fbpx

Leupaskeun Pangiriman Berita

07 / 15 / 2019

Chinabrands Harita Nyata, Éta Kunaon Langkung Langkung Seueur Jalma ngalih ti Chinabrands ka CJDropshipping

Pangiriman Drop mangrupikeun metode pemenuhan ritel di mana pangecér henteu ngajaga barang-barang di saham tapi gantina langsung ngirimkeun pesenan sareng kéngingkeun tungtungna. [...]
07 / 15 / 2019

CJ Akang Ngahijikeun sareng Lazada pikeun Dropshippers

CJ Dropshipping, platform e-commerce anu diintegrasikeun sareng produk sourcing, stocking, percetakan sareng pengiriman pikeun pelanggan di Shopify, Oberlo, eBay, Amazon, Etsy, dll Lazada, anu dipikanyaho [...]
07 / 15 / 2019

CJ Beneran Ngahijikeun sareng Shopee Kanggo Dropshippers

CJ bade ngahijikeun sareng Shopee pikeun dropshippers. Shopee mangrupikeun platform e-commerce terkenal dina Laut Group. Sarengna mangrupikeun pasar mobile anu dirarancang khusus pikeun para pembeli [...]
07 / 11 / 2019

Kumaha Cara Ngeset Formula Pangiriman di Toko Shopify

Pengirimanna téh pasti aya anu penting pikeun ngalakukeun bisnis hususna bisnis cross-border. Kumaha nyetél pengiriman barang nyaéta bagian anu penting. Tulisan nyobian [...]