fbpx

borongan

Upami anjeun hoyong bulk mésér barang ti CJ sareng kirimkeun ka lokasi anjeun.
Anjeun tiasa mésér ku cara kieu:

Kumaha mésér inventaris atanapi borongan dina CJ APP


Sareng anjeun ogé tiasa nambihan penyambungan Google kami pikeun késér ti 1688 atanapi Taobao.

Anjeun bisa ngalakukeun dina cara kieu:

Kumaha carana nganggo CJ google extension krom pikeun 1688 Taobao dropshipping

Facebook Comments