fbpx

Nyitak dina paménta

Hayu urang terang fitur hasrat anjeun dina CJ POD !!!

Hei Guys! Urang ngembangkeun fitur POD, naha anjeun hoyong nunjukkeun sababaraha fitur tambihan? 🙋‍♂️ Punten mairan di handap, sareng kami bakal nyobian nyayogikeun kabutuhan

  1. Citak dina sumber Permintaan ti Cina.
  2. Rébuan produk anu tiasa dicitak - Henteu ngan ukur kaos oblong, Sapatu, Kantong, Kasus Telepon, Mugs, Bantal, tapi ogé ngeunaan produk dina Perhiasan, Etsy, Taobao, 3D printer finishg.
  3. Waktos pengiriman panggancangna ku minuhan CJ.
  4. Kadua pembeli anjeun mendesainana sareng ngararancang ku anjeun sorangan anu bakal sayogi.
  5. Kualitas dipariksa sateuacan pangiriman aranjeunna.
  6. Sadaya fitur bakal dianggo dina APP kami sacara otomatis.

Facebook Comments