fbpx

Sarat Paké

Sarat Pamakéan

MACAMASA KOMPUTAN INI TERMA DAN KONSEP DENGAN SULANGAN!

(Diropéa dina 15 Agustus 2016)

Wilujeng sumping di www.cjdropshipping.com sareng app.cjdropshipping.com! Syarat Pamakéan ieu ngajelaskeun istilah sareng kaayaan anu berlaku pikeun aksés anjeun sareng ngagunakeun situs web di www.cjdropshipping.com sareng app.cjdropshipping.com (masing-masing a “loka”). Dokumén ieu mangrupikeun kasepakatan anu sah di antara anjeun salaku pangguna tina Wéb (anu disebat "anjeun","Anjeun"Atawa"nu make"Hereinafter) sareng lembaga Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd didaptarkeun dina klausa 2.1 di handap (disebut"we","urang"Atawa"Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd.”Di dieu).

1.Application and Acceptance of the Terms

1.1 Pamakean Loka anjeun sareng jasa Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd, parangkat lunak sareng produk (sacara koléktif janten "Services"Hereinafter) tunduk kana istilah sareng syarat anu aya dina dokumén ieu ogé Kawijakan Privasi, Kawijakan Listing Produk sareng aturan naon waé anu sanés sareng kabijakan dina Situs anu Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd tiasa nyebarkeun ti jaman ka jaman. Layanan Promosi anu disebut dina Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd Kasatujuan Kaanggotaan Gratis kedah ngalangkungan Peringkat Pangluhurna sareng Listing disponsoran sareng jasa séjén sapertos anu diumumkeun ku Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd ti jaman ka jaman. Dokumén ieu sareng aturan sareng kabijakan sanés tina situs anu sacara koléktip dirujuk di handap salaku "Sarat”. Ku ngaksés kana Tapak atanapi nganggo jasa, anjeun satuju nampi sareng janten dibatesan ku Sarat. Punten henteu nganggo Jasa atanapi Situs dina upami anjeun henteu nampi sadayana tina Syarat.
1.2 Anjeun panginten henteu nganggo Jasa sareng moal nampi Sarat upami (a) anjeun henteu umur sah pikeun ngabentuk kontrak ngariung sareng Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd, atanapi (b) anjeun henteu nampi pikeun nampa jasa naon waé dina undang-undang Hong Kong atanapi nagara-nagara sanés / kawasan kalebet nagara / wilayah dimana anjeun nyicingan atanapi ti mana anjeun nganggo Layanan.
1.3 Anjeun ngaku sareng satuju yén Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd tiasa ngarobih Sarat naon waé iraha waé ku ngeposkeun Sarat anu disatujuan sareng dibenerkeun dina Situs. Ku teras-terasan ngagunakeun Jasa atanapi Situs, anjeun satuju yén Sarat anu parantos dirobih ka anjeun.
1.4 Upami Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd parantos ngintunkeun atanapi nyayogikeun tarjamahan versi Inggris tina Syarat, anjeun satuju yén tarjamahan anu disayogikeun ngan ukur kanggo genah sareng yén versi basa Inggris bakal maréntahkeun anjeun nganggo jasa atanapi dina Situs.
1.5 Anjeun tiasa diperyogikeun ngalebetkeun perjanjian anu misah, naha online atanapi offline, sareng Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd atanapi afiliasi kami pikeun jasa naon waé (“Perjanjian tambahan”). Upami aya konflik atanapi teu konsisten diantara Sarat sareng Pasatujuan tambahan, Perjangjian Tambahan kedah di utah ku syarat-syarat Sarat ukur dina Hubungan éta.
1.6 Sarat ieu henteu tiasa dirobih upami ditulis ku pejabat resmi ku Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd.

  1. Penyediaan Layanan

2.1 Perhiasan Yiwu Cute Co, Ltd éntitas anu anjeun kaserang ku Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd Hong Kong Limited upami anjeun minangka anggota kadaptar dina Situs sareng kadaptar atanapi penduduk di Hong Kong atanapi Macau. Upami anjeun ngadaptarkeun atanapi mangrupikeun penduduk daratan Cina, anjeun kaserang kalayan Hangzhou CJ Advertising Co, Ltd salaku sababaraha atanapi bagian tina Jasa tiasa didukung sareng disayogikeun ku afiliasi Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd, Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd tiasa utusan sababaraha Jasa ka mitra na, khususna Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd (Eropa) Limited dilebetkeun di Inggris, anu anjeun satuju yén bakal invoice anjeun pikeun bagian tina Layanan ieu.
2.2 Anjeun kedah ngadaptar salaku anggota dina Wéb dina aksés sareng nganggo sababaraha Jasa. Salajengna, Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd ngagaduhan hak, tanpa aya perhatosan sateuacanna, pikeun ngabatesan aksés atanapi atanapi nganggo jasa-jasa tertentu (atanapi fitur anu aya dina Layanan) pikeun mayar Pamaké atanapi tunduk kana kaayaan sanésna yén Yiwu Cute Perhiasan Co,. Ltd tiasa maksakeun dina kawijaksanaan urang.
2.3 Services (atanapi fitur naon dina Jasa Layanan) tiasa bénten-bénten pikeun daérah sareng nagara anu béda-béda. Teu aya garansi atanapi perwakilan anu nunjukkeun yén Jasa atanapi fitur tinangtu atanapi fungsina atanapi jinis anu sami sareng ambahan jasa atanapi fitur sareng fungsi éta bakal sayogi pikeun Pamaké. Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd tiasa di wates budi budi urang, nampik atanapi nyiptakeun tingkat aksés anu béda sareng ngagunakeun jasa naon waé (atanapi fitur naon dina Layanan) anu béda-béda pikeun Pamaké.
2.4 Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd tiasa ngaluncurkeun, ngarobih, ningkatkeun, nguatkeun kaayaan, ngagantungkeun, atanapi ngeureunkeun jasa naon waé (atanapi fitur anu aya dina Layanan) tanpa aya bewara sateuacanna kecuali dina kasus jasa dumasar fee, parobahan sapertos kitu moal mangaruhan pisan substansi mangaruhan Pamake anu mayar dina nganikmati jasa éta.
2.5 Sababaraha Layanan tiasa disayogikeun ku Yiwu Cute Perhiasan Co, pésta sénsitip pikeun pihak Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd.

