fbpx

Kumaha Kumaha Janten Drop Shipper

Upami anjeun geulis anyar pikeun lungsur pengiriman, anjeun kedah langkung jéntré ngeunaan teundeun pengiriman sateuacan janten seres kapal.
Anjeun kedah langkung jéntré ngeunaan leupaskeun pengiriman barang dina CJDropshipping.com sareng ogé FAQ dieu.
Upami anjeun terang ngeunaan serelek pengiriman barang, sareng bade ngamimitian usaha pangiriman, tapi peryogi pembekal, maka éta anu tiasa urang damel pikeun anjeun!
Mimiti, anjeun kedah damel Akun anjeun nyalira. Jieun Akun anyar
Jenis: Ngajual CJ ​​APP aya Produk.
  1. Daptar produk CJ di toko anjeun Lalajo Tutorial sareng pesenan bakal otomatis ngahasilkeun sakali anjeun meunang ngajualan.
  2. Anjeun tiasa nempatkeun seratan pangiriman liwat APP kami. Anjeun tiasa nonton pidio di dieu. Lalajo Tutorial.
Jenis: Ngajual Produk teu aya dina app.cjdropshipping.com
  1. Hayu urang terang anu pangsaéna sareng pésta atanapi gambar Aliexpress supplier anjeun ayeuna. Teras we bakal nyobian sumber sareng nyarios harga anjeun anu langkung saé tibatan ti ngajual ayeuna anjeun. Anjeun tiasa nonton pidio di dieu. Lalajo Tutorial
  2. Upami anjeun resep hargana, teras kirimkeun pesenan ka kami, Anjeun tiasa nempatkeun pesenan pengiriman barang liwat APP kami. Anjeun tiasa nonton pidio di dieu. Lalajo Tutorial. Anjeun ogé tiasa nempatkeun CSV atanapi EXCEL serelek pesenan pengiriman. Anjeun tiasa nonton pidio di dieu. Lalajo Tutorial.
  3. Sakali anjeun mayar pesenan pengiriman barang, maka urang bakal nyobian kana nungtun pesenan dina dinten anu sami, sareng ngahasilkeun nomer pelacak pikeun sadayana.

Facebook Comments