fbpx

Nyitak Dina paménta

Citak dina fitur Permintaan sayogi ayeuna!

Éta hartosna anjeun tiasa nyayogikeun desain adat pribadi ka CJ pikeun ngawangun brand anjeun nyalira sareng nyugemakeun para nasabah anjeun. Sareng kami nyetél logos, poto atanapi sanés anu anjeun kersa. Éta utamina ngagaduhan dua tujuan desain khusus, nyaéta nyaéta ngawangun merek pikeun pamilik toko sareng anu sanésna nyaéta pikeun nyugemakeun palanggan toko. Atoh, éta bakal dicumponan ku CJDropshipping.

Husus, aya genep fitur dina CJ POD:

  1. Citak dina sumber Permintaan ti Cina. Cina seueur konsentrasi citak kana produk paménta kalayan harga anu murah sareng berkualitas tinggi. Teras tiasa gaduh kauntungan harga anjeun sareng nyugemakeun paménta para palanggan pikeun kualitas sareng dipermibadikan. Sareng ku kamajuan pesataran Tiongkok, pengiriman ti China ka sakuliah dunya janten langkung saé langkung saé.
  2. rébuan produk anu bisa dicitak. Henteu ngan ukur kaos oblong, Sapatu, Kantong, Kasus Phone, Kangkung, Bantal, tapi ogé ngeunaan produk dina Perhiasan, Etsy, Taobao, Préparasi 3D XNUMXD. Naon deui, ogé aya produk anu tiasa dicitak anu cocog pikeun sadaya jinis liburan, sapertos dinten paléntin.
  3. Waktos pengiriman panggancangna ku minuhan CJ. Kalayan dasar-dasar produk umum dropshipping leuwih ti lima taun, minuhan CJ ayeuna atos dewasa. Sareng aya gudang di AS, Thailand, sareng China pikeun nyayogikeun jasa pengiriman anu langkung saé.
  4. Rarancang ku pembeli anjeun sareng ku diri anjeun bakal sayogi. Ieu ngamungkinkeun anjeun sareng palanggan nambihan desain khusus pikeun produk kami dina 'Print on Demand'area. Upami anjeun gaduh ideu desain anu hébat, anjeun tiasa ngarancang. Sareng anjeun ogé tiasa nyayogikeun kasempetan pikeun palanggan pikeun nunjukkeun kréativitas sareng kapribadianna.
  5. Kualitas dipariksa sateuacan pangiriman aranjeunna. Pamariksaan kualitas mangrupikeun bagian wajib tina prosés nalika ngimpor produk ti China, henteu paduli volume polah. Urang pasti bakal pariksa kualitas pikeun ngajamin kualitasna. Sareng pamariksaan kualitas urang tiasa teratur.
  6. Sadaya fitur bakal dianggo dina APP kami sacara otomatis. Salian sisi komputer, aya ogé sisi mobile kami CJDropshipping anu nyertakeun fitur cetak dina Permintaan.

Aya ogé pidio anu ngenalkeun citak dina jasa paménta.

Kami Wéb POD

Pikeun ningali inpormasi langkung lengkep ngeunaan jasa Print On Demand kami, anjeun tiasa nganjang kana situs wéb resmi POD pod.cjdropshipping.

Pod.cjdropshipping mangrupakeun bagian tina CJDropshipping anu mangrupikeun situs web dropshipping hébat sareng gudang ageung sareng pangkalan data produk ogé pengiriman dunya. Éta mangrupikeun salah sahiji situs print-on-demand anu pangpentingna sareng paling populer dumasar kana lalulintas sareng tanggapan. Sareng aya dina kombinasi sareng dropshipping. Hiji-hijina hal anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngajual citak online dina produk paménta.

Taros Kami

Upami anjeun resep ka kami sareng hoyong komunikasi anu jero sareng agén kami, punten klik ieu obrolan obrolan sareng link naon waé ok.

Link 1: https://chat.cjdropshipping.com/?touser=Ruxue

Link 2: https://chat.cjdropshipping.cn/?touser=Cecilia

Sareng upami anjeun biasa dianggo Skype, anjeun ogé tiasa ngahubungan kana akun ieu.

Skype 1: Ceciliamisswu@gmail.com

Skype 2: 976571389@qq.com

Naon deui, urang gaduh Halaman facebook POD anu anjeun tiasa ngiringan, hubungi sareng nampi inpormasi anu langkung seueur tentang print lamun diperyogikeun.

Facebook Comments