  1. Pamaké Umumna

3.1 Salaku kaayaan aksés anjeun sareng panggunaan Wéb atanapi Layanan, anjeun satuju yén anjeun bakal nungtut kana sagala undang-undang sareng peraturan anu aya nalika ngagunakeun Loka atanapi Jasa.
3.2 Anjeun satuju nganggo Situs atanapi Jasa hungkul pikeun kaperluan pribadi sareng internal anjeun nyalira. Anjeun satuju yén (a) anjeun moal nyalin, ngahasilkeun deui, unduh, nyebarkeun deui, ngajual, ngadistribusikaeun atanapi nyayogikeun mana-mana Layanan atanapi inpormasi, téks, gambar, grafik, klip pidéo, sora, direktori, file, database atanapi daptar, jsb sayogi dina atanapi ngalangkungan situs (("Kandungan Situs"), sareng (b) anjeun moal nyalin, ngasilkeun, download, ngempelkeun atanapi henteu nganggo eusi Tapak pikeun tujuan operasi bisnis anu bersaing sareng Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd, atawa lamun kitu sacara komersial ngeksploitasi Kandungan Loka. Pamaluruhan sistematis tina Eusi Situs tina situs pikeun nyiptakeun atanapi nyusun, sacara langsung atanapi henteu langsung, koleksi, kompilasi, database atanapi diréktori (naha liwat robot, lancah, alat otomatis atanapi prosés manual) tanpa ijin tinulis ti Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd. dilarang. Pamakéan eusi atanapi bahan dina situs pikeun tujuan anu henteu diidinan sacara nyata dina Sarat ieu dilarang.
3.3 Anjeun kedah maca Yiwu Cute Perhiasan Co, Dasar Sarat jeung Kaayaan Pamrentah anu ngatur perlindungan sareng panggunaan inpormasi pribadi ngeunaan Pamaké anu gaduh Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd sareng gabungan kami. Anjeun nampi istilah Sarat jeung Kaayaan Pamakéan sareng satuju panggunaan inpormasi pribadi ngeunaan anjeun saluyu sareng Sarat jeung Kaayaan Pamakéan.
3.4 Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd. tiasa Nganggo aksés kana kontén, produk atanapi jasa anu ditawarkeun ku pihak katilu ngalangkungan hyperlink (dina bentuk kecap, spanduk, saluran atanapi sabalikna), API atanapi sabalikna pikeun situs web pihak katilu sapertos kitu. . Anjeun tos-ati maca istilah sareng kaayaan sareng situs na / atanapi kabijakan privasi sateuacan nganggo situs. Anjeun ngaku yén Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd teu gaduh kendali pikeun situs wéb pihak sapertos kitu, henteu ngawas situs wéb sapertos kitu, sareng moal nanggungjawaban atanapi nanggung jawab pikeun saha waé pikeun situs wéb sapertos kitu, atanapi eusi, produk atanapi jasa anu disayogikeun dina situs sapertos kitu.
3.5 Anjeun satuju henteu ngalakukeun tindakan pikeun ngarobih integritas sistem komputer atanapi jaringan Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd sareng / atanapi Panganggo anu sanés atanapi nampi aksés anu henteu sah dina sistem komputer atanapi jaringan sapertos kitu.
3.6 Anjeun satuju henteu ngalakukeun tindakan anu tiasa ngarobihkeun integritas Yiwu Cute Perhiasan Co, sistem réspon Ltd., sapertos ninggalkeun tanggapan anu positif pikeun diri anjeun nganggo ID Anggota sekundér atanapi ngalangkungan pihak katilu atanapi ku ngantunkeun tanggepan négatip pikeun anu sanés pikeun anu sanés. Pangguna.
3.7 Ku ngeposkeun atanapi ningalikeun sagala inpormasi, kontén atanapi bahan ("Konten Panganggo") dina situs atanapi nyayogikeun kontén Panganggo ka Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd atanapi wakil kami, anjeun masihan korporasi, teu teratur, sadunya, di dunya. gratis royalti, sareng sub-lisénsi (ngalangkungan sababaraha tiers) lisénsi pikeun Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd pikeun nampilkeun, ngirimkeun, nyebarkeun, ngahasilkeun deui, nyebarkeun, duplikat, adaptasi, modifikasi, narjamahkeun, nyiptakeun karya turunan, sareng henteu nganggo ogé atanapi sadaya kontén Panganggo dina naon waé wujud, média, atanapi téknologi anu ayeuna dikenal atanapi henteu dikenal ayeuna dina sagala cara sareng pikeun tujuan naon anu tiasa aya mangpaat pikeun operasi situs-situs, nyayogikeun jasa naon waé sareng / atanapi bisnis bisnis na. Pangguna. Anjeun mastikeun sareng ngajamin ka Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd yén anjeun ngagaduhan hak, kakuatan sareng otoritas anu dipikabutuh pikeun masihan lisénsi di luhur.

  1. Akun Anggota

4.1 Pamaké kedah kadaptar dina Situs pikeun ngaksés atanapi nganggo sababaraha Jasa (Panganggo anu kadaptar ogé disebat "anggota”Di handap). Kacuali persetujuan Yiwu Cute Jewelry Co., Ltd., hiji Pamaké ngan ukur ngadaptar hiji akun anggota dina Wéb. Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd tiasa ngabolaykeun atanapi nungtun akun anggota Pamaké upami Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd ngagaduhan alesan pikeun curiga yén Pamaké parantos didaptarkeun sareng ngadalikeun dua atanapi langkung akun anggota. Salajengna, Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd tiasa nampik aplikasi pangguna pikeun ngadaptar pikeun alesan naon.
4.2 Kana ngadaptar dina loka, Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd kedah ngadaptarkeun akun sareng ngaluarkeun ID anggota sareng kecap akses (anu terakhir bakal dipilih ku Pamaké anu kadaptar nalika pendaptaran) ka unggal Pamaké nu kadaptar. Akun tiasa ngagaduhan akun email dumasar wéb sareng tempat nyimpen terbatas pikeun Anggota kanggo ngirim atanapi nampi email.
4.3 Sakumpulan ID Anggota sareng kecap akses anu unik kanggo hiji akun. Tiap Anggota bakal janten tanggung jawab pikeun ngajaga karahasiaan sareng kaamanan ID Anggota sareng kecap konci anjeun sareng sadaya kagiatan anu lumangsung dina akun anjeun. Teu aya Anggota anu tiasa ngabagi, ngadaptarkeun, atanapi ngijinkeun panggunaan akun Anggota, ID atanapi kecap akses ku jalma sanés di luar éntitas bisnis Anggota. Anggota satuju ngabéjaan Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd sacara langsung upami anjeun sadar yén pamakean sandi anu henteu diidinan atanapi akun anjeun atanapi pelanggaran kaamanan akun anjeun.
Anggota 4.4 satuju yén sadaya kagiatan anu lumangsung dina akun anjeun (kalebet tanpa watesan, ngeposkeun inpormasi perusahaan atanapi produk, ngaklik pikeun nampi perjangjian tambahan atanapi aturan, ngalanggan atanapi ngadamel pamayaran pikeun layanan naon waé, ngirim email nganggo akun email atanapi ngirim. SMS) bakal dianggap parantos otorisasi ku Anggota.
Anggota 4.5 ngakuan yén babagi akun anjeun sareng jalma sanés, atanapi ngamungkinkeun sababaraha pangguna di luar éntitas bisnis anjeun nganggo akun anjeun (sacara koléksi, "sababaraha kagunaan“), Tiasa nyababkeun ngarugikeun ka Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd atanapi Pamaké Situs sanésna. Anggota anu bakal ngaganjar Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd, afiliasi urang, diréktur, karyawan, agén, sareng perwakilan ngalawan sagala rugi atanapi karusakan (kalebet henteu dugi ka leungitna kauntungan) ngalaman akibat tina sababaraha rekening anjeun . Anggota ogé satuju yén bisi sababaraha kali tina akun anjeun atanapi kagagalan Anggota pikeun ngajaga kaamanan tina akun anjeun, Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd moal nanggungjawaban kana sadaya karugian atanapi karusakan anu timbul tina pelanggaran sapertos kitu sareng kedah ngagaduhan hak ngagantungkeun atanapi mareuman rekening Anggota tanpa nanggung jawab ka Anggota.

