fbpx

Lengkah-Léngkah Tutorial

02 / 18 / 2020

Kumaha Pamakéan Gudang CJ AS pikeun Ngaronjatkeun Dropshipping

Dropshipping mangrupikeun modél bisnis anu ngamungkinkeun para dropshippers pikeun ngalakukeun usaha tanpa ngajaga inventaris produk sareng kedah ngirimkeun produk ka konsumén maranéhna [...]
02 / 14 / 2020

Kumaha Cara Tapak Tuntutan Dropshipping Manual ka CJ?

CJ ngembangkeun fitur anu ngamungkinkeun para nasabah CJ ngan saukur nyieun pesenan di jero platform CJ. Naha CJ ngembangkeun fitur sapertos kitu? 1. Sababaraha urang anu sumping [...]
01 / 02 / 2020

Kumaha Ngembangkeun Usaha Anjeun sareng CJ COD?

Di sababaraha nagara, Cash on Delivery (COD) masih mangrupikeun pilihan anu umum pikeun para nasabah nalika balanja online. Bakal ngajaga aranjeunna tina teu dicandak artos tapi [...]
11 / 26 / 2019

Fitur Listing Bulk Sedia Ayeuna!

Pikeun nyayogikeun jasa anu sampurna mangrupikeun tujuan urang tapi ogé tujuan sadayana perusahaan e-commerce. Salah sahiji standar jasa anu hadé nyaéta ngadamel [...]