sababaraha produk khusus. Paket bérés ogé sayogi upami anjeun diperyogikeun. Punten parios pidéo di dieu.
    16Kumaha Kumaha Kuring Simpen Pesenan Pangiriman Tepang?
    Upami anjeun resep harga anu kami dikutip, teras kirimkeun pesenan ka kami, Anjeun tiasa nempatkeun serah kiriman pangiriman liwat APP kami. Anjeun tiasa nonton pidio di dieu. Lalajo Tutorial. Anjeun tiasa ogé nempatkeun csv atanapi tarik kiriman pengiriman anu unggul. Anjeun tiasa nonton pidio di dieu. Lalajo Tutorial.
    17Dupi anjeun kersa ngintun Invoice atanapi Resi sapanjang sareng Parcel?
    Henteu, urang moal. Biasana urang ngan ukur ngirim barang tanpa invoice sareng resi sapanjang parcels kecuali anjeun nyuhunkeun.
    18Naha anjeun Nyayogikeun Labél Bodas / Layanan Menanding?
    Leres, urang ogé. Punten parios detilna di dieu: Tambihkeun-on Service sareng pidio di dieu: Ngukir Laser
    19Bakal Kuburan Leungit salami Pangiriman?

    Aya janten résiko tina 1-3% kaleungitan salami pangiriman upami nganggo China Post Ordinary Leutik Packet Ditambah, urang moal nampi aya keluhan atanapi ngabalikeun duit nalika milih metode pengiriman ieu. Kami henteu nampi keluhan anu henteu nampi barang lamun palanggan anjeun henteu ngadukung pikeun mersihan adat. Upami sababaraha faktor anu teu kakendali ngakibatkeun pesenan anu leungit ku DHL, ePacket, USPS, China Post Registr Air Mail, kami bakal ngirimkeun pesenan éta deui ka palanggan anjeun. Mangga klik di dieu: Diajar deui

    20Barang Adat kanggo Pengiriman Dulang
    Kami ngagaduhan sekitar pabrik 200. Sareng dina waktos anu sami, urang ogé ngagaduhan pabrik kami sorangan pikeun ngajantenkeun perhiasan ogé produk anu berhubungan sareng pakéan. Anjeun kedah nyayogikeun kami gambar pikeun rujukan lajeng urang tiasa nyarios harga saé anjeun pikeun leupaskeun pengiriman.
    21Naha Tiasa Nganteurkeun Paréntah Anjeun dina Aliexpress ku Oberlo / APP Dipasang
    Sumuhun, anjeun tiasa. Kami ngagaduhan seueur toko Aliexpress pikeun anjeun pikeun ngimpor data produk kami ka situs web Shopify anjeun. Toko Aliexpress kami didaptarkeun dina cjdropshipping.com, mangga parios pituduh sareng nami éta: Toko.
    22Kunaon Konsumén Kuring Henteu Nampi Produk dina Waktos Sanaos Langkung 2 Bulan?
    Waktu pangiriman kami ka AS nyaéta dinten 6-14 dinten ku ePacket sareng 14-25 dinten ku China Post Registr Air Mail, kumaha ogé, éta mangrupikeun angka rata anu hartosna bakal aya sababaraha telat nalika pengiriman barang pikeun sababaraha bungkusan. Sok kusabab festival, cuaca serius, pamariksaan kaamanan dll, kumaha waé, kami bakal salawasna milu pesenan tundaan ieu pikeun anjeun. Mangga klik di dieu: Diajar deui
    23Naha Teu aya Inpormasi Nyukcruk Paket Kuring dina Wéb?
    Biasana, éta bakal nyandak sakitar 3 dinten kanggo nyukcruk apdet inpormasi nalika dikirim. Upami anjeun teu acan katingali apdet pelacak dina internét 3 internét saprak dikirim, maka éta margi kusabab postingan ngolahan kantor pos, kami kedah ngantosan dinten 2 anu sanés. Salami sababaraha produk anu panas teuing pikeun nyimpen inventaris, sigana bakal sakedap kaluar ti stock pikeun barang-barang anu anjeun damel. Teu aya hariwang, aranjeunna bakal di stock deui dina dinten 2-3, sareng inpormasi pelacak bakal diénggalan pas. Tapi anjeun ogé tiasa ngalakukeun sababaraha setélan dina Dashboard CJ pikeun ngindarkeun ngawadul palanggan: Punten tuturkeun settingna di dieu: Naha Nomer Pelacak Henteu Tiasa? Singkronkeun Nyukcruk Nomer Sateuacan atanapi Saatos Dispatch
    24Kunaon inpormasi nyukcruk Bungkusan Kuring Tetep di hiji lokasi kanggo Sateuacanna Teu Kitu Ngarobih?