  1. Tanggung jawab Anggota

5.1 Unggal Anggota ngagambarkeun, ngajamin sareng satuju yén (a) anjeun ngagaduhan kakawasaan lengkep sareng otoritas pikeun nampi Sarat, pikeun masihan lisénsi sareng otorisasi sareng ngalaksanakeun kawajiban di handap; (b) anjeun nganggo Situs sareng Jasa kanggo tujuan bisnis hungkul; sareng (c) alamat anu anjeun bikeun nalika ngadaptar mangrupikeun tempat poko bisnis tina éntitas bisnis anjeun. Pikeun tujuan panyayunan ieu, kantor cabang atanapi hubungan sanésna moal dianggap éntitas anu kapisah sareng tempat poko bisnis anjeun tiasa janten kantor pusat anjeun.
Anggota 5.2 bakal diwajibkeun nyayogikeun inpormasi atanapi bahan ngeunaan éntitas anjeun, bisnis atanapi produk / jasa salaku bagian tina prosés pendaptaran dina Situs-situs atanapi panggunaan jasa naon waé atanapi akun anggota. Masing-masing Anggota ngagambarkeun, ngajamin sareng satuju yén (a) inpormasi sareng bahan sapertos dikintunkeun nalika prosés pendaptaran atanapi sakedap sapanjang konténu nganggo Situs atanapi Jasa leres, akurat, ayeuna sareng lengkep, sareng (b) anjeun bakal ngajaga sareng enggal ngagantikeun sadaya inpormasi sareng matérial supados tetep leres, akurat, ayeuna sareng lengkep.
5.3 Saatos janten Anggota, anjeun satuju kana nyertakeun inpormasi kontak ngeunaan anjeun dina Database Buyer kami sareng ngawasa Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd sareng gabungan kami pikeun milari inpormasi kontak ka Pamaké anu sanés atanapi nganggo inpormasi pribadi saluyu. kalayan Kawijakan Privasi.
5.4 Tiap Anggota ngalambangkeun, ngajamin sareng satuju yén (a) anjeun kedah tanggung jawab pikeun nyandak sadaya lisénsi sareng idin pihak katilu anu diperyogikeun ngeunaan Konten Panganggo anu anjeun kirimkeun, pasang atanapi tampilan; (b) sagala Konten Panganggo anu anjeun kirimkeun, pasang atanapi tampilan anu henteu ngalanggar atanapi ngalanggar mana-mana hak cipta, patén, mérek, nami dagang, rahasia dagang atanapi hak pribadi atanapi propriétasi séjén pikeun pihak katilu ("Hak Katilu Partéi”); (c) anjeun gaduh hak sareng otoritas pikeun ngajual, padagangan, ngadistribusikaeun atanapi ékspor atanapi nawiskeun pikeun ngajual, padagangan, ngadistribusikaeun atanapi ngékspor produk atanapi jasa anu dijelaskeun dina Eusi Panganggo sareng penjualan, perdagangan, distribusi atanapi ékspor atanapi tawaran henteu ngalanggar naon Hak Partéi Katilu sareng (d) anjeun sareng mitra anjeun sanés maturan larangan, sanksi atanapi larangan hukum anu sanés ku nagara, organisasi internasional atanapi yurisdiksi.
5.5 Masing Anggota ngalambangkeun, ngajamin sareng satuju yén Panganggo Panganggo anu anjeun kirimkeun, pasang atanapi pidangkeun bakal:
a) leres, akurat, lengkep sareng sah;
b) teu salah, nyasabkeun atanapi nu nipu;
c) henteu ngandung inpormasi anu fitnah, fitnah, ngancam atanapi nyiksa, teu jelas, pikaresepeun, karasa, eksplisit séksual atanapi ngabahayakeun ka barudak umur;
d) henteu ngandung inpormasi anu diskriminasi atanapi promosi diskriminasi dumasar kana ras, jinis, agama, kabangsaan, cacad, oriéntasi séksual atanapi umur;
e) henteu ngalanggar Kawijakan Listing Produk, Sarat sanésna atanapi Perjanjian tambahan anu manglaku
f) teu ngalanggar undang-undang sareng peraturan anu aya (kaasup tanpa watesan anu ngatur kontrol ékspor, perlindungan konsumen, persaingan teu adil, atanapi pariwara palsu) atanapi ngamajukeun kagiatan anu tiasa ngalanggar sagala hukum sareng peraturan anu berlaku;
g) henteu ngagaduhan tautan langsung atanapi henteu langsung ka situs wéb sanésna anu ngalebetkeun naon waé eusi anu tiasa ngalanggar Sarat.
5.6 Masing Anggota nunjukkeun, waran sareng satuju yén anjeun kedah / mangrupikeun:
a) ngalaksanakeun kagiatan anjeun dina Loka anu saluyu sareng undang-undang sareng peraturan anu berlaku;
b) ngalirkeun transaksi bisnis sareng pangguna sanés dina situs sanés kalayan iman;
c) ngalaksanakeun kagiatan anjeun saluyu sareng Sarat jeung naon waé Perjanjén tambahan anu tiasa dianggo;
d) henteu nganggo Jasa atanapi Situs kanggo nyasabkeun saha waé lembaga (kaasup tanpa penjualan barang anu dicolong, ngagunakeun kiridit kiridit / kartu debit);
e) teu menyamar jalma naon waé atanapi lembaga, misrepréséntasi nyalira atanapi hubungan anjeun sareng jalma atanapi lembaga;
f) henteu kalibet dina spamming atanapi phishing;
g) henteu kalibet dina sagala kagiatan anu menyalahi undang-undang (kalebet tanpa watesan anu bakal ngalanggar kriminal, ngakibatkeun tanggung jawab sipil, jsb) atanapi ngadorong atanapi ngahirupkeun kagiatan anu haram;
h) henteu ngalibetkeun usaha pikeun nyalin, ngahasilkeun deui, mangpaatkeun atanapi ngalaksanakeun Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd sacara rupa-rupa direktori proprietary, database, sareng daptar;
i) teu ngalibetkeun virus komputer atanapi alat-alat anu cilaka sareng kode anu épékna ngarusak, campur,, nolak atanapi ngalangkungan sistem perangkat lunak atanapi perangkat keras, data atanapi inpormasi pribadi;
j) henteu ngalibatkeun skéma mana waé pikeun ngarobih integritas data, sistem atanapi jaringan anu dianggo ku Barang Perhiasan Yiwu Cute Co, Ltd sareng / atanapi naon waé pangguna tina Loka atanapi ngaksés aksés anu henteu sah dina data, sistem atanapi jaringan;
k) henteu, sareng sutradara anjeun, patugas (s), ngontrol pesta / ies, gabungan sareng yurisdiksi hukum dimana salah sahiji jalma atanapi lembaga anu teratur aya operasi atanapi henteu operasi, jalma atanapi badan anu tunduk sanksi ékonomi atawa panipuan tina naon waé lembaga pamaréntah, internasional atanapi pangaturan; jeung
l) henteu kalibet dina sagala kagiatan anu bakal nyiptakeun tanggung jawab pikeun Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd atanapi afiliasi urang.

