fbpx

kabijakan privasi

Kabijakan privasi

Kawijakan privasi ieu dikumpulkeun pikeun ngaladénan langkung hadé pikeun anu paduli ku kumaha 'Inpormasi Dinten Hasilna Pribadi' (PII) aranjeunna dianggo sacara online. PII, sakumaha dijelaskeun dina hukum privasi AS sareng kaamanan inpormasi, nyaéta inpormasi anu tiasa dianggo nyalira atanapi nganggo inpormasi sanésna pikeun ngidentipikasi, ngahubungi, atanapi milarian jalma tunggal, atanapi pikeun ngaidentipikasi hiji jalma dina kontéks. Punten bacakeun kabijakan privasi kami sacara saksama pikeun meunangkeun pamahaman anu jelas ngeunaan kumaha kami ngumpulkeun, ngagunakeun, ngajagaan atanapi upami henteu padu inpormasi diidentipikasi Pribadi anu saluyu sareng situs wéb urang.

Produk sumber sourcing anjeun kedah terang ngeunaan Pribadi sareng Public.

Nalika ngirim kami nyuhunkeun sumber produk, maka urang bakal nyéépkeun waktos pikeun sumberna sareng janten salaku produk pribadi anu ngan ukur katingali ku anjeun! Upami anjeun henteu ngirim pesenan kami pikeun produk ieu salami minggu 2, maka urang sigana bakal ngajantenkeun produk ieu janten umum anu hartosna produk bakal katingali ku jalma anu sanés. Samentara éta, upami anjeun ngical produk ieu sareng nyuhunkeun kami nyimpen seueur inventaris pikeun anjeun dina perjanjian anjeun, sareng anjeun teu tiasa ngajual inventaris ieu dina waktos biasa, urang bakal ngajantenkeun ieu masarakat ogé.

Kadang-kadang, nalika anjeun pasang paménta sumber pikeun CJ. Produkna sigana parantos aya sareng diumumkeun dina CJ anu anjeun henteu mendakan. Kami bakal nyirian ieu hasil kasuksésan sumber sareng anjeun bakal ningali produk salaku status umum anu hartosna produk bakal katingali ku anu mana waé ku milarian.

Naon informasi pribadi urang kumpulkeun ti urang nu didatangan blog urang, ramatloka atanapi aplikasi?

Nalika mesen atanapi ngadaptar dina situs kami, sakumaha luyu, anjeun tiasa dipenta pikeun nuliskeun nami anjeun, alamat email, alamat surat, nomer telepon, inpormasi kartu kiridit, nomer kaamanan sosial, Google Analytics ID atanapi detail sanésna pikeun ngabantosan pangalaman anjeun.

Nalika urang ngumpulkeun informasi?

Urang ngumpulkeun informasi ti anjeun nalika anjeun ngadaptar dina situs urang, nempatkeun urutan, ngalanggan kana newsletter, ngabales survéy hiji, eusian formulir, Paké Live Chat, Buka Tiket Rojongan atanapi ngasupkeun inpormasi dina situs urang.

Nyadiakeun kami kalawan eupan balik kana produk atawa jasa kami

Kumaha ieu kami nganggo informasi Anjeun?

Urang bisa make inpo urang kumpulkeun ti anjeun lamun anjeun ngadaptar, sangkan meuli hiji, sign up for newsletter urang, ngabales komunikasi survey atanapi marketing, internetan ramatloka, atanapi migunakeun loka tangtu sejen pitur dina cara di handap ieu:

  • Pikeun nyaluyukeun setelan pangalaman anjeun sarta pikeun ngidinan kami pikeun nganteurkeun jinis eusi na produk kurban nu anjeun paling resep.
    • Pikeun ngaronjatkeun ramatloka kami supados hadé ngawula anjeun.
    • Kanggo ngawasa kami pikeun layanan hadé anjeun dina ngarespon panungtun layanan palanggan anjeun.
    • Pikeun ngalaksanakeun kontes, promosi, survey atanapi fitur situs anu sanés.
    • Pikeun ngolah transaksi gancang.
    • Pikeun ménta peunteun sarta ulasan tina jasa atanapi produk
    • Pikeun nuturkeun sareng maranehna saatos susuratan (cacarita, email atanapi telepon telepon)
Kumaha urang ngajaga inpormasi anjeun?