    Pikeun pengiriman internasional, adat mangrupikeun peran anu ketat pisan. Aranjeunna teras-terasan mariksa bungkusan anu umumna hiji-hiji. Nalika aranjeunna mendakan hiji artikel anu picilakaeun dina karton ageung sareng kajantenan salah sahiji bungkusan kami (sanaos kami biasana produk) ogé aya dina kartun ieu, maka aranjeunna bakal ngeureunkeun nyatujuan karton ageung sareng nyandak éta. Léngkah salajengna, aranjeunna bakal nempatkeun aranjeunna pamariksaan langkung maju, aranjeunna bakal muka karton sareng mariksa aranjeunna hiji-hiji. Pikeun periode ieu, éta bakal nyandak waktos anu lami, naha éta inpormasi pelacak tetep tetep tanpa usik. Diajar deui

    25Naha Anjeun Naha Juru Fotografer sareng Pamuter Pidéo? Sabaraha lami upami video nembak?
    Leres, urang tiasa ngalakukeun duanana: Tambihkeun-on Service Punten dicatet: Kanggo palanggan anu ngoperasikeun langkung ti langkung bulan 2, sareng jumlah pesenan rata-rata rata-rata langkung ti 500USD, kami bakal nyayogikeun foto (gambar) haratis. Biasana, ayeuna bakal nyandak dinten bisnis 2 ngadamel pidéo upami produkna aya dina gudang Yiwu urang. Tapi kadang bakal nyandak seueur dinten upami produk teu aya stock di Yiwu Gudang urang. Kumaha Cara Nganggo Pamotéran Video ti CJ Dropshipping? Témbongkeun jéntré
    26Naon ngeunaan Pajak sareng Naha Naha Anjeun Masihkeun Nilai Handap dina Paket?
    Sababaraha konsumén anu ngoméntér ngeunaan harga anu kami tulis dina bungkusan ePacket akhir-akhir ieu, ku kituna urang netelakeun kabiasaan ieu di dieu pikeun ngaleungitkeun salah paham. Mimiti, sadayana kapal ti hiji nagara ka nagara anu sanés kedah nyatakeun niléy. Éta mangrupikeun kabijakan pamaréntah. Terus terang, éta mangrupikeun kabijakan khusus. Sareng unggal nagara ngagaduhan standar pajeg anu béda, contona, Kadua, unggal nagara gaduh standar pajak anu béda, sareng harga anu biasana kami nyerat dina pakét langkung handap tina harga anu nyata. Upamana, harga Déklarasi Kustomna nunjukkeun di luhur mangrupikeun $ 2.10, tapi langkung tebih langkung handap tina harga anu saleresna. Éta sabab upami urang nyerat éta dina harga anu langkung handap, para nasabah moal mayar Pajak. Sareng ieu penting pisan, unggal bungkusan sareng unggal ngajual kedah ngalakukeun ieu. Janten, pikeun ngumumkeun nilai nu leuwih handap tiasa nyingkahan pajeg sacara efektif.
    27Naon ari Harga Pangiriman sareng waktos Pangiriman?

    jeung ieu video anjeun bakal terang Naon harga pengiriman sareng waktos pangiriman? Bédana tina harga pengiriman Aliexpress ka harga pangiriman CJ. Harga Pengirimanna keukeuh pikeun beurat, atribut, nagara tujuan sareng ogé Cara Pangiriman. Anjeun kedah ngitung harga pengiriman ku ngagunakeun kami alat Sareng ieu ogé sayogi kalayan waktos pangiriman.

