fbpx

kontak

Jam Pagawean ti Senén nepi ka Saptu ti 8: 00 am ka 10: 00 pm

Waktos Cina China (GMT + 8)

Ngan lengkah kaluar atanapi nelepon telepon. Kami boga kayakinan pikeun damel sareng anjeun dina cara komunikasi anu épisién, kami salawasna babarengan, kami ngurus bisnis anjeun.

  • Kantor Yiwu: Distrik 5, Pasar Futian, Yiwu, Zhejiang, Cina // Hangzhou Office: Xixi sareng Tian Mu Shan Road, West Lake District, Hangzhou, Zhejiang, China // Kantor Shengzhen: Distrik Industri ShangLiLang, Blok NanWan, Kota Buji. LongGang District, Kota Shenzhen, Guangdong, Cina
  • 0571-86719839

  • support@cjdropshipping.com

  • app.cjdropshipping.com

Facebook Comments