Urang ulah make scanning kerentanan jeung / atawa scanning kana standar PCI.
Kami ukur nyayogikeun tulisan sareng inpormasi.

inpo pribadi anjeun ngandung balik jaringan aman tur ngan bisa diasupan ku jumlah kawates jalma anu boga hak aksés husus ka sistem misalna, sarta anu diperlukeun tetep informasi rahasia. Sajaba ti éta, sagala informasi sénsitip / kiridit nu nyadiakeun keur énkripsi via aman stop kontak Lapisan téhnologi (SSL).

Urang ngalaksanakeun rupa-rupa ukuran kaamanan lamun pamaké tempat hiji urutan asup, submits, atawa aksés informasi maranéhna pikeun ngajaga kasalametan informasi pribadi anjeun.

Kabéh transaksi anu diolah ngaliwatan hiji panyadia gateway na teu disimpen atanapi olahan dina server kami.

Naha kami nganggo 'cookies'?

Leres. Kuki mangrupikeun file-file alit anu situs atanapi panyayogikeun panyayogianna ka hard drive komputer anjeun ngalangkungan browser wéb anjeun (upami anjeun ngawenangkeun) anu ngamungkinkeun sistem situs atanapi panyayog layanan pikeun ngenalkeun browser anjeun sareng moto sareng émut inpormasi anu tangtu. Contona, kami nganggo cookies pikeun ngabantosan kami pikeun nginget sareng ngolah barang dina karanjang balanja anjeun. Éta ogé dianggo pikeun ngabantosan kami resep kana kahoyong anjeun dumasar kana kagiatan situs anu saheulaan atanapi ayeuna, anu ngamungkinkeun urang nyayogikeun anjeun jasa anu langkung ningkat. Kami ogé ngagunakeun cookies pikeun ngabantosan urang ngitung data ngeunaan lalu lintas situs sareng interaksi situs ku kituna kami tiasa nawiskeun pangalaman situs sareng alat anu langkung saé.

Urang make cookies ka:
• Pitulung nginget sareng ngolah barang dina karanjang balanja.
• Ngartos sareng nyimpen pilihan pangguna pikeun kunjungan ka hareup.
• Jaga ngalacak iklan.
• Ngadamel data agrégat ngeunaan patalimarga loka sareng interaksi loka pikeun nawiskeun pangalaman situs sareng alat-alat anu leuwih hadé dina mangsa nu bakal datang. Urang ogé tiasa nganggo layanan pihak-katilu anu dipercaya yén ngalacak inpormasi ieu atas nama urang.

Anjeun tiasa milih ngajantenkeun komputer anjeun ngingetan unggal-unggal cookie dikirim, atanapi anjeun tiasa milih mareuman sadaya cookies. Anjeun ngalakukeun ieu ngaliwatan setélan panyungsi anjeun. Kusabab panyungsi saeutik béda, tingali Menu Pitulung browser anjeun pikeun ngalenyepan cara anu leres pikeun ngarobih cookies anjeun.

Upami anjeun pareum cookies, sababaraha fitur bakal dinonaktipkeun. Éta moal mangaruhan pangalaman pangguna anu ngajantenkeun pangalaman situs anjeun langkung éfisién sareng henteu tiasa dianggo leres.

Tapi, anjeun masih bakal tiasa nganggo jasa kami.

panyingkepan pihak-katilu

Kami henteu ngajual, padagangan, atanapi upami henteu pangiriman ka luar pihak Émbaran Diri Diidentipikasi dialamun kecuali kami nyayogikeun pangguna sateuacanna. Ieu henteu ngalebetkeun pasangan situs wéb sareng pihak-pihak sanés anu ngabantosan kami dina ngoperasikeun situs wéb, ngalaksanakeun usaha, atanapi ngaladikeun pangguna ka kami, salami pihak-pihak parantos satuju ngajaga inpormasi ieu. Urang ogé tiasa ngaleupaskeun inpormasi nalika ngaleupaskeun cocog pikeun matuh hukum, ngalaksanakeun kawijakan situs urang, atanapi ngajagi hak milik urang atanapi batur, harta atanapi kaamanan.

Sanajan kitu, informasi nganjang non-pribadi diwanoh bisa jadi disadiakeun ka pihak sejen pikeun pamasaran, iklan, atawa nu lianna.

Tumbu pihak-katilu

Aya kalana, di kawijaksanaan urang, urang bisa ngawengku atanapi nawiskeun produk atawa jasa pihak-pihak di ramatloka urang. situs pihak-katilu ieu boga kawijakan privasi misah tur bebas. kituna kami teu boga tanggung jawab atawa liability keur eusi na kagiatan ieu situs numbu. Mangkaning kami neangan ngajaga integritas situs urang jeung ngabagéakeun eupan balik wae ngeunaan loka ieu.

Google

Syarat pariwara Google tiasa dijumlahkeun ku Prinsip Iklan Google. Éta disimpen di tempat pikeun masihan pangalaman positip pikeun pangguna. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en

Urang make Advertising Google Adsense on ramatloka urang.

Google, salaku ngajual pihak katilu, nganggo cookies pikeun ngalayanan iklan dina situs urang. Pamakéan Google tina cookie DART ngamungkinkeun éta pikeun ngalayanan iklan ka pangguna dumasar kana kunjungan sateuacana kana situs kami sareng situs sanés dina Internét. Pangguna tiasa milih kaluar tina pamakéan cookie DART ku ngadatangan kawijakan privasi Google Ad sareng Kandungan Network.

Kami geus dilaksanakeun handap:
• Remarketing sareng Google AdSense
• Pelaporan Imprési Network Google
• Démografi sarta Ngalaporkeun Minat
• Integrasi Platform DoubleClick

Urang marengan ngical paralatan pihak-katilu kayaning Google maké cookies mimitina-pihak (saperti cookies Google Analytics) jeung cookies pihak-katilu (kayaning cookie DoubleClick) atanapi identifiers pihak-katilu sejenna babarengan pikeun compile data ngeunaan interaksi pamaké kalawan tayangan iklan jeung fungsi layanan iklan séjén sabab nyaritakeun ramatloka urang.

Opting kaluar:
Pamaké bisa nyetél nu dipikaresep kanggo kumaha Google advertises ka anjeun migunakeun kaca Setélan Ad Google. Alternatipna, Anjeun bisa milih kaluar baé ku kaca Network Advertising prakarsa milih Out atawa ku cara make Google Analytics milih Out Browser nambahkeun on.

Kumaha carana sangkan situs urang ngadamel Ulah Teu Lacak sinyal?

Urang ngahargaan Ulah Teu Lacak sinyal na Ulah Teu Lacak, cookies tutuwuhan, atawa make iklan lamun mékanisme browser teu Lagu (DNT) aya dina tempat.

Teu situs urang ngidinan pihak-katilu tracking behavioral?

Éta ogé penting pikeun dicatet yén urang ngawenangkeun nyukcruk paripolah pihak katilu

COPPA (Barudak Online Privasi Protection Act)

Nalika datang ka koléksi inpormasi pribadi ti barudak di handapeun umur 13 taun, UU Perlindungan Privasi Online Barudak (COPPA) nempatkeun kolot. Komisi Perdagangan Federal, agénsi pelindung konsumen Amérika Serikat, ngalaksanakeun Aturan COPPA, anu mantra naon operator situs wéb sareng jasa online kedah dilakukeun pikeun ngajagaan privasi anak sareng kaamanan online.

Urang ulah husus pasar pikeun barudak di handapeun umur heubeul 13 taun.

BISA spam Act

Bisa-spam Act mangrupakeun hukum nu susunan aturan keur email komérsial, ngawangun syarat pikeun pesen komérsial, témbong panarima hak mibanda surelek dieureunkeun ti keur dikirim ka aranjeunna, sarta mantra kaluar hukuman tangguh pikeun pelanggaran.

Urang kumpulkeun alamat surélék anjeun dina urutan ka:
• Kirim inpormasi, ngaréspon kana panungtun, sareng / atanapi paménta atanapi patarosan anu sanés
• pemesanan prosés sarta ngirim inpormasi sareng pangénggalan anu berurutan ngeunaan ordo.
• Kirim anjeun inpormasi tambahan nu aya hubungannana pikeun produk sareng / atanapi jasa anjeun
• Pasar kana daptar milis urang atanapi neraskeun pikeun ngirim surelek ka klien kami saatos transaksi anu asli.

Janten luyu jeung CANSPAM, urang satuju kana di handap:
Mun iraha wae maneh hoyong unsubscribe tina narima surelek hareup, anjeun tiasa surélék kami di
sarta kami geuwat ngaleupaskeun anjeun tina ALL susuratan.

Facebook Comments