fbpx

Kabijakan Pangiriman CJ Drop

Kontrak Sabil Pengiriman Drop ("Pasatujuan") dilakukeun sareng épéktip ku tanggal Akun Panganggo Dijieun

ANTAWIS:

Pamaké anu kadaptar ("Vendor"),
jalma anu aya dina kaayaan hukum nagara sorangan atanapi
hiji perusahaan anu diayakeun sareng parantos aya dina hukum nagara sorangan,
kalayan kantor pusatna anu lokasina di:
Alamat Pamaké
Nomer Pendaptaran Bisnis: Pamaké Company
Jumlah TAX: Pamaké Company
Perwakilan Perusahaan: Pamaké

AND:

Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd ("Pembekal"), perusahaan anu diatur sareng tos aya dina undang-undang Cina, sareng kantor pusatna aya di:
70335, Jalan 7, F5, Gerbang 97, Kacamatan 5, Kota Perdagangan Internasional, Yiwu, Zhejiang 322000, Cina
Pendaptaran Bisnis / Nomer Pajak: 91330782313632834R
Perwakilan Perusahaan: LiZhi Zhou

definisi

Leupaskeun pengiriman barang: Pangiriman Drop mangrupikeun metode pemenuhan ritel dimana pangecér henteu nyimpen barang-barang di toko tapi gantina langsung ngirimkeun pesen Pelanggan Akhir sareng detil kiriman ka Pembekal, anu teras ngintunkeun barang langsung ka Pelanggan Akhir. The Vendor make kauntungan tina bédana antara harga Pembekal na Penjualan anu dibayar ku Pembekal ka Vendor.

Pihak anu satuju kieu:

Vendor ngaharepkeun ngajual sareng ngamajukeun produk anu ditawarkeun ku Pembekal dina situs wéb anu aya di (https://cjdropshipping.com) sareng satuju masihan sadayana penjualan sareng / atanapi pesenan hasil tina produk anu kasebat saméméhna pikeun Pembekal tanpa sual atanapi ngumpulkeun.

1) Istilah

Vendor sareng Pembekal satuju yén istilah dina Perjangjian tiasa dimulai dina tanggal efektif anu ditulis di luhur sareng bakal diteruskeun pikeun periode 6 bulan, sareng salami saatosna disatujuan saling diantara Vendor sareng Pembekal.

2) Pembatalan

Upami Vendor atanapi Pembekal teu puas ku gawé babarengan anu ditetepkeun ku Perjangjian ieu, sareng hasilna, boh pésta tiasa nungtungan Kasepatan ieu ku nyayogikeun tilu puluh (30) dinten anu ditulis dina pésta anu kasebat.

3) Peran Vendor

Saurang vendor nyetél Akun Pangiriman Drop sareng Pembekal.

Vendor ngajual Produk Produk anu saling satuju sareng ramatloka Pembekal sareng ngajamin Pembekal yén éta moal nyieun klaim anu nyasabkeun atanapi ngahasilkeun bahan iklan anu nyasabkeun ngeunaan Produk. Ngajual mangrupikeun jalma hubungan utama pikeun Konsumén End sareng bakal nyayogikeun Saatos ngadukung Penjualan.

Ngajual mangrupikeun hubungan anu mimiti nalika jasa Penjualan Saatosna kedah disayogikeun ka Tungtung Palanggan.

4) Peran & Jasa Pamasok

Pembekal bakal nyayogikeun pangeusi jual pikeun sadaya para nasabah anu diasuh ku Sang Vendor pikeun produk anu dijual ku Pembekal.

Pembekal masihan APP atanapi sistem naon waé pikeun pangguna Vendor sareng fitur inti bakal bébas ka Vendor.

Pembekal nahan sadayana hak kana sadaya gambar produk Suplai anu disayogikeun ka Vendor sareng nahan hak pikeun melarang pamakean gambar sareng gambar anu disayogikeun. Ngajual moal tiasa nganggo gambar anu aya dina poto anu disayogikeun pikeun tujuan sanésna sanés pikeun ngajantenkeun penjualan, anu bakal dipasihan ka Pembekal.

Pembekalna tanggel waler pikeun masihan harga anu leres kana Vendor. Harga anyar bakal disaluyukeun dina Situs Web Pembekal.

Masing-masing pakét anu dikirim ka Pelanggan Akhir bakal langsung sumping ti Pembekal. Vendor henteu transparan dina prosés pengiriman.

