fbpx

Lengkah-Léngkah Tutorial

01 / 02 / 2020

Kumaha Ngembangkeun Usaha Anjeun sareng CJ COD?

Di sababaraha nagara, Cash on Delivery (COD) masih mangrupikeun pilihan anu umum pikeun para nasabah nalika balanja online. Bakal ngajaga aranjeunna tina teu dicandak artos tapi [...]
11 / 26 / 2019

Fitur Listing Bulk Sedia Ayeuna!

Pikeun nyayogikeun jasa anu sampurna mangrupikeun tujuan urang tapi ogé tujuan sadayana perusahaan e-commerce. Salah sahiji standar jasa anu hadé nyaéta ngadamel [...]
11 / 26 / 2019

Teu Perlu Ngémisi Listing Produk di Toko Anjeun --- Cukup Paké Feature Sambungan CJ

Sambungkeun produk ngamungkinkeun data ngalir tina Produk di CJ dugi ka toko anjeun supados produk anjeun diapdétkeun kalayan katerangan sareng inpormasi penting anu sanés. Pangseueurna [...]
11 / 20 / 2019

Kumaha ngagunakeun Sistem Pembekal CJ?

Sapotong warta anu saé pikeun anjeun! Kami parantos ngintunkeun sistem supplier énggal di CJ APP anu ngan ukur mayar biaya sareng komisi Basa maneh [...]