    28Naha abdi tiasa Ngimpor Produk CJ ka eBay, Amazon, Lazada, Toko Toko? Jenis toko naon anu CJ sayogi pikeun ngahijikeun?
    Ayeuna, kami diintegrasikeun sareng Shopify, WooCommerce, eBay, Amazon, Lazada, Shopee, Shipstation, Brightpearl. Sareng bakal ngahijikeun sareng Wordpress, Wix, Magento, Squarespace, Ecwid, Etsy tambahan. Upami toko anjeun mangrupikeun salah sahiji, anjeun bakal nyetél sadayana otomatis ngolah. Upami teu kitu, anjeun kedah daptar atanapi ngimpor produk ka toko individu anjeun sacara manual sareng tempatkeun pesenan hébat ka kami.
    29Naha Teu Aya Buy Buy Bottom sareng Naon Bédana Antara SASAR atanapi SUMBER handapeun? Naha kitu saurna henteu kapendak?
    Kusabab kami lungsur perusahaan pengiriman, urang henteu ritel, pesenan kami didasarkeun kana pesenan anjeun, naha éta henteu gaduh ngagaleuh handap. SENARNA hartosna produk anu khusus pisan sareng detil, sapertos harga, pengiriman barang sareng sajabana éta tiasa didaptarkeun di toko anjeun ku diklik. SUMBER hartosna produk ti pabrik pabrik kami, aranjeunna henteu mamatahan jéntré ngeunaan produk sapertos inventory, ukuran, varian, beurat jsb. Kami kedah ngahubungan aranjeunna pikeun jéntré, teras éta bakal diropéa ka produk SISTEM.
    30Sabaraha biaya Bayaran Layanan sareng Rencana Anggota APP, Naon biaya anjeun?
    Urang ngecas selip serelek kami ukur biaya produk + biaya pengiriman upami produk ti gudang kami. Ogé, APP kami gratis pikeun saha waé. Anjeun tiasa pariksa rinci dieu: Bayaran Layanan CJDropshipping
    31Naha Bungkusan Anjeun henteu Tampilkeun Inpormasi Pasundan, "Digawe di Cina", atanapi "Kapal ti Cina '?
    Hiji-hijina solusi kanggo ngaluarkeun "China" produk nyaéta ngaluarkeunana ti gudang Amérika Serikat. Sakur bungkusan anu kedah méréskeun kabiasaan adat ti China ka nagara sanés kedah nunjukkeun tempat asal dina labél adat.
    32Upami abdi mendakan produk dina taobao atanapi 1688, tiasa urang nyayogkeun tautan sareng u mésér sareng kapal kanggo urang?
    Sumuhun, jalanna. Biasana urang bakal nambihan 5% -15% tina harga tambahan dina harga produk 1688 salaku margin sareng ngolah biaya, teras urang bakal ngitung biaya pengiriman ku nganggo kami Pengiriman barang Kalkulator. jadi harga akhir urang bakal harga produk + biaya pengiriman. Punten parios tutorial ieu ngeunaan cara masangkeun pamundut sumber ka urang: Nyuhunkeun Nyarios Sourcing
    33Nalika nambihan produk nyaéta dimungkinkeun pikeun milih langkung ti hiji metodeu pengiriman supados masihan ka konsumén kuring pilihan?
    Leres, anjeun tiasa ngalakukeun éta! Anjeun tiasa nambihan metodeu pengiriman naon waé kana toko anjeun sacara manual, sareng ngarobih metode pengiriman dina halaman pesenan CJ nalika ngirimkeun kiriman ka CJ.
    34Naon penjualan panas, unggul, produk trending ayeuna?
    Anjeun kedah masang CJDropshipping APP dina alat sélulér Anjeun. Punten milarian CJDropshipping di TAMPILAN APPLE, GOOGLE PLAY atanapi sababaraha anu sanés Andriod APP BASA. Kami bakal ngabéjaan anjeun liwat alat sélulér unggal dinten kerja.
    35Kumaha ngalacak Aliexpress Standard Shipping?
    Punten lagu ieu di dieu: Lacak Pangiriman Aliexpress Standard
    36Sabaraha Métode Pamayaran Kita Tiasa Pilih? Naha Urang Peryogi Pay Upfront?
    Kami nyayogikeun metode pamayaran 6, PayPal, T / T (Transfer Wire Bank), Western Union sareng CJ Wallet, Payoneer, Card Credit. Sareng anjeun henteu kedah mayar upfront. Rincian: Métode pamayaran
    37Kumaha cara ngabuka sengketa di CJ APP?
