fbpx

Leupaskeun Pangiriman Berita

04 / 01 / 2020

Iklan masker sareng penjualan parantos dilarang dina sababaraha platform

Iklan sareng penjualan ngeunaan alat pelindung pribadi parantos dilarang dina balanja online utama sareng platform média sosial. Kalayan kakurangan global topéng sareng sanésna [...]
03 / 12 / 2020

Naon Anjeun Peryogikeun Ngeunaan Kemasan Dieusian

Nalika urang nawiskeun jasa bungkusan khusus kanggo pesenan tunggal, seueur nasabah anu nunjukkeun minat aranjeunna. Pikeun ngajantenkeun prosés anu jelas, di dieu urang nyimpulkeun sababaraha masalah anjeun [...]
02 / 08 / 2020

CJ Kudu Nanggantikeun Pesenan Nyanghareupan Langkung Langkung kusabab Coronavirus

Salaku Cina ayeuna nuju titik kritis pikeun ngalawan koronavirus, pamaréntahan tetep ngawatesan migrasi penduduk pikeun mastikeun kadali mutlak [...]
02 / 03 / 2020

Kumaha Coronavirus mangaruhan Pangiriman ti Tiongkok?

Coronavirus teu tiasa parantos muncul dina waktos anu parah. Salila periode Taun Anyar Cina, bakal aya rata-rata 450 juta jalma sakitar [...]