Pembekalna manual pikeun milari produk tina Pabrik Koperasi, Pasar Yiwu, 1688, Taobao yén Vendor museurkeun ngajual. Pamasok ngagentos waktos kanggo panalungtikan sareng daptar ka platform Pembekal. Sistem Pembekal otomatis bakal nambahan kuantitas paménta sumber sacara otomatis nalika Vendor tetep nempatkeun pesenan ka Pembekal.

  • Pikeun pangguna mimitian: Nyuhunkeun sumber sourner 5 sayogi unggal dinten.
  • Pikeun pangguna nempatkeun langkung ti pesenan 50: Nyuhunkeun sumber sourner 10 aya unggal dinten.
  • Pikeun pesenan pangguna disimpen jumlah anu langkung seueur ti 2000USD: Nyuhunkeun sumber sournames 20 anu aya.
  • Kanggo pesenan anu disimpen pangguna jumlahna langkung ti 2millionUSD: henteu terbatas.

5) Pangmayaran

Pembekal ngan ukur ngolah pesenan saatos pamayaran anu katampi, Pembekal moal tanggung jawab pikeun tundaan kusabab pamayaran Vendor gagal. Vendor tiasa ngunduh invoice iraha waé sateuacan atanapi saatos mayar anu dilakukeun. Vendor tiasa ngeusi kiridit toko ku kéngingkeun hadiah atanapi kauntungan, pamayaran tiasa dianggo pikeun pamayaran ti jasa Pembekal, Vendor tiasa mundur kiridit toko ka rekening bank ku kéngingkeun bayaran mundur. Kanggo sababaraha pesenan sengketa, bakal aya pembayaran deui ka toko Vendor kiridit sareng ditarik teuing. Pembekal nampi Kartu Kredit, PayPal, Bayaran Transfer Kawat.

6) Bayar sareng Biaya

Pembekal bakal nyayogikeun Vendor sacara rinci ngeunaan sadaya barang anu dipidangkeun dina poto babarengan, tapi henteu dugi ka, hargana bakal didakwa pikeun tiap barang, pengiriman jumlah sareng sasarengan sareng sagala biaya anu sanésna disababkeun ku hubungan sareng unggal barang.

Vendor tanggung jawab mayar waragad pikeun bagian tina transaksi na.

Harga Produk dina tanggal Perjangjian ieu dipidangkeun dina Situs Pamasok. Harga ieu kalebet transportasi ka titik pangiriman. Harga tiasa janten pangaluyuan.

Vendor bakal bébas mutuskeun harga ritel nyalira.

7) Penjualan sareng Pajak

Pembekal nampi éta mangrupikeun pajak sorangan anu ngahasilkeun ku bisnis sorangan di China. Ngajual kedah mertimbangkeun kabijakan pajak sorangan di nagara maranéhna. Pembekalna ngagaduhan tanggung jawab ngabantosan ngical paralatan pikeun nyimpen pajak ku cara anu sah. Vendor bakal tanggung jawab ngumpulkeun laporan atanapi remit inpormasi pajak anu timbul tina transaksi naon waé anu ngalibatkeun produk anu disayogikeun ku Pembekal.

8) Ngabalikeun Balik deui Kawijakan Wangsul

1. Pesenan Tunda: Pesenan Henteu Kapendak, Di Transit, Ditangguhkeun, Kalalu sareng langkung ti 45 dinten (cacah ti tanggal anjeun ngirim pambayaran ka CjDropshipping.com) kanggo dinten AS sareng 60 (kecuali sababaraha nagara anu nganggo China Post Registr Air Mail. punten parios pengiriman barang pikeun China Post Registr Air Mail di dieu) kanggo sesa dunya upami:

- customer parantos ngirim ngawadul (Ngalangkungan Payudara PayPal atanapi Gateway sanés, e-mail, sareng anu sanés)

- Anjeun parantos pariksa angka pelacak na henteu nunjukkeun gerak atanapi inpormasi éta.

2. Pesanan Ruksak: CjDropshipping.com bakal nyayogikeun ngabalikeun dana pinuh / ngagantian upami:

- Pesenan dugi ka rusak.

- Pesenan dugi ka ruksak tapi palanggan henteu hoyong anu ngagentos dikirim.

- Pikeun produk éléktronik, lungsur shipper kedah muka sengketa dina dinten 7 saatos nampi.

3. Kualitas goréng: CjDropshipping.com bakal parios kalolobaan barang saencan ngirimkeunana, tapi kadang pembeli masih ngangluh ngeunaan produk anu katampi.

