fbpx

Métode pengiriman barang

10 / 09 / 2019

CJDropshipping Ngabantosan Dropshippers Anu Hayang Pikeun Nambut skala Ngajual ka Amérika Serikat di Q4

Tujuanana naon waé nu dimaksudna téh nyaéta pikeun netepkeun sacara épéktip ku jualan nalika ngahasilkeun pendapatan, khususna dina waktos lalulintas sapertos lebaran. Nanging, [...]
04 / 15 / 2019

Ngembang CJPacket - Pangalusna Pangiriman sareng China-AS Pangiriman Pilihan

Hal anu mimiti, CJPacket parantos ditingkatkeun supados angkot anu langkung épékar dipastikan. CJPacket dibawa ka pilihan anjeun taun ka tukang salaku pengganti sebagean [...]
04 / 10 / 2019

Jaminan Kiriman - Rata-rata Pangiriman dinten 7 kanggo Objék Seukeut Siga Kasarangan ka Amérika Serikat

Naha anjeun kantos ngalaman adat reureuh sareng kiriman anu saé pikeun kiriman anjeun ngalibetkeun objék anu seukeut? Ieu sabenerna masalah sering upami bungkusan anjeun dikirim [...]
03 / 07 / 2019

Bédaan antara Pangiriman CJ sareng Pangiriman Toko

Ngartos cara pangsaéna pikeun ngintunkeun produk ka konsumén anjeun nyaéta bagian anu penting pikeun ngatur bisnis anjeun. Sateuacan anjeun nyandak tatanan anu munggaran, anjeun kedah [...]