    Kami hoyong ngabantosan bisnis anjeun tumuwuh, sareng kami bakal janten tanggapan pikeun tiap pesenan pengiriman pesenan ti CJ. Punten baca di dieu: Buka Pertikaian
    38Produk mana anu abdi tiasa ngical dina CJ APP?
    Urang ngagaduhan dua jinis produk anu béda dina APP kami. Jenis munggaran nyaéta produk anu sumber anu hartosna produk ieu sayogi di pabrik koperasi kami, tapi urang henteu gaduh spésifikasi ngeunaan éta, urang kedah menghubungi pabrik koperasi ngeunaan rinci sapertos beurat, inventori, sareng kualitas dll. Ku kituna urang tiasa terang harga totalhiphippinig tur bakal kéngingkeun deui anjeun kalayan daptar anu khusus nalika kami gaduh éta, naha éta anjeun kedah ngalebetkeun paménta sourcing ka kami. Jenis kadua nyaéta produk anu didaptarkeun anu hartosna produkna sayogi dina daptar khusus, sapertos beurat, inventori, packing, total harga dropshipping jsb sareng anjeun tiasa daptar ka toko anjeun ku hiji klik. Janten anjeun kedah ngajual barang-barang anu nganggo daptar handap tinimbang Sumber.
    39Kumaha anjeun nungkulan Saran Balik Wangsul Balik deui?
    40Kumaha Jalma Anu Siga CJDropshipping? Naon CJDropshipping Review, Peunteun?
    Punten parios éta di dieu: Jalma Kawas CJDropshipping
    41Pikeun Dropshipping sareng AliExpress: Kumaha anjeun mastikeun konsumén anyar poténsial terang ngeunaan waktos pengiriman barang anu panjang? Naha anjeun nambihan "2-4 minggu Pangiriman Waktos" dina bagian FAQ sareng / atanapi halaman Produk?
    Éta leuwih hadé yén anjeun kedah nyabit éta FAQ atanapi Produk Halaman, kumaha ogé, éta bakal mangaruhan penjualan anjeun saatos para nasabah ningali. Cara anu pangsaéna nyaéta anjeun kedah mendakan metode pengiriman langkung gancang. Di dieu kami nyarankeun anjeun tiasa nyobian ieu: Pengiriman barang Kalkulator
    42Kumaha carana balikkeun pesenan pangiriman?
    Punten parios éta di dieu: Kumaha carana balikkeun pesenan pangiriman?
    43Kumaha carana ngimpor ALL Produk CJ ka toko kuring?
    Anjeun kedah nganggo API kami pikeun ngalakukeun éta, punten parios éta di dieu: pamekar
    44Naha produk CJ langkung mirah batan Aliexpress, tapi biaya pengirimanana langkung luhur?
    Biaya pengiriman Aliexpress palsu, ngical paralatan tambah pengiriman barang kana biaya produk. Punten baca tulisan ieu: Diajar deui
    45Kumaha Pamakéan CJ Google Chrome Extension pikeun 1688, Taobao Drop Shipping sareng Meuli?
    CJ ogé sayogi sareng Google Chrom Extension. Sarupa sareng Oberlo damel sareng Aliexpress, CJ Chrome Extension damel sareng 1688, Taobao sareng Tmall pikeun sourcing, Listing, borongan jrrd sareng seueur deui fitur dina ngembangkeun. Anjeun tiasa masang éta kalayan diklik: masang sareng diajar kumaha ngagunakeun éta ku klik: Kumaha Pamakéan CJ Chrome Extension?
    46Kumaha ningkatkeun kuantitas paménta sumber? Sakumaha seueur pamundut sumber anu kuring tiasa pasang saben dinten?
    Nyuhunkeun sumber mangrupikeun fitur anu populer di CJ. Kami manual pikeun milari produk tina Koperasi Kami, Pasar Yiwu, 1688, Taobao anu anjeun resep jual. Urang spent waktos pikeun panalungtikan sareng Listing ka platform kami. CJ hoyong ngingetan ka anjeun pikeun ngahargai sumber sumber daya tim atanapi tim kami bakal janten sibuk teuing pikeun parantos ngalaksanakeun tugas dina waktosna. Sareng ieu ogé mangaruhan klién sanés anu peryogi hasil anu penting. Sistem kami bakal otomatis nambahan kuantitas paménta sumber nalika anjeun tetep nempatkeun pesenan ka CJ.

