fbpx

Leupaskeun Pangiriman Berita

04 / 29 / 2019

Rahasia 8 Top anu anjeun henteu terang ngeunaan sumber ti 1688, Taobao, Aliexpress, Alibaba, Lightinthebox, DHgate, MadeinChina

Dropshipping asalna tina Cina, CJ kaluar ti Cina ka dunya. Dina waktos ayeuna, upami anjeun ngiringan bisnis dropshipping, perlu pikeun ngartos [...]
04 / 15 / 2019

CJ Signing Pasatujuan Sabilulungan Strategik sareng DHL dina April 2019

DHL, supplier transportasi logistik udara nomer hiji dunya, mangrupikeun pamimpin angkutan ekspres internasional sareng angkutan udara. Salaku parusahaan ekspres internasional munggaran [...]
04 / 15 / 2019

Kumaha labél pengiriman barang dropshipping sapertos?

Ayeuna, Cj ngagunakeun sababaraha metode pengiriman sareng kuring bakal ngenalkeun aranjeunna ayeuna. 1 Epacket. Nagara-nagara anu sayogi: Jerman, Norwégia, Bélgia, Finlandia, Hong Kong, Portugal, Jepang, [...]
04 / 02 / 2019

Kumaha mun dropship ka Brazil

Brazil mangrupikeun salah sahiji nagara berkembang anu paling gancang, ku kituna beuki seueur anu hoyong turunna ka Brazil. Nanging, teteshipping ka Brazil henteu gampang, éta [...]