Anggota 5.7 tiasa henteu nganggo Layanan Jasa sareng akun anggota pikeun ngiringan kagiatan anu idéntik atanapi mirip sareng usaha pamasaran e-commerce Yiwu Cute Co, Ltd.
5.8 Upami Anggota masihan wasit bisnis, Anggota ngawakilan, ngajamin sareng satuju yén anjeun parantos nampi sadaya persetujuan, persetujuan sareng pengangkatan ti mitra bisnis sareng ngahubungan anjeun (a) polah salaku wasit bisnis anjeun; (b) pasang sareng nyebarkeun detail kontak sareng inpormasi, hurup rujukan sareng koméntar atas nama; sareng (c) yén pihak katilu tiasa ngahubungi wasit bisnis sapertos pikeun ngadukung klaim atanapi pernyataan ngeunaan anjeun. Anjeun teras ngajamin sareng satuju yén sadaya hurup sareng koméntar leres sareng akurat sareng pihak katilu tiasa ngahubungi wasit bisnis tanpa peryogi dibéré idin anjeun.
Anggota 5.9 satuju pikeun nyayogikeun sadaya inpormasi, bahan sareng persetujuan anu diperyogikeun, sareng masihan sadaya pitulung anu lumayan sareng kerjasama anu dipikabutuh pikeun Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd anu nyayogikeun Layanan, ngevaluasi naha Anggota parantos Ngabatesan Sarat sareng / atanapi nanganan aduan. ngalawan Anggota. Upami kagagalan anggota pikeun ngalakukeunana nyababkeun tunduh, atanapi gantung atanapi nolak, penyediaan jasa naon waé, Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd moal wajib meunteunkeun jasa palayanan anu aya atanapi henteu tiasa nanggung jawab kana sagala karugian atanapi kerusakan. timbul tina tunduh sapertos, suspénsi atanapi penundaan.
5.10Member ngakuan sareng satuju yén Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd teu kedah ditungtut pikeun ngawaskeun sareng nganggo kontrol anu sanésna pikeun eusi naon waé pesen atanapi bahan atanapi inpormasi anu diciptakeun, dicandak atanapi diaksés ngalangkungan Layanan atanapi Situs. Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd henteu nyetél, pariksa atanapi nyebatkeun eusi naon waé koméntar atanapi bahan sanés atanapi inpormasi anu dilakukeun ku Anggota. Unggal Anggota ngan ukur tanggung jawab kana eusi komunikasina sareng tiasa ditanggung sacara sah atanapi tanggung jawab pikeun eusi koméntar atanapi bahan atanapi inpormasi sanés.
5.11Member ngakuan sareng satuju yén Jasa na ukur tiasa dianggo ku usaha sareng wawakilna pikeun panggunaan bisnis sareng henteu pikeun konsumén individu atanapi kanggo panggunaan pribadi.
5.12Member ngakuan sareng satuju yén masing-masing Anggota mangrupikeun tanggung jawab pikeun ngalaksanakeun undang-undang sareng peraturan anu aya dina yurisdiksi masing-masing pikeun mastikeun yén sadaya panggunaan Loka sareng Jasa sami saluyu sareng anu sami.