    Pikeun pangguna mimitian: Nyuhunkeun sumber sourner 5 sayogi unggal dinten

    Pikeun pangguna nempatkeun langkung ti pesenan 50: Nyuhunkeun sumber cai 10 sayogi unggal dinten

    Pikeun pesenan pangguna anu disimpen jumlah leuwih ti 2000USD: Nyuhunkeun sumber cai 20 sayogi unggal dinten

    Kanggo pesenan pangguna disimpen jumlah langkung seueur tina 2 juta USD: henteu terbatas

    Anjeun ogé tiasa mésér rencana anu mayar kanggo ningkatkeun kuantitas pamundut.
    47Naon atuh Inventori Swasta?
    Upami anjeun hoyong pengiriman langkung gancang langsung ti AS pengiriman barang domestik atanapi pikeun nyegah produk tina kakurangan saham, maka anjeun kedah ngagaleuh inventaris pribadi.

    Éta hartosna sahamna ngan ukur aya pikeun anjeun, sareng anjeun tiasa nganggo inventori ieu pikeun nurunkeun harga produk anjeun dina urutan salajengna anjeun.

    Kumaha Meuli Inventori atanapi Grosir dina CJ APP?
    49Kumaha Nganggo Pugaran ku Amazon (FBA) sareng CJ Dropshipping App?
    50Kumaha Sambungkeun eBay eBay anjeun ka CJ Dropshipping APP?
    51Kumaha Pamakéan Pangiriman CJ Drop sareng Aliexpress Langkung Saé Sarua?
    Éta henteu ngeunaan operasi dina CJ APP. Éta ngeunaan dalang. Punten baca di dieu: Anjeun kedah nganggo Aliexpress sareng CJ
    52Kumaha Kumaha CJ Dropshipping Karya sareng Naon Tinjauanna?
    53Kumaha Nganggo Inventori Swasta dina CJ Dropshipping?
    Punten parios léngkah artikel ieu: Kumaha Nganggo Inventori Swasta dina CJ Dropshipping?
    54Kumaha Cara Ngendekkeun Waktu Ngolah atanapi Ngadamel langkung Cepat?
    Waktu ngolah sareng waktos pengiriman diémbarkeun rata-rata. Kanggo waktos pengiriman, aya anu kedah reureuh pikeun sababaraha pakét, utamina dina usum puncak. Pikeun waktos ngolah, upami produk parantos siap di gudang urang aranjeunna tiasa ngolah dinten anu sami atanapi dinten saatos sauran pesenan anjeun. Upami urang kedah mesen ti supplier, waktos pamrosesan sakitar sakitar 2-3days kalebet waktosna urang kedah nampi produk di gudang urang. sakapeung panyadia panginten kakurangan di saham, teras urang bakal nginpokeun ka anjeun ngeunaan reureuh. Upami anjeun gaduh pesenan anu stabil, biasana kami nyarankeun konsumén pikeun mésér inventaris swasta pikeun nempatkeun di gudang kami pikeun ngagancangkeun waktos ngolah. Kami ngagaduhan gudang di YIWU, SHENZHEN, AS (wétan sareng kulon) kanggo ngatur pangiriman langkung saé. Punten parios detilna di dieu: Kumaha cara pondok pikeun ngolah sareng pangiriman waktos atanapi ngajantenkeun langkung gancang pikeun Shopify Dropshipping?