- Perpamaan sapertos ngaput goréng, ukuran / warna anu leres, henteu tiasa dianggo jsb.

4. Wates Negara Pangiriman: Kusabab watesan pangabisa metodeu pengiriman internasional, sababaraha nagara pengiriman éta rada sesah dikirim.

CJ moal nampi sengketa ngeunaan kiriman sakali mesen dikirim lamun kapal ka nagara di handap ieu:

<< Haiti, Kyrgyzstan, Madagascar, Mauritius, Bangladesh, Nepal, Nicaragua, Swaziland, Jamaica, Zambia, Ékuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina, Uruguay, Mesir, Sudan, Libya, Algeria, Angola, Bahamas, Benin, Kota Belize , Burundi, Républik Dominika, Gambia, Grenada, Kuba, Paléstina, Mexico, Brazil, Paraguay >>

Anjeun masih tiasa muka sengketa sareng alesan sanés pikeun pangiriman sapertos biasa.

5. Kaedah Pangiriman Kirim: Sababaraha metode pengiriman éta moal bisa dipercaya upami pesenan dugi ka sababaraha Nagara, Nagara, Kota, CJ moal nampi sengketa nalika anjeun milih metode pengiriman sareng kapal ka nagara-nagara had. Sareng CJ moal nyarankeun anjeun ngagunakeun cara pengiriman éta nalika nagara pengiriman terbatas

China Post Regigned Air Mai: Amérika Serikat, UK, Kanada, Australia, Perancis, Jerman, Brazil dll.

HKpost: The USA, UK, Canada, Australia, France, Germany, Brazil etc.

DHL: Alamat jarak jauh bakal ngeusi biaya tambahan, kami bakal ngahubungi anjeun sakali mendakan éta.

Produk Ngajalankeun Jilid: Sababaraha produk anu langkung ageung tibatan beuratna, sareng perusahaan pengiriman barang bakal ngeusi pengiriman dumasar volumeu tinimbang beurat. Biasana pesenan beurat ngalangkungan 2kg sareng volume langkung ageung bakal gaduh masalah ieu. Kami kedah ngeusian anjeun ku volume pikeun biaya pengiriman sakali kami mendakanana.

Nalika ngembangkeun metode pangiriman internasional, watesan bakal dileupaskeun di hareup, urang bakal ngarobih aturan ieu upami urang ngagaduhan kasempetan.

Anjeun masih tiasa muka sengketa sareng alesan sanés pikeun pangiriman sapertos biasa.

6. Sengketa anu henteu kaleungitan CJ: CJ moal nampi sengketa anu ditampi ku anu mésér ku alesan sapertos ieu di handap, sabab katerangan didefinisikeun ku tungtung shippers sareng CJ bakal ngintunkeun produk anu leres anu kalolobaanana palanggan anu resep, sareng éta ogé. parantos disatujuan ku anjeun.

- Anu ngagaleuh henteu resep.

- Katerangan éta henteu nyata.

- Produk bau biasa.

- Si Mésér nitah barang salah atanapi SKU.

- Alamat pengiriman anu leres henteu disayogikeun.

7. Produk balik ka gudang CJ:

- Biasana CJ moal nyarankeun nyarankeun produk ka gudang kami, sabab pengiriman internasional tinggi sareng sahenteuna 3 dugi ka CJ China Gudang. Kaseueuran aranjeunna bakal leungit salami uih deui. Ogé, kalolobaan produk balikna bakal ruksak dina jalanna. Punten ulah naroskeun ka pembeli anjeun kanggo mulang produk ka CJ USA Gudang. Gudang CJ USA henteu nampi tarima.

CJ tiasa nampi uih deui upami anjeun tiasa nyimpen produk kana inventaris pribadi anjeun sakali nampi.

Upami anjeun hoyong pembeli uihkeun produk, mangga tuturkeun léngkah ieu: Kumaha carana uihkeun produk ka gudang CJ. Punten Catet CJ ngan bakal nempatkeun produk kana inventaris anjeun sareng moal ngabalikeun duit kanggo éta. Persediaan pribadi ieu bakal otomatis dianggo sareng ngirangan biaya produk kanggo pesenan anjeun salajengna.

