fbpx

Agen di Cina

Agen di Cina

Diadegkeun dina 2000, (CJDropShipping) Yiwu Cute Perusahaan Ltd asli salaku agén sourcing di Cina, khusus dina nyayogikeun palayanan anu komprehensif ka konsumén anu diimpor ti China atanapi ngékspor ka China. Beda ti sababaraha agén China anu séjén, manajemén CJ, kalayan wawasan pinuh pasar sareng réaksi anu gancang-gancang parantos ngalangkungan pesaingna sareng parantos ngembang dina agén ejen dropshipping agén anyar.

Panginepan ngeunaan pangalaman jasa agén tradisional anu nyayogikeun sumber, mésér, panyidikan usaha, pamariksaan pabrik, pamariksaan kualitas (pamariksaan produksi sareng pamariksaan pra-kiriman), pituduh bisnis, pangrojong rundingan, pangiriman, kiriman kontrak hukum, impor sareng ékspor agén. CJdropshipping nyandak léngkah gancang kalayan nambihan jasa pengiriman barang pikeun karyana. Ieu mangrupikeun jasa saencan anu nyumponan kabutuhan é-commerce anu gancang. Konsumén Kami utamina anu ebay eBay & Amazon & Shopify & WordPress sareng spidol facebook. Upami anjeun salah sahijina, mangga cobian kami!

kaunggulan urang:

  1. Tim sourcinging timah sareng jaringan pabrik anu kuat sareng langkung ti 5000 China supplier 'database anu ngamungkinkeun urang pikeun ngabantosan anjeun harga pangalusna of kategori lega produk kaasup Perhiasan, pakean, barang-barang rumah tangga, Olahraga Luar, Puteran, Kosmétik, Elektronik jsb sareng barang-barang sanés anu sah pikeun diimpor ti China.
  2. Gudang boh di imah sareng di luar negeri. Kami ngagaduhan gudang di kota-kota: Xiamen, Guangzhou, Yiwu perenahna di Fujian, Guangdong sareng propinsi Zhejiang, tilu propinsi anu paling rahmat.and ogé kami Gudang AS mastikeun pangiriman kami langkung gancang sareng aman.
  3. Inspektor Profesional kalayan pangalaman anu sugih dina ningali rupa-rupa jinis produk.
  4. Éfisién pangolahan urutan sareng inpormasi gancang. Tim kami damel sapeupeuting pikeun mastikeun pesenan anjeun bisa diolah sareng nyukcruk inpormasi. diunggah dina 24hours.
  5. Gampang pikeun ngolah urutan éta. Ku nyambungkeun toko Shopify atanapi Woocommece ka app.cjdropshipping.com, pesenan anjeun tiasa diolah sareng nyukcruk no.will bakal otomatis kabentuk. Upami anjeun hoyong naroskeun sababaraha produk, ku ngaklik produk tina toko anjeun atanapi unggah tautan, anjeun bakal kénging petik ti kami enggal.
  6. Tim pra-penjualan sareng tim aftersales anu tiasa masihan anjeun réspon gancang pikeun patarosan atanapi pamundut anjeun.

Misi urang: Pikeun ngadamel nilai kanggo konsumén urang

Kami ngan ukur percanten nalika urang nyiptakeun nilai pikeun konsumén urang maka urang bakal nampi nilai pikeun diri urang sorangan. Éta alesan naha urang salamet. Tujuan kami ngahemat artos, ngahémat waktos sareng ngontrol résiko kanggo nasabah nalika aranjeunna ngimpor ti China atanapi ékspor ka China.

Imah Perhiasan Kaseutus: Jujur, Dédahna. Profesional sareng Gawé

jujur: Jujur mangrupikeun aji dasar tina padamelan urang.

Dédikasi: Entong upaya.

tanaga ahli: Janten profésional dina sagala jasa

Gawé tim: Urang damel salaku tim sareng ogé damel sareng konsumén urang salaku tim

Naha milih kami? Naha henteu milih pabrik langsung? Alesan bakal diringkeskeun saperti kieu.

Kami yakin kana kauntungan alit sareng épésan gancang. Kami ngecas pisan alit pikeun sagala jasa anu urang bikeun pikeun ngabantosan nasabah palanggan ti pabrik-pabrik di China. Anjeun tiasa mendakan harga kami langkung handap tina Aliexpress. Kunaon palanggan urang milih kami, sanés ti pabrik langsung pikeun ngahémat wates di antawisna? Kami ngusahakeun ngadamel nilai pikeun nasabah. Urang ngabantosan palanggan pikeun kéngingkeun harga anu langkung saé, ngadalikeun résiko sareng ngahémat waktos kanggo diimpor ti China. Kami yakin yén urang tiasa nyiptakeun langkung seueur niléy pikeun palanggan ti batan aranjeunna ngaluarkeun jasa urang.

1) Urang tiasa nyayogikeun langsung atanapi mendakan supplier anu hadé di China kalayan harga anu langkung saé ngaliwatan jaringan kami. Kami hiji perusahaan Cina. Kami terang pasar pisan. Éta langkung gampil kanggo urang pikeun ngarundingan harga pikeun konsumén urang.

2) Kami ngabantosan palanggan pikeun ngadalikeun résiko pikeun ngimpor ti China.

  • a) Sateuacan para palanggan urang nempatkeun tatanan éta, urang bakal pariksa eksistensi pabrik sareng kiridit na pikeun ngajamin sanés panipuan, sareng ogé bakal pariksa kamampuan pabrik sareng tingkat kualitas pikeun mastikeun pamasok anu mumpuni pikeun palanggan kami.
  • b) Salila produksi, urang bakal ngiringan barang-barang pikeun mastikeun yén dikirimkeun kana waktuna. Sareng jaga pamutahiran ka konsumén urang upami aya parobihan. Samentara éta, urang bakal pariksa kualitas dina tahap ngahasilkeun anu béda.
  • c) Saatos barang siap dikirim, urang bakal ngagaduhan pamariksaan rinci ngeunaan kualitas, kuantitas, pakem sareng sagala masalah anu sanés pikeun mastikeun yén barang anu saluyu sareng sarat palanggan urang sateuacan pangiriman. Urang bakal ngaluarkeun laporan pamariksaan ka konsumén kami dina unggal tatanan.
  • d) Malah urang tiasa stock kanggo konsumén urang pikeun sababaraha barang jual panas pikeun mastikeun pangiriman gancang

3) Karya urang ngabantuan palanggan urang ngahémat waktos sareng énergi sakitu berharga sareng ngajantenkeun sadayana nguruskeun langkung gampang. Kami bakal ngiringan pesenan, mariksa barang, nyusun sadayana dokumen pengiriman sareng sadaya karya anu sanés pikeun palangganna. Kanggo konsumén urang, impor ti China janten gampang sareng aman.

Facebook Comments