    55Kumaha Pariksa Alamat Email anjeun Saatos Pendaptaran?
    Punten parios tulisan ieu sareng turutan léngkah-léngkah: Kumaha Pariksa Alamat Email anjeun Saatos Pendaptaran?
    56Kumaha Sambungkeun Toko Amazon anjeun ka APP CJ Dropshipping?
    57Kumaha Otorisasi Toko Wix ka CJDropshipping.com?
    58Kumaha Tambihan Fitur Pesanan Penawaran di Toko Toko Anjeun?
    59Naha Produk Kuring Diterbitkeun sareng Anu Diical dina CJ?
    Nalika ngirim kami nyuhunkeun sumber produk, maka urang bakal nyéépkeun waktos pikeun sumberna sareng janten salaku produk pribadi anu ngan ukur katingali ku anjeun! Upami anjeun henteu ngirim pesenan kami pikeun produk ieu salami minggu 2, maka urang sigana bakal ngajantenkeun produk ieu janten umum anu hartosna produk bakal katingali ku jalma anu sanés. Samentara éta, upami anjeun ngical produk ieu sareng nyuhunkeun kami nyimpen seueur inventaris pikeun anjeun dina perjanjian anjeun, sareng anjeun teu tiasa ngajual inventaris ieu dina waktos biasa, urang bakal ngajantenkeun ieu masarakat ogé. Kadang-kadang, nalika anjeun pasang paménta sumber pikeun CJ. Produkna sigana parantos aya sareng diumumkeun dina CJ anu anjeun henteu mendakan. Kami bakal nyirian ieu hasil kasuksésan sumber sareng anjeun bakal ningali produk salaku status umum anu hartosna produk bakal katingali ku anu mana waé ku milarian. Punten baca kawijakan privasi kami di dieu: kabijakan privasi
    60Naha Kuring Kedah Ngeusi Dompét CJ sateuacan Nganggo Layanan anjeun?
    Entong, Anjeun teu kedah ngeusi CJ Dompét sateuacan ngagunakeun jasa kami. Ngecas CJ Dompet téh ngan ukur kéngingkeun bonus.
    61Kumaha Cara Ngeset Formula Pangiriman di Toko Tokoify?
    62Kumaha Cara Ngeset Dasar Pangiriman Toko Bijil Pangiriman Pikeun Pelanggan?
    63Kumaha Tempat Titik Sampél atanapi Parés Uji dina CJ?
    Sampel atanapi uji pesenan dianggap salaku pesenan borongan di CJDropshipping! Bédana téh sacara borongan ku seueur tapi conto atanapi tés nyaéta ku hiji atanapi dua barang. Punten tuturkeun léngkah ieu: Kumaha Tempat Tugas Sampel atanapi Tés Uji?
    64Naha gudang CJ USA henteu nampi hasil balik?
    Sakumaha anjeun tiasa ningali seueur produk dropshipping mangrupikeun barang-barang nilai leutik sareng biaya tenaga kerja di Amérika Serikat pisan tinggi (15USD / jam). Upami urang nampi barang anu dipulangkeun, urang kedah mukakeun éta sareng pariksa kualitas sareng milarian kana SKU, jsb anu bakal langkung saé tanaga gawé ti éta nilai barang éta nyalira. Éta sababna upami kénging uihkeun pelanggan, aranjeunna kedah wangsul deui ka gudang Cina urang tinimbang gudang AS.
    65Kumaha Pamakéan Ladénan CJ?
    Punten parios léngkah artikel ieu: Kumaha Pamakéan Ladénan CJ?
    66Kumaha Mindahkeun Toko ka Akun CJ Seueur?
    Punten parios léngkah artikel ieu: Kumaha Mindahkeun Toko ka Akun CJ Seueur?
    67Kumaha Ngahasilkeun Pesanggrahan Invoice Ngandung dina Waktu Waktos?
    68Naon Ari Ganjaran sareng Kumaha ngamangpaatkeunana?
    Punten parios léngkah artikel ieu: Naon Ari Ganjaran sareng Kumaha ngamangpaatkeunana?
    69Kumaha Nganggo Fitur Bungkusan Adat Anyar?
    Punten parios léngkah artikel ieu: Kumaha Nganggo Fitur Bungkusan Adat Anyar?
    70Kumaha Sambungkeun Toko Shopee anjeun ka CJ Dropshipping APP?
    71Kumaha Sambungkeun Toko Lazada anjeun ka CJ Dropshipping APP?
    72Kumaha Ékspor Pesenan ti Shopify ku Nganggo Alat?
    saencan nempatkeun csv atanapi unggul tarik pangiriman pesenan. Anjeun kedah ngekspor pesenan ti Shopify, anjeun tiasa ngalaksanakeunana ti bagean pesenan toko Shopify atanapi nganggo EXPORT OrderPro ti Shopify APP Store.
    73Kumaha carana Ngimpor Excel atanapi CSV nyukcruk Nomer kanggo Toko Toko ku Bulk?
    Saatos Ékspor Ngalacak Nomer ti CJ APP, anjeun kedah ngimpor nomer pelacak ka toko Shopify anjeun ku Nganggo MassFulfill pikeun ngalakukeunana. Anjeun tiasa milarian deui ti toko Shopify APP.
    74Masalah Umum sareng Toko Woocommerce sareng Naon Anu Kedah Kuring Laksanakeun?
    75Naha Daptar Listing ka eBay Toko sareng Naon Kudu Sadérék?
    76Naha Nomer Pelacak Kuring Henteu Sinkronisasi pikeun Ngahasilkeun?
    77Naon citakan email CJ anu dikirimkeun ka konsumén abdi nalika produkna parantos dikirim?
    Kami henteu ngirim email ka konsumén anjeun, urang ngan ukur memicu sistem email toko anjeun, sareng éta bakal ngirim email ka para nasabah. Janten templat tiasa diurus di toko anjeun. Anjeun kedah parios kalayan parangkat pelaksanaan poko anjeun.
    78Kumaha Milarian atanapi Sumber Produk ku Gambar dina CJ?
    79Naha mungkin yén sababaraha produk di Aliexpress atanapi platform sanés anu kuring parantos diimpor henteu sayogi di CJ. Kumaha kuring teraskeun?
    Anjeun kedah peryogi: Sambungkeun Produk ti toko anjeun sareng CJ's maka sambungan éta bakal diatur sareng pesenan bakal otomatis sumping ka sistem CJ. Anjeun bakal tiasa Teundeun Pesanan di Jalan Hal ieu

    Hayu urang terang upami anjeun peryogi bantosan.

    Facebook Comments