  1. Pegat ku Anggota

6.1 Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd gaduh hak dina budi budi urang pikeun miceun, ngarobih atanapi nampik sagala Panganggo Panganggo anu anjeun kirimkeun, pasang atanapi pidangkeun dina Situs anu kami yakin yén henteu ngalanggar hukum, ngalanggar Syarat, tiasa matuh Yiwu Barang Perhiasan Co, Ltd atanapi sasarengan urang kana tanggel waler, atanapi anu henteu kapendak henteu pantes dina pendapat Yucu Cute Perhiasan Co, Ltd
6.2 Upami Anggota anu mana waé ngalanggar Syarat, atanapi upami Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd ngagaduhan alesan anu lumayan yakin yén Anggota ngalanggar Syarat naon waé, Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd kedah hak nyandak tindakan disiplin sapertos kitu. sabab dianggap pantes, kalebet tanpa watesan: (i) nundung atanapi ngeureunkeun akun Anggota sareng salah sahiji sareng sadaya rekening anu ditangtukeun dina hubunganana ku Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd sacara budi bicara; (ii) ngawatesan, menurun, ngagantungkeun atanapi ngeureunkeun langganan na, aksés kana, atanapi nganggo ayeuna atanapi kapayunna di mana waé jasa; (iii) ngaleungitkeun daptar produk atanapi Eusi Panganggo anu sanésna anu Anggota anu dikirim, dikirim atanapi ditampilkeun, atanapi maksakeun larangan dina jumlah daptar produk atanapi Eusi Panganggo anu Anggota tiasa pasang atanapi nunjukkeun; (iv) maksakeun larangan anu sanés pikeun pangguna anggota naon waé atanapi fungsina tina mana-mana Jasa sakumaha Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd tiasa nganggap pantes dina budi budi; sareng (v) sagala tindakan koréksi sanésna, disiplin atanapi hukuman sakumaha Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd tiasa dianggap dipikabutuh atanapi luyu dina budi budi.
6.3 Tanpa ngawatesan sacara umum ngeunaan ketentuan Sarat, Anggota bakal dianggap salaku ngalanggar Sarat dina kaayaan anu di handap ieu:
a) upami aya keluhan atanapi klaim ti pihak katilu, Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd ngagaduhan alesan munasabah pikeun yakin yén Anggota sapertos parantos ngahaja atanapi material gagal ngalakukeun kontrak anjeun ku pihak katilu sapertos kaasup tanpa watesan dimana Anggota anu gagal pikeun nganteurkeun. naon waé barang anu dipasihkeun ku pihak katilu sapertos saatos nampi harga mésér, atanapi dimana barang-barang Anggota anu dikirimkeun sacara material gagal pikeun nyumponan istilah sareng déskripsi anu digariskeun dina kontrak anjeun sareng pihak katilu sapertos kitu,
b) Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd boga alesan anu lumayan nyangka yén Anggota sapertos parantos ngagunakeun kartu kiridit anu dipaling atanapi inpormasi palsu atanapi nyasabkeun dina transaksi naon waé anu nganggo pésta counter.
c) Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd ngagaduhan alesan anu lumayan curiga yén sagala inpormasi anu disayogikeun ku Anggota henteu ayeuna atanapi lengkep atanapi henteu leres, akurat, atanapi nyasabkeun, atanapi
d) Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd percaya yén lampah Anggota tiasa nyababkeun leungitna kauangan atanapi tanggel waler hukum ka Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd atanapi gabungan kami atanapi Pamaké sanésna.
6.4 Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd ngagaduhan hak pikeun kolaborasi lengkep sareng otoritas pamaréntah, penyidik ​​swasta sareng / atanapi anu cilaka pihak katilu dina Panaliti sagala anu disangka kriminal atanapi sipil salah. Salajengna, Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd tiasa ngungkabkeun identitas Anggota sareng inpormasi kontak, upami dipénta ku pamaréntah atanapi badan penegak hukum, pihak katilu anu parah, atanapi salaku akibat tina sapina atanapi tindakan hukum anu sanés. Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd moal tanggung jawab pikeun karuksakan atanapi hasil timbul tina panyingkepan sapertos kitu, sareng Anggota satuju teu mawa tindakan atanapi klaim ngalawan Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd pikeun panyingkepan sapertos kitu.
6.5 Upami Anggota ngalanggar Sarat, Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd ogé ngagaduhan hak nyebarkeun rékaman tina pelanggaran sapertos di Situs éta. Upami pelanggaran sapertos kitu ngalibatkeun atanapi disangka akal tina ngalibetkeun kagiatan jujur ​​atanapi cidra, Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd ogé ngagaduhan hak pikeun ngungkabkeun catetan tina pelanggaran sapertos kaitan kami kaasup tanpa watesan CJ +, Pembayaran !, jsb. Afiliasi Co, Ltd tiasa nyababkeun batasan, ngagantungkeun atanapi ngeureunkeun panggunaan Anggota sadaya atanapi bagian tina jasa anu disayogikeun ku anggota sapertos kitu ka Anggota, nyandak tindakan réduksi anu sanés, sareng nyebarkeun catetan ngeunaan palanggaran Anggota di Sarat dina situs web anu dioperasikeun ku atanapi dikawasa ku Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd ngahambat.
6.6 Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd tiasa, iraha waé sareng dina kawijaksanaan anu lumayan, nimukeun watesan pikeun, ngagantungkeun atanapi nungtungan pangguna Anggota tina naon waé Service atanapi Situs tanpa moal nanggung Anggota upami Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd . parantos nampi béwara yén Anggota éta ngalanggar perjanjian naon waé atanapi ngajantenkeun hubunganana sareng Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd kalebet tanpa watesan CJ +, Pamayaran! sareng pelanggaran sapertos kitu ngalibatkeun atanapi disangka akal tina ngalibetkeun kagiatan jujur ​​atanapi cidra. Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd bakal ngagaduhan hak nyebarkeun rékaman tina palanggaran sapertos kitu dina Wéb. Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd moal kedah diteliti pikeun nalungtik pelanggaran sapertos kitu atanapi nyuhunkeun konfirmasi ti Anggota.
6.7 Tiap Anggota satuju pikeun ngatagankeun Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd, gabungan kami, diréktur, karyawan, agén sareng perwakilan sareng ngarugikeun aranjeunna, tina naon waé karusakan, karugian, klaim, sareng liabilitas (kalebet biaya sah sacara pinuh. indemnity basis) anu badé timbul tina kintunan anjeun, ngirim tulisan atanapi tampilan naon waé Panganggo Panganggo, tina panggunaan Wéb atanapi Layanan, atanapi tina palanggaran Sarat.
6.8 Masing-masing Anggota satuju yén Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd henteu tanggung jawab, sareng moal ngagaduhan tanggung jawab ka anjeun atanapi saha waé pikeun naon-naon Konten Panganggo atanapi bahan sanés anu dikirimkeun dina Situs, kalebet curang, henteu leres, nyasabkeun, teu akurat, fitnah , bahan anu karasa atanapi teu sah sareng résiko tina karusakan tina bahan sapertos disimpen pisan sareng unggal Anggota. Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd berhak, atas biaya urang sorangan, pikeun nganggap pertahanan ekslusif sareng ngontrol sagala masalah anu sanés tunduk ku Indikasi ku Anggota, dimana ieu Anggota bakal damel sareng Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd dina negeskeun naon-naon pertahanan anu sayogi.