9) Alamat anu salah

Ngajual tanggung jawab nyayogikeun alamat anu leres. Pembekal bakal ngeusikeun Vendor waé sareng sadaya waragad anu aya hubunganana sareng alamat anu salah disayogikeun. Upami nomer apartemen / suite teu kalebet atanapi kode pos anu salah parantos disayogikeun sareng reshipping diperyogikeun, bakal aya biaya pengiriman ulang sami sareng biaya pangiriman aslina ku Vendor. Bakal aya waragad restocking 10% pikeun sadaya bungkusan dipulangkeun ka Supplier margi alamat goréng anu disayogikeun.

10) Tanggung jawab

Pembekalna tanggel waler atanapi tanggung jawab pikeun Bahan sareng Produk anu disayogikeun pikeun Pelanggan Tungtungna. Garansi anu disayogikeun dina Produk ieu sah. Upami Konsumén Tungtung sigana gaduh masalah sareng Produk anu disayogikeun, sareng anu saatos jasa Penjualan Saatos anu disayogikeun ku Vendor teu cekap, Panyadia kedah masihan bantosan salajengna pikeun ngatasi masalah.

Pamasok ngajamin Vendor yén sadaya barang anu disayogikeun teu ngalanggar undang-undang IP, Hak Cipta atanapi Dagang. Bisi Produk dipatenkeun, Supplier ngajamin Vendor aranjeunna gaduh lisénsi kanggo ngajual barang.

Nanging, kasuksésan wéb / situs wéb Vendor, akurasi, atanapi legalitas eusina sareng operasionalna mangrupikeun tanggungjawab Vendor.

11) klaim

Upami Vendor sadar kana sagala klaim atanapi klaim poténsial ngeunaan kaanggotaan Produk cacad timbul tina pangiriman Produk naon waé éta bakal nginpokeun langsung ka Pembekal panyeratan nyayogikeun sadayana inpormasi / dokuméntasi anu dipikabutuh pikeun Pembekal ngalakukeun perbuatan anu luyu.

Vendor tiasa meryogikeun Pembekal pikeun masihan sadayana bantosan anu lumayan, dina biaya Pembekal, pikeun nyayogikeun reputasi duanana.

12) Katuhu pikeun Ngarobih

Vendor sareng Pembekal nahan hak ngarobih pasatujuan ieu sawaktos-waktos. Perjangjian anu dirobih sah sahandapeun tanda tangan dua pihak.

13) kagagalan

Upami aya peruntukan atanapi bagian dina Perjangjian ieu dianggap henteu ngalanggar hukum, batal atanapi pikeun alesan anu henteu kalaksanakeun, maka éta panyayuran atanapi bagian kedah dipisahkeun tina istilah sareng kaayaan ieu sareng henteu mangaruhan validitas sareng penegak mana-mana peruntukan anu sésana.

14) Inpormasi rahasia

Salila salami usaha antara Vendor sareng Pembekal inpormasi rahasia anu aya hubunganana sareng bisnis Vendor atanapi Pembekal kedah tetep rahasia. Inpormasi rahasia sapertos kitu tiasa ngalebetkeun harga pasar, situs web pelawat unik, tingkat inventaris, fitur produk, sareng harga sareng harga anyar, préparasi pembekal, sareng program. Vendor satuju yén inpormasi rahasia bakal dianggo ukur pikeun tujuan pikeun ngajalankeun bisnis sareng Pembekal. Ngajual moal kedah nyebarkeun atanapi nyebarkeun inpormasi sulit ka mana-mana pesaing Pembekal atanapi kanggo pihak katilu anu sanés tanpa idin tinulis ti Pembekal.

Sadaya gambar sadaya produk anu disayogikeun ku Supplier, kalebet gambar dina website Pembekal na katalog DVD, Blue-ray, mangrupikeun barang ekslusif ti Pembekal. Vendor tiasa nganggo gambar ieu ngan aya hubunganna sareng penjualan produk Pembekal na ngan ukur patuh kana kabijakan atanapi istilah anu dinyatakeun ku Pembekal. Teu aya panggunaan atanapi distribusi sanés anu diidinan, sareng Vendor tiasa henteu nganggo gambar Pembekal berhubungan sareng penjualan produk tina saha waé atanapi badan sanésna ti Pembekal.

Harga sareng kasadiaan produk tunduk, sareng parobahan penting kedah dipiharep sareng Vendor sateuacanna.

15) Épéktip

Pasatujuan ieu berkuatkuasa nalika pangguna pangguna kadaptar. Pasatujuan ieu diatur ku undang-undang Cina. Pihak sarujuk pikeun méréskeun sengketa anu aya dina iman sareng kerjasama.

Facebook Comments