fbpx

Leupaskeun Pangiriman Berita

09 / 12 / 2019

Kumaha Sambungkeun Toko Shopee anjeun ka CJ Dropshipping APP?

Shopee, dipendakan di 2015, nyaéta platform e-commerce online anu kantor pusat di Singapura. Éta dikabarkékeun pikeun nyayogikeun jasa anu saé pikeun para pembeli sareng penjual ti Asia Kidul [...]
09 / 09 / 2019

Kumaha Nganggo Fitur Bungkusan Adat Anyar?

Naha anjeun mendesain bungkusan adat anjeun pikeun tujuan mérek sareng mérek bodas anjeun? Naon Bungkusan Adat? Pakét adat mangrupikeun ciri anu [...]
09 / 04 / 2019

Naon Ari Ganjaran sareng Kumaha ngamangpaatkeunana?

Ganti Titik nyaéta jasa anu nembé ditambah dina CJDropshipping. Ku cara nempatkeun pesenan dina sistem CJDropshipping, anjeun tiasa nampi titik anu tangtu dumasar kana jumlah penjualan anjeun. [...]
08 / 29 / 2019

Ditarikna Amérika Ti Uni Pos Uni: Kumaha Pikeun Ngalangkungan Harga Pangiriman ePacket?

Dina Oktober 17, 2018, Administrasi Trump ngumumkeun rencana pikeun mundur tina perjangjian Universal Pos Union kusabab alesan éta aya sengketa ngeunaan [...]