  1. Transaksi Di antara Pembeli sareng Penjual

7.1 Ngalangkungan Situs, Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd nyayogikeun platform basis wéb éléktronik pikeun éntuk inpormasi antara pembeli sareng penjual produk sareng jasa. Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd ogé nyayogikeun platform transaksi basis wéb éléktronik pikeun Anggota kanggo nempatkeun, nampi, nyimpulkeun, ngatur sareng nedunan pesenan pikeun nyayogikeun produk sareng jasa online dina situs anu aya dina kaayaan. Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd Pasatujuan Layanan Transaksi. Nanging, pikeun Layanan naon waé, Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd henteu ngawakilan boh penjual atanapi anu mésér dina transaksi khusus. Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd henteu ngontrol sareng henteu tanggung jawab atanapi tanggel waler pikeun kualitas, kasalametan, kabugaran atanapi kasadiaan produk atanapi jasa anu ditawarkeun pikeun dijual dina Tapak atanapi kamampuan tina anu sual pikeun ngarengsekeun penjualan atanapi kamampuan pembeli pikeun ngarengsekeun beuli.
Pamaké 7.2 ku kituna nunjukkeun yén mungkin aya résiko tina hubungan jalma-jalma anu ngalakukeun kaayaan pura-pura palsu. Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd ngagunakeun sababaraha téknik pikeun mastikeun katepatan inpormasi anu tangtu anu mayar Pamaké kami nyayogikeun nalika aranjeunna ngadaptar jasa kaanggotaan anu mayar dina situs. Kusabab kitu, kusabab pamastian pangguna dina Internét hese, Yiwu Cute Perdagangan Co, Ltd teu tiasa sareng henteu mastikeun idéntitas anu dilambangkeun ku Pamaké (kaasup, tanpa watesan, mayar Anggota). Kami ajak anjeun ngagunakeun sababaraha cara, ogé akal sehat, pikeun ngevaluasi saha anjeun kaayaan.
7.3 Unggal Pamaké ngakuan yén éta pinuh dianggap résiko dina ngalaksanakeun transaksi jual beuli sareng kaanggotaan kalayan nganggo Situs atanapi Jasa, sareng yén pinuh ngasuh résiko tanggung jawab atanapi ngarugikeun naon waé hubunganana sareng kagiatan anu sanés waé aya hubunganana sareng produk atanapi jasa anu badé transaksi nganggo situs. Résiko sapertos kitu kedah ngalebetkeun tapi henteu diwatesan, misreprésipasi produk sareng jasa, skéma licik, kualitas teu memuaskan, gagal nyumponan spésifikasi, produk rusak atanapi bahaya, produk teu sah, reureuh atanapi standar dina kiriman atanapi pamayaran, biaya salah-itungan, pelanggaran. garansi, ngalanggar kontrak sareng kacilakaan transportasi. Résiko sapertos kitu ogé janten résiko anu ngahasilkeun, ngimpor, ékspor, distribusi, nawiskeun, mamerkeun, mésér, dijual sareng / atanapi panggunaan produk atanapi jasa anu ditawarkeun atanapi ditingal dina Situs-situs anu tiasa ngalanggar atanapi tiasa diteguh pikeun ngalanggar Hak Partai Katilu, sareng résiko anu Pamaké tiasa nampi biaya pertahanan atanapi biaya sanés anu aya hubunganana sareng pésta pihak katilu ngeunaan Hak Katilu Partéi, atanapi aya hubunganana sareng klaim ku pihak mana waé anu aranjeunna dijudulan pertahanan atanapi indemnifikasi berhubungan sareng cindekna hak, tungtutan atanapi klaim ku nagih Hak Partai Katilu. Résiko sapertos kitu ogé janten résiko anu palanggan, pembeli sanésna, pangguna akhir produk atanapi anu sanésna anu mendakan kacilakaan atanapi ngarugikeun hubunganana produk anu diala ku Pamaké Loka éta salaku hasil tina pameseran sareng dijual dina hubungan sareng nganggo Situs tiasa ngalaman ngarugikeun sareng / atanapi negeskeun klaimna timbul ti pamakean produk sapertos kitu. Sagala résiko anu ayeuna disebutna salaku "Resiko Transaksi". Unggal Pamaké satuju yén Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd moal nanggungjawaban kana tanggung jawab atanapi ngagaduhan karusakan, klaim, liabilitas, biaya, karusakan, kasulitan, gangguan bisnis atanapi pengeluaran tina naon waé anu timbul akibat atanapi aya hubunganana sareng naon waé. Resiko Transaksi.
Pamaké 7.4 ngan ukur tanggung jawab pikeun sadaya istilah sareng kaayaan transaksi anu dilaksanakeun, ngalangkungan atanapi salaku panggunaan situs atanapi Layanan, kalebet, tanpa watesan, istilah ngeunaan pamayaran, pamulangan, jaminan, pengiriman, asuransi, beaya. pajak, gelar, lisénsi, denda, ijin, penanganan, transportasi sareng tempat neundeun.
7.5 Pamaké satuju pikeun nyayogikeun sagala inpormasi sareng bahan-bahanna sakumaha anu diperyogikeun ku Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd anu aya hubunganana sareng transaksi anjeun anu dilakukeun, ngalangkungan atanapi salaku panggunaan Situs atanapi Jasa. Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd gaduh hak ngagantungkeun atanapi nungtun akun Pamaké upami Panganggo gagal nyayogikeun inpormasi sareng bahan anu diperyogikeun.
7.6 Upami anu mana-mana Pamaké ngagaduhan perdebatan sareng pihak mana waé pikeun transaksi, Pamaké sapertos sarujuk pikeun ngabebaskeun sareng mayar indikasi Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd (sareng agén kami, gabungan, diréktur, perwira sareng karyawan) tina sagala klaim, nungtutan , tindakan, cara ngagawe, biaya, perbelanjaan sareng ruksakna (kalebet henteu aya karugian anu saleresna, khusus, saliwatan atanapi akibat) timbul tina atanapi aya hubungan sareng transaksi sapertos.

  1. Watesan tina Liability

8.1 TO MAXIMUM EXTENT YANG DITUTUPKE OLEH UNDANG, PERKHIDMATAN DITADANGKE OLEHI YIWU CUTE JEWELRY CO., LTD. ATAWA ATAWA NUNGGALKEUN SITES DIPANGGALKEUN "AS IS", "AS PELANGSAAN" AND "DENGAN SEMUA", AND YIWU CUTE JEWELRY CO., LTD. DENGAN INGKANG MENYANGGALKEUNYA SAHAJAWA ATAWA SEMASA JAMINAN, EKSPESEN ATAWA GAMPANG, INGKEUN TAPI TANPA LIMITED TO, ANY WARRANTIES OF CONDITION, QUALITY, DURABILITY, PERFORMANCE, ACCURACY, RELIABILITY, MERCHANTABILITY PESANANAN. SEMUA JAMINAN, KOMUNITAS, KOMUNITAS, sareng UNDERTAKING AYA DITUTUPKEUN.
8.2 TO MAXIMUM EXTENT PERMITTED BY LAW, YIWU CUTE JEWELRY CO., LTD. TANGGALKEUN TANGGUNGAN REPRESENTASI ATAWA KANGGO NUNGGAL KANGGOAN, ACCURACY, CORRECTNESS, RELIABILITY, QUALITY, STABILITY, KOMPLETENES ATAWA PANJAMINAN ANTARA INFORMASI DIPANGGU ATAWA ATAWA INGKAL SITES; YIWU CUTE JEWELRY CO., LTD. TUNGGU REPRESENT ATAWA JAMINAN ING MANUFACTURE, IMPORTATION, EXPORT, DISTRIBUTION, OFFER, DISPLAY, PURCHASE, SALE AND / ATAWA NGANGGO PRODUK ATAWA SERVICES DIHENTI ATAWA DIHUTUPKEUN DI SITES AYA NUKU MOLAHKAN ANTARA TIGA INGGRIS; AND YIWU CUTE JEWELRY CO., LTD. NGAROSO TANPA REPRESENTASI ATAWA KANGGO ANYA NAMPILKEUN ANTU PRODUK ATAWA PERKHIDMATAN YANG DITAMPANGKE ATAU DIPENGKEUN DI SITES.
8.3 Sakur bahan anu diunduh atanapi anu sanésna dipidamel ku situs-situsna dilakukeun ku unggal budi budi sareng résiko masing-masing Pamaké na masing-masing nanggung jawab kana karusakan naon waé pikeun Yiwu Cute Perhiasan Co, sistem komputer atawa leungitna data anu nyababkeun tina unduh naon waé bahan sapertos kitu. Teu aya naséhat atanapi inpormasi, naha lisan atanapi seratan, diala ku Pamaké tina Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd atanapi ngalangkungan atanapi ti Situs éta kedah nyiptakeun jaminan nanaon anu henteu dinyatakeun di dieu.
8.4 Situs-situs tiasa sayogi pikeun jasa pangguna atanapi produk anu disayogikeun ku pihak katilu anu mandiri. Henteu aya garansi atanapi perwakilan anu dilakukeun ngeunaan jasa atanapi produk sapertos ieu. Dina hiji kajadian henteu Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd sareng gabungan kami diayakeun tanggung jawab pikeun jasa atanapi produk sapertos kitu.
8.5 Masing-masing Pamaké kalayan ieu nyaluyuan pikeun nyayogikeun sareng nyalametkeun Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd, ahli gabungan kami, diréktur, perwira sareng karyawan anu matak bahaya, tina sagala kameunangan, klaim, liabilitas (kalebet biaya hukum sacara langsung). tina panggunaan Situs atanapi Layanan sapertos kitu (kalebet henteu dugi ka tampilan inpormasi Panganggo sapertos dina Wéb) atanapi tina anjeun ngalanggar istilah sareng syarat dina Sarat éta. Masing-masing Pamaké kalayan ieu satuju pikeun nguunkeun sareng ngahemat Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd, ahli gabungan urang, diréktur, perwira sareng karyawan matak bahaya, tina sagala karugian, kerusakan, klaim, liabilitas (kalebet biaya hukum sacara langsung). tiasa timbul tina pelanggaran Panganggo tina naon waé perwakilan sareng garansi anu dilakukeun ku Pamaké pikeun Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd, kalebet henteu kawates pikeun anu ditunjuk dina Bagéan 5 di handap.
8.6 Masing-masing Pamaké kalayan ieu satuju pikeun nguunkeun sareng ngahemat Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd, ahli gabungan kami, diréktur, perwira sareng karyawan anu matak bahaya, tina sagala karugian, karusakan, klaim, nanggung jawab (kalebet biaya sah dina dasar indikasiitas pinuh) anu tiasa timbul, langsung atanapi henteu langsung, akibat tina klaim anu ditekenkeun ku hak pihak Katilu pihak katilu atanapi pihak katilu anu berhubungan sareng produk anu ditawarkeun atanapi ditingalikeun dina Situs. Masing-masing Pamaké kalayan ieu satuju yén Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd henteu tanggung jawab sareng teu ngagaduhan tanggung jawab ka anjeun, pikeun bahan anu dikirimkeun ku batur, kalebet bahan fitnah, nyababkeun atanapi teubatis sareng résiko tina karusakan tina bahan sapertos kitu pisan sareng unggal Pamaké. Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd berhak, atas biaya urang sorangan, pikeun nganggap pertahanan eksklusif sareng ngontrol masalah naon waé anu sanés tunduk ku indikasi anjeun, dimana ieu anjeun bakal damel sareng Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd dina negeskeun naon-naon pertahanan anu sayogi.
8.7 Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd moal tanggung jawab pikeun karusakan khusus, langsung, henteu langsung, punitive, saliwatan atawa akibat tina karusakan naon waé (kaasup tapi henteu dugi ka karugian pikeun kauntungan tina kauntungan atanapi tabungan, gangguan bisnis, kaleungitan. inpormasi), naha dina kontrak, lalawora, panyiksa, usaha atanapi sabalikna atanapi karusakan anu sanésna tina salah sahiji ieu.
a) panggunaan atanapi henteu mampuh ngagunakeun Loka atanapi Jasa;
b) sagala cacad barang, conto, data, inpormasi atanapi jasa anu dibeli atanapi dicandak ti Pamaké atanapi pihak katilu anu sanés ngaliwat Loka;
c) pelanggaran Hak Partai Katilu atanapi klaim atanapi nungtut yén pabrik, impor, ékspor, distribusi, tawaran, tampilan, mésér, dijual, sareng / atanapi nganggo produk atanapi jasa anu ditawarkeun atanapi ditingalikeun dina Situs-situs anu tiasa ngalanggar atanapi tiasa negeskeun ngalanggar. Hak katilu; atanapi klaim ku mana-mana pihak anu sipatna berhak pikeun mertahankeun atanapi indikasi nalika hubunganana, hak-hak, tungtutan atanapi klaim ku pihak Hak-hak Partai Katilu;
d) aksés teu diidinan ku pihak katilu pikeun data atanapi inpormasi pribadi tina Panganggo wae;
e) pernyataan atanapi ngalaksanakeun sagala Pamaké tina Loka; atanapi;
f) naon waé urusan anu aya kaanggotaan kumaha ogé timbul, kaasup kalaluar.
8.8 Sanajan naon waé peruntukan dina ieu, tanggung jawab agrégat tina Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd, karyawan urang, agén, afiliasi, perwakilan atanapi saha waé anu ngalaksanakeun pikeun urang pikeun hormat ka unggal Pamaké pikeun sagala klaim anu timbul tina panggunaan situs atanapi Jasa sepanjang taun kalénder kedah dugi ka langkung ageung (a) jumlah waragad anu parantos dianggotakeun ka Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd atanapi gabungan kami dina taun kalénder sareng (b) jumlah maksimum anu diidinan dina hukum anu berlaku. Ayat anu sateuacanna henteu kedah ngalereskeun sarat ku Pamaké pikeun ngabuktikeun karuksakan anu saé. Sagala klaim anu timbul tina panggunaan Situs atanapi Jasa kedah diajukeun dina sataun (1) sataun ti mimiti cukang lantaranana timbulna tindakan atanapi periode anu langkung panjang sakumaha anu dijéntrékeun dina hukum anu dianggo pikeun Istilah Pamakéan ieu ..
8.9 Watesan sareng pengecualian tanggung jawab ka anjeun handapeun Sarat kedah dilarapkeun ka maksimal anu diidinan ku hukum sareng bakal nerapkeun naha Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd parantos disarankan atanapi kedah atos terang kamungkinan kamungkinan kitu karugian timbul.

  1. kahar

9.1 Teu aya kaayaan anu Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd moal nanggung jawab pikeun ngalambatkeun atanapi kagagalan atanapi gangguan tina eusi atanapi jasa anu dikirimkeun ku situs-situs anu ngahasilkeun langsung atanapi henteu langsung tina perbuatan alam, kakuatan atanapi nyababkeun saluareun kontrol akal urang, kaasup tanpa watesan, gagal Internét, komputer, telekomunikasi atanapi naon waé gagalna, gagal listrik listrik, panarajangan, perdebatan tenaga kerja, karusuhan, gangguan, gangguan masarakat, kakurangan tenaga kerja atawa bahan, kahuruan, banjir, badai, ngabeledug, perbuatan Tuhan, perang , tindakan pamaréntahan, paréntah pangadilan domestik atanapi asing atanapi tribunals atanapi non-pagelaran pihak katilu.

  1. Hak intelektual

10.1 Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd mangrupikeun pamilik tunggal na anu ngagaduhan lisénsi sah dina sagala hak sareng kapentingan dina Situs sareng Eusi Loka. Situs Wéb na Eusi Wujud dina nasib perdagangan rahasia sareng hak cipta intelektual séjén anu dijaga di handapeun hak cipta sadunya sareng undang-undang sanés. Sadaya judul, hak milik, sareng hak properti intelektual dina Situs sareng Eusi Situs kedah tetep sareng Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd, ahli gabungan kami atanapi sénsitip Kandungan Loka, sakumaha anu kasebut. Sadaya hak anu henteu diklaim dina kaayaan Sarat atanapi ku Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd ieu dilestarikan.
10.2 "CJ", "YIWU CUTE JEWELRY CO., LTD.", "CJ" sareng ikon sareng logo patali nyaéta mérek dagang atanapi mérek dagang atanapi tanda jasa CJ Group Holding Limited, sareng "EMAS SUPPLIER", "TRUSTPASS" sareng ikon anu aya hubunganana. sareng logo mangrupakeun mérek dagang atanapi mérek dagang kadaptar atanapi tanda jasa Yiwu Cute Jewelry Co., Ltd. Limited, dina sababaraha yurisdiksi sareng dijagaan handapeun hak cipta, mérek dagang, sareng undang-undang hak propriétik séjén. Nyalin, modifikasi, panganggé atanapi publikasi anu henteu diidinan ieu dilarang.
10.3 Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd tiasa gaduh pihak katilu anu bebas dina nyayogikeun panyayuhan Layanan (sapertos, kaaslianana sareng panyadia jasa verifikasi). Anjeun moal tiasa nganggo mérek, tanda jasa atanapi logo ti pihak katilu anu mandiri ieu tanpa persetujuan tinulis ti pihak-pihak sapertos.

  1. Notices

11.1 Sadaya bewara hukum atanapi tungtutan pikeun atanapi kana Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd bakal dilakukeun sacara seratan sareng dikirim ka Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd sacara pribadi, ku kurir, surat disertipikasi, atanapi faksimil ka éntitas sareng alamat ieu: Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd Hong Kong Limited / Yiwu Cute Perusahaan Co, Ltd Singapura E-Commerce Private Limited / Hangzhou CJ Advertising Co Ltd (sapertos jigana), 26 / F Menara Hiji, Times Square, 1 Jalan Matheson, Causeway Bay, Hong Kong, Attn: Departemen Hukum. Bewara kasebut bakal efektif nalika aranjeunna nampi Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd dina cara anu aya anu disebatkeun di luhur.
11.2 Sadaya bewara hukum atanapi tungtutan pikeun atanapi upami pangguna parantos efektif upami dikirim sacara pribadi, dikirim ku kurir, surat disertifikasi, ku faksimile atanapi email ka korosi anu kasohor, faks atanapi alamat email anu disebat ku Panganggo ka Yiwu Cute Perhiasan Co ., Ltd, atanapi ku cara ngirimkeun bewara atanapi paménta di daérah tina situs anu diakses sacara umum tanpa muatan. Bewara ka Pamaké bakal dianggap ditampi ku Pamaké sapertos upami sareng iraha.
a) Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd tiasa nunjukkeun yén komunikasi, naha dina bentuk fisik atanapi éléktronik, parantos dikirim ka Panganggo sapertos kitu, atanapi
b) geuwat kana Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd ngeposkeun bewara sapertos di daérah tina situs anu diakses sacara umum tanpa muatan.
11.3 Anjeun satuju yén sadaya perjanjian, bewara, tungtutan, panyingkepan sareng komunikasi sanés anu Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd dikirim ka anjeun sacara éléktronik nyugemakeun sarat hukum anu komunikasi sapertos kitu kudu ditulis.

  1. dibekelan umum

12.1 Tunduk kana naon-naon Perjanjian tambahan, Sarat ieu mangrupikeun kasepakatan sadaya antara anjeun sareng Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd kalayan hormat sareng ngatur pamaréntahan anjeun pikeun Situs sareng Jasa, supersering perjanjian tinulis atanapi lisan dina hubungan anu sami sareng. masalah di dieu.
12.2 Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd sareng anjeun mangrupikeun kontraktor bebas, sareng teu aya agénsi, pamitraan, usaha bareng, padamelan karyawan atanapi hubungan franchiser-franchisee dimaksudkeun atanapi diciptakeun ku Sarat.
12.3 Upami aya panyayuhan Sarat kasebut henteu leres atanapi henteu kapendakan, sasadiaan sapertos ieu bakal dipupus sareng dibahas sésana bakal tetep sah sareng dikuatkeun.
12.4 Lulugu ngan ukur kanggo tujuan rujukan sareng teu tiasa netepkeun, wates, konstruk atanapi ngajelaskeun wengkuan atanapi sakedap bagian sapertos.
12.5 Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd kagagalan pikeun ngalaksanakeun sagala hak atanapi kagagalan pikeun ngalakukeun hormat pikeun sagala anu ngalanggar anjeun ku Sarat ieu henteu bakal nolak kana hak éta atanapi henteu ngiringan Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd. hak pikeun polah anu aya kaitanana dina waktos anu ngalanggar atanapi sami.
12.6 Yiwu Cute Perhiasan Co, Ltd bakal ngagaduhan hak netepkeun Sarat (kalebet hak-hak urang, judul, kauntungan, kapentingan, sareng kawajiban sareng kawajiban dina Sarat pikeun jalma atanapi lembaga (kalebet manajer gabungan Yiwu Cute Perhiasan). Co, Ltd). Anjeun teu tiasa ngadaptarkeun, sadayana atanapi sabagian, éta Sarat ka jalma atanapi lembaga.
12.7 Upami anjeun ti luar daratan Cina, Sarat ieu kedah diatur ku undang-undang Hong Kong tanpa kalancaran konflik nya éta undang-undang sareng pihak-pihak ka Sarat satuju satuju pikeun nyerah ka yurisdiksi eksklusif pengadilan Hong Kong. Upami anjeun ti daratan Tiongkok, Sarat éta kedah diatur ku undang-undang Républik Rahayat Tiongkok tanpa paduli kana konflik nya éta paragihan hukum sareng pihak-pihak ka Sarat satuju satuju ngalebetkeun ka yurisdiksi eksklusif tina pangadilan Républik Rakyat Cina